Η Razer στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Razer στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Η Razer στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

450 εκατομμύρια ευρώ με άνοδο μετοχής 40%.

Η Razer μπήκε αυτή την εβδομάδα στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, διαθέτοντας για πρώτη φορά τις μετοχές της δημοσίως σε όλους τους πιθανούς αγοραστές.

Η μετοχή της Razer εμφάνισε άνοδο 40% από το πρώτο κιόλας 24ωρο. Η εταιρεία συγκέντρωσε 450 εκατομμύρια ευρώ σε μία ημέρα. Η Razer έχει δυνατούς επενδυτές και ειδικά στην Κίνα βρίσκει μια ιδιαίτερα θερμή αγορά. Η ανάγκη της εταιρείας να θέσει την μετοχή της για δημόσια αγορά ήρθε από απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου Min-Liang Tan, ο οποίος επιθυμεί κεφάλαιο μιας και έχουν επενδυθεί πολλά στην ανάπτυξη του Razer Phone, του πρώτου smartphone της εταιρείας, με 8GB RAM και οθόνη 120Hz.

Παράλληλα, η άνοδος μετοχής της Razer δείχνει και το πόσο δημοφιλές είναι το PC gaming, που κατέχει το σημαντικότερο μερίδιο της πίτας. Η Razer θυμίζουμε ότι εκτός από περιφερειακά πουλάει και laptop και συγκεκριμένα τα Razer Blade.

Συζητήστε για την Razer στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification