Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor Portal

Wednesday, 06 Dec 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Φρέσκο look στο community λοιπόν! :)
New
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/30/c5/96/divValve-Reveals-Portal-Spin-Off-Bridge-Constructor-Portal-Coming-to-macOS-and-iOS-December-20div-iphonefirmware-com-92-1512690672.jpg
 

Bridge Constructor Portal

Puzzle spin-off του Portal από την Valve.

Η Valve συνεργάζεται με τις εταιρείες ανάπτυξης ClockStone Software και Headup Games για την δημιουργία ενός spin-off που συνδυάζει το gameplay του Portal με αυτό του Bridge Constructor.

Στο Bridge Constructor Portal στόχος σας αυτή την φορά δεν θα είναι να δημιουργήσετε γέφυρες, αλλά να τοποθετήσετε portals στα σωστά σημεία των levels ώστε να φτάσει το εκάστοτε όχημα από την εκκίνηση στην έξοδο. Η ηθοποιός Ellen McLain θα επιστρέψει στο voice acting ως GLaDOS. Την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει οι δημιουργοί του Bridge Constructor ClockStone Software και Headup Games.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

Το Bridge Constructor Portal θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC, Android και iOS στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ μέσα στο 2018 θα διατεθεί επίσης για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την ταινία Portal και συζητήστε για το Bridge Constructor Portal στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/12/2017 12:00
Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.