Νέο video game από την IO Interactive

Νέο video game από την IO Interactive

Νέο video game από την IO Interactive

Υπονοήθηκε μέσω αγγελίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 17/6/13] Η IO Interactive, γνωστή για την δημιουργία του Hitman: Absolution, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την απόλυση του μισού προσωπικού της ενώ ακυρώθηκαν όλα τα νέα projects που ήταν σε εξέλιξη με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων για τα καινούργια games που ετοιμάζονται.

Επίσης ως νέος πρόεδρος της εταιρείας ορίστηκε ο Hannes Seifert ο οποίος ήταν προηγουμένως σκηνοθέτης της παραγωγής. Στην ίδια ανακοίνωση η IO Interactive ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους που απομακρύνθηκαν και προέτρεψε άλλες εταιρείες ανάπτυξης να προχωρήσουν στην πρόσληψή τους δίνοντας η ίδια τα στοιχεία της για να επικοινωνήσουν μαζί της. Η μεγαλύτερη επιτυχία της IO Interactive μέχρι σήμερα, το Hitman: Absolution, κυκλοφορεί ήδη για PC, PS3 και Xbox 360.

[UPDATE: 10/2/17 - Νέα πρόσληψη στην IO Interactive] Σύμφωνα με αγγελία της IO Interactive, η Δανέζικη εταιρεία ανάπτυξης ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο project.

Η θέση του developer που ζητάει η IO Interactive στην αγγελία της αφορά developer σε μικρή ομάδα σχεδιαστών που δουλεύουν πάνω σε μια prototype έκδοση ενός καινούργιου παιχνιδιού, η οποία αναπτύσσεται σε Unreal Engine. Πάντως, τρία χρόνια πριν όπως βλέπετε η εταιρεία αντιμετώπιζε οικονομικά θέματα απολύοντας το μισό προσωπικό της καθώς ετοίμαζε το Hitman reboot. Τώρα εστιάζει σε μια νέα σειρά, συνεπώς θα αναμένουμε να μάθουμε για ποια πρόκειται.

Διαβάστε το review του Hitman reboot από τον Παντελή Δασκαλέλο.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 17/06/2013 22:10
Κακό αυτό. Τόσο έξω έπεσε με το Absolution;
#2 Vasilis (Level 25) 17/06/2013 22:13
Quoting Zaratoth:
Κακό αυτό. Τόσο έξω έπεσε με το Absolution;

Από όσα άκουσα δεν πούλησε και αρκετά ήταν συνεχώς με μειωμένη τιμή και σε giveaways.
#3 volga (Level 8) 17/06/2013 22:46
Κρίμα στους υπαλλήλους
#4 sericlis10 (Level 10) 17/06/2013 23:11
Quoting Zaratoth:
Κακό αυτό. Τόσο έξω έπεσε με το Absolution;


Πιστεύω αν είχαν μείνει στο κλασσικό στυλ παιχνιδιού που υπήρχε μέχρι στιγμής, δηλαδή σου λέει ''είναι οι στόχοι, σκοτωσέ τους'' και σε πετάει σε ένα (αρκετά μεγάλο συνήθως) επίπεδο όπου από εκεί και πέρα το τι θα κάνεις είναι καθαρά δική σου υπόθεση, θα είχε πάει καλύτερα το παιχνίδι. Υπήρχε δηλαδή η δυνατότητα να πας όπου θέλεις και να πειραματιστείς με αρκετά πράγματα. Το absolution ήταν αρκετά πιο γραμμικό, καθώς η κάθε πίστα χωριζόταν σε μικρά κομμάτια που έπρεπε να τα περάσεις με τη σειρά. Αυτό πιστεύω αφαίρεσε πόντους από το κάπως open world στοιχείο που υπήρχε. Επίσης ένα feature το οποίο ήταν μεγάλο plus στο blood money ήταν η δυνατότητα να διαλέγεις και να τροποποιείς τα όπλα σου, κάτι που δυστυχώς αφαιρέθηκε
#5 stegal (Level 11) 18/06/2013 00:14
δεν πρεπει να βγαζουνε παιχνιδια για το pc κατα την γνωμη...γιατι τα πιαχνιδια θαβωνται τρεχουν ολοι να κατεβασουν και το παιχνιδι δεν κανει πωλησεις (δεν μου αρεσει η περατεια καθολου)
#6 koulisfe (Level 14) 20/06/2013 00:15
Quoting stegal:
δεν πρεπει να βγαζουνε παιχνιδια για το pc κατα την γνωμη...γιατι τα πιαχνιδια θαβωνται τρεχουν ολοι να κατεβασουν και το παιχνιδι δεν κανει πωλησεις (δεν μου αρεσει η περατεια καθολου)

Εάν δεν υπήρχε η πειρατεία φίλε μου δεν θα είχαν πέσει οι τιμές ποτε! Ούτε εγώ είμαι υπέρ όσον αφορά την εταιρία αλλα όταν αγόραζα ένα αυθεντικό game των 400mb το 1998, 20000 δραχμες (και ο μισθός ήταν 180-200 χιλιάρικα) δε μου άρεζε καθόλου (ειδικά εάν ήταν κακό χωρίς να το ξέρω). Όταν είσαι οπαδός ορισμένης κατηγορίας παιχνιδιών τα αγοράζεις με κλειστά μάτια! Τα περισσότερα downloads πειρατικά υπάρχουν κυρίως σε φτωχές κοινωνίες! Οπότε ναι φίλε μου πρέπει να βγαίνουν και σε pc. Και το καλύτερο έσοδο για μιά εταιρία που μπορεί να καταπολεμίσει την πειρατεία ειναι τα free-to-play. Δες τα έσοδα της RIOT.
#7 Professor_Severus_Snape (Level 28) 20/02/2017 14:06
Λογικά το επόμενο Hitman θα αργήσει αρκετά χρόνια, συνεπώς μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάτι διαφορετικό. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν το δούμε κι αυτό με τη μορφή επεισοδίων.
Notification