Minecraft: Wii U Edition - Super Mario Mash Up Pack

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Minecraft: Wii U Edition - Super Mario Mash Up Pack

Minecraft: Wii U Edition - Super Mario Mash Up Pack

Συνεργασία Nintendo και Microsoft.

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Super Mario Mash Up Pack για το Minecraft: Wii U Edition.

Οι θαυμαστές του Minecraft έχουν δημιουργήσει άπειρους κόσμους, μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται και κατασκευές με πρωταγωνιστή τον Mario και την παρέα του. Αυτή την φορά όμως, η Nintendo σε συνεργασία με την Mojang και την Microsoft, θα διαθέσουν ένα επίσημο σχετικό DLC, το Super Mario Mash Up Pack. Πρόκειται για ένα δωρεάν add-on που θα προσθέσει περιεχόμενο από το σύμπαν των Mario games στο sandbox της Mojang. Συγκεκριμένα, θα περιέχει 40 νέα skins μεταξύ των οποίων για του Mario, του Luigi, της Peach, του Bowser και του Wario, σχετική μουσική, καθώς και item και world textures. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω για να πάρετε μια πρώτη γεύση.


Το Super Mario Mash Up Pack θα διατεθεί δωρεάν για το Minecraft Wii U Edition στις 18 Μαΐου 2016 αποκλειστικά για το Wii U.

Διαβάστε το review του Minecraft και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Δείτε επίσης το Minecraft Splatoon mod.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 10/05/2016 15:33
Αρκετά εντυπωσιακή προσθήκη για το wii u
Notification