Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Μήνυση σε cheaters του Fortnite Battle Royale

Μήνυση σε cheaters του Fortnite Battle Royale

Friday, 13 Oct 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
Νεο
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/19/fe/fortnite-battle-royale-19-1507890348.jpg
 

Μήνυση σε cheaters του Fortnite Battle Royale

Η Epic Games παίρνει θέση για τους χρήστες aimbots.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games κατέθεσε μήνυση εναντίον δύο cheaters του Fortnite μόλις μια εβδομάδα μετά την υπόσχεση της να αντιμετωπίσει τους gamers του Battle Royale που δεν παίζουν με βάση τους κανόνες.

Σύμφωνα με δυο ξεχωριστές καταγγελίες που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, οι κατηγορούμενοι Brandon Broom και Charles Vraspir συνδέονται με τον πάροχο cheats Addicted Cheats σαν προσωπικό υποστήριξης της ιστοσελίδας. Κατηγορούνται για την χρήση λογισμικού aimbot με την σκόπιμη πρόθεση να καταστρέψουν το παιχνίδι για άλλους gamers και για όσους παρακολουθούν streamers. Ωστόσο, κανένας απ τους δύο δεν κατηγορήθηκε για το ακριβές cheating αλλά για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η Epic Games ισχυρίζεται πως οι πράξεις των κατηγορούμενων παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα της με την χρήση μη εξουσιοδοτημένου κώδικα σε κώδικα που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Epic Games δήλωσε: "Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μη εξουσιοδοτημένο έργο στο Fortnite τροποποιώντας τον κώδικα του τίτλου και καταστρέφοντας την εμπειρία όσων το παίζουν. Αυτό είναι παραβίαση της άδειας χρήσης του Fortnite και του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της Digital Millennium".

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το λογισμικό του Fortnite τροποποιήθηκε σκόπιμα για να αποκτήσουν οι κατηγορούμενοι ένα άδικο πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών σε μια προσπάθεια να καταστραφεί η ακεραιότητα του τίτλου και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η εταιρεία δήλωσε ακόμα πως σαν αποτέλεσμα της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων της, η Epic Games έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά όσον αφορά την επαγγελματική της φήμη και την καλή της θέληση.

Σε επίσημες δηλώσεις της, η Epic Games έλαβε ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τους cheaters: "Όταν οι cheaters χρησιμοποιούν aimbots ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να αποκτήσουν ένα άδικο πλεονέκτημα, καταστρέφουν τα games για όσους παίζουν δίκαια. Λαμβάνουμε αυτές τις πράξεις σοβαρά και θα αναζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βεβαιωθούμε πως οι τίτλοι μας είναι διασκεδαστικοί, δίκαιοι και ανταγωνιστικοί για όλους".

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite Battle Royale mode και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 Miatakias (Level 16) 13/10/2017 16:09
Καλα τους κανουν! 8)
#2 ashbringer (Level 25) 14/10/2017 09:04
Πρέπει να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να μην λειτουργούν aimbots και άλλες βοήθειες σε multiplayer τίτλους.