Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set

Hot
Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set

Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set

Έρχεται επιτραπέζιο Rocket League με τηλεκατευθυνόμενα.

 

H Psyonix ανακοίνωσε σήμερα ότι μια επιτραπέζια έκδοση του Rocket League θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε συνεργασία με την Hot Wheels, η οποία θα ονομάζεται “Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set.”

Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει τα αυτοκίνητα Octane και Dominus τα οποία θα ελέγχονται μέσω Bluetooth από tablet ή κινητό. Πέρα από τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, το πακέτο θα περιλαμβάνει μια πίστα η οποία θα χρειάζεται εύκολη συναρμολόγηση, μια μπάλα με αισθητήρες για γκολ, μια βάση φόρτισης, καθώς και ένα DLC για το Rocket League, για το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες.

Το Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθηνόπωρο του 2018 και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 146 ευρώ.

Διαβάστε επίσης για το Rocket League Tournament, καθώς και για τον αριθμό παικτών του Rocket League ο οποίος ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια. Συζητήστε για το Rocket League σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:11
Θα έχει πολύ φάση και πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλά επιτραπέζια.