Αλλαγές στα Achievements του Xbox One

Hot
Αλλαγές στα Achievements του Xbox One

Αλλαγές στα Achievements του Xbox One

Η Microsoft θέλει να προσφέρει ένα πιο αντιπροσωπετικό σύστημα στο κοινό της.

Το gamerscore του Xbox One προσφέρει στους παίκτες έναν τρόπο να συγκρίνουν τα achievements τους με τους φίλους τους ωστόσο δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις ικανότητες ενός παίκτη που έχει παίξει λίγους τίτλους ή που έχει αφιερώσει άπλετο χρόνο σε ένα game. Αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς η Microsoft δήλωσε πως θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται τα κατορθώματα των παικτών.

Μιλώντας στο Windows Central, ο αντιπρόεδρος της Xbox Mike Ybarra έκανε λόγο για «θεμελιώδεις αλλαγές» στο σύστημα των achievements. Είπε συγκεκριμένα:
«Δουλεύουμε πάνω σε κάποια μεγάλη, πιο ουσιώδη αλλαγή για να αλλάξουμε τα κατορθώματα ενός παίκτη στην ιστορία του ως gamer της Xbox. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για να παρουσιάσουμε το gaming ιστορικό και την κατάσταση των παικτών. Τι κι αν υπάρχει κάποιος που παίζει μόνο multiplayer στο Halo 5 σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει 2000 Gamerscore; Πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος. Μπορεί αυτό ο άνθρωπος να μην παίζει πολλά παιχνίδια αλλά ανήκει στο top 10 των Halo 5 παικτών.»

Πρόσθεσε στη συνέχεια:
«Θα επιτρέψουμε στο κοινό να μοστράρει και να αντιπροσωπεύει το ιστορικό τους ως gamers και να δείξουν τι είδους παίκτες είναι πολύ περισσότερο απ’ότι επιτυγχάνεται μέσω του Gamerscore.»

Η Microsoft υπόσχεται ένα πιο γρήγορο, εύχρηστο και αντιπροσωπευτικό σύστημα achievements ενώ το νέο αυτό project αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία φέτος.

Διαβάστε επίσης για την παρουσία της Microsoft στη Gamescom 2017 και συζητήστε περισσότερα για το μεγάλο event στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification