NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

Μιμηθείτε την κίνηση των χεριών του για να το τρέξετε.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το Nintendo Switch κρύβει μέσα του το παιχνίδι NES Golf του 1984.

Ένας κάτοχος της κονσόλας ανέβασε βίντεο στο YouTube δείχνοντας πως θα ενεργοποιήσετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας. Απ' ότι φαίνεται, θα πρέπει να κρατήσετε τα Joy-Cons στα δυο σας χέρια και να επαναλάβετε μια κίνηση χαιρετίσματος (σ.σ. ο χρήστης την επανέλαβε πέντε φορές). Τότε ως δια μαγείας θα τρέξει το NES Golf. Επίσης, θα πρέπει να ορίσετε η ημερομηνία της κονσόλας σας να είναι η 11η Ιουλίου. 

Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Ο Satoru Iwata, πρόεδρος της Nintendo που "έφυγε" στις 11 Ιουλίου του 2015, χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη κίνηση με τα χέρια του. Η κίνηση αυτή στην Ιαπωνία συμβολίζει το omamori, ένα φυλαχτό που βρίσκεται σε ιερά, μένει σφραγισμένο χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε και προσφέρει προστασία.

Δείτε τα θέματα που έχουν προκύψει με τον αποθηκευτικό χώρο του Nintendo Switch. Συζητήστε εκτενώς για την κονσόλα στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.