Νέο game από τους δημιουργούς των EverQuest

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Νέο game από τους δημιουργούς των EverQuest

Νέο game από τους δημιουργούς των EverQuest

Αγγελία για multiplayer RPG systems και shared open world events. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/11/16] Η Daybreak Company (πρώην Sony Online Entertainment) αναμένεται να αναπτύξει ένα νέο game.

Σύμφωνα με αγγελία που καταχώρησε στο επίσημο site της, η Daybreak αναζητά μεταξύ άλλων lead designer, product manager, senior designer και senior environment artist για ένα νέο game, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης στο παρελθόν είχε αναπτύξει μεταξύ άλλων τα EverQuest II, H1Z1, PlanetSide 2 και Payday: The Heist, ενώ θυμίζουμε ότι πρόσφατα ακύρωσε την κυκλοφορία του EverQuest Next. Παρόλα αυτά, η ανάπτυξη του Landmark συνεχίζεται κανονικά. Αν κρίνουμε από το ιστορικό της Daybreak, μάλλον και το νέο της project θα αφορά ένα online/multiplayer game.

[UPDATE: 28/5/17 - Αγγελία για Action MMO] Σύμφωνα με μια νέα καταχώρηση στη σελίδα της Daybreak Game Company, η εταιρεία ψάχνει να ενσωματώσει στο δυναμικό της έναν Senior Systems Designer.

Στις απαιτήσεις συμπεριλαμβάνονται η εμπειρία δημιουργίας συστήματος μάχης σε multiplayer RPG περιβάλλον, η εμπειρία στην ανάπτυξη Action και MMO games σε PS4 και Xbox One, ενώ απαιτούνται επίσης γνώσεις στο Free-to-Play μοντέλο και στην Unreal Engine 4. Στην συγκεκριμένη αγγελία, δεν γίνεται πλέον λόγος για κάποιο MMOFPS, όπως ίσχυε παλαιότερα. Μένει να δούμε ποια μορφή θα έχει το επόμενο game της Daybreak, η οποία έχει αναπτύξει δεκάδες games στο παρελθόν, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στο είδος των MMO.

[UPDATE 2: 7/3/18 – Αγγελία για multiplayer RPG combat systems] Μια ακόμα αγγελία έρχεται να ρίξει λίγο φως στο νέο game που ετοιμάζει η Daybreak.

Παρόλο που η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Everquest και H1Z1 κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της για το επόμενό της project, μια νέα αγγελία δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε. Συγκεκριμένα, η Daybreak ψάχνει να βάλει στο δυναμικό της developers με εμπειρία στα RPG συστήματα μάχης σε multiplayer περιβάλλον και στα shared open world events. Οι έως τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα free-to-play MMORPG και τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον θα διαθέτει στοιχεία στο gameplay που συναντάμε στα Destiny και The Division.

Διαβάστε το preview του H1Z1 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 12/10/2016 09:55
Δεδομένου των προηγούμενων πολύ καλών κυκλοφοριών αναμένουμε να δούμε κάτι ξεχωριστό.
Notification