Monster Prom: Dating Sim με τέρατα

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Monster Prom: Dating Sim με τέρατα

Monster Prom: Dating Sim με τέρατα

Τρέιλερ κυκλοφορίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 17/2/18] Το Monster Prom είναι ένα Dating Sim, στο οποίο θα φλερτάρετε με...γυναίκες τέρατα.

Το αναπτύσσει η Those Awesome Guys (σ.σ. δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο για όνομα από μια τέτοια εταιρεία ανάπτυξης) και σύμφωνα με το σενάριο, απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι τον τελευταίο χορό αποφοίτησης του Λυκείου, δεν έχετε κάνει τίποτα με κάποια συμμαθήτριά σας και το έχετε βάλει στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν να είστε με κάποιο ταίρι στο συγκεκριμένο χορό. Ε μην σας πουν και "μπακούρι".

Το Monster Prom παίζεται τοπικά στο PC ή online με έως και τέσσερις παίκτες, όπου εκεί θα πρέπει να ανταγωνιστείτε ο ένας τον άλλο για το ποιος θα ρίξει μία από τις έξι διαθέσιμες συμμαθήτριες. Η προσωπικότητα του χαρακτήρα σας καθορίζεται από ένα τεστ προσωπικότητας που συμπληρώνετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε, επομένως βάση αυτού θα έχετε ένα πιο εύκολο έργο στο να φλερτάρετε με συγκεκριμένες συμμαθήτριες που ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας. Για να καταφέρετε να κλείσετε ραντεβουδάκι και να...φασώσετε, θα πρέπει να καταπιαστείτε με selfies, dating apps, emojis, μέχρι και...dickpicks!

Στόχος σας είναι να μην πάτε στο χορό του Λυκείου μόνοι. Θα τα καταφέρετε; Πάντως, σύμφωνα με την σελίδα του Steam, "Οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα φύλα ή σεξουαλικές προτιμήσεις. Άλλωστε, στα τέρατα δεν υπάρχουν προτιμήσεις για αγόρια ή κορίτσια, απλά για...άλλα τέρατα".

Δείτε το προφίλ του στο Steam.

[UPDATE: 28/4/18 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας του Monster Prom.

Η Beautiful Glitch, εταιρεία ανάπτυξης του Monster Prom, έφερε στην δημοσιότητα ένα τρέιλερ με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού στα PC. Πρόκειται για ένα Visual Novel που εκδόθηκε από την Those Awesome Guys, στο οποίο ελέγχετε έναν μαθητή του λυκείου Spooky High και πρέπει να χτίσετε ερωτικές σχέσεις με τα άλλα τέρατα. Οι παίκτες θα έχουν τρεις εβδομάδες για να δεθούν με τον σύντροφό τους και να τους συνοδεύσουν στον χορό.

Υπάρχουν επίσης Dating Simulators για μπαμπάδες, αλλά και για γάτες. Τα τέρατα ήταν φυσικό επακόλουθο. Συζητήστε για το Monster Prom στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification