Hearthstone: Knights of the Frozen Throne

Hot
Hearthstone: Knights of the Frozen Throne

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne

Νέο τρέιλερ στην Gamescom και πληροφορίες για Lich King Raid. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/7/17] Στο Q&A που μεταδόθηκε ζωντανά στο Twitch, ο Ben Brode, designer του Hearthstone, επιβεβαίωσε στις 3 Ιουλίου πως το νέο expansion του Hearthstone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο.
 
Όπως αναφέρθηκε, τα Missions θα είναι παρόμοια με τα Adventures και θα συμπεριληφθούν φυσικά στο Αυγουστιάτικο expansion όπως και σε κάθε άλλη μελλοντική κυκλοφορία για το Hearthstone. Θα λειτουργούν ως free updates που θα συνοδεύουν τα πλήρη expansions και θα δίνουν την ευκαιρία σε αυτούς που δεν αρέσκονται στο να αγοράζουν packs, να συμμετέχουν και αυτοί. Ακόμη, το minion Vicious Fledgling (3/3) χαρακτηρίστηκε ως OP και με το νέο patch θα εμφανίζεται κατά 50% λιγότερο, αφού κυριαρχούσε όποτε εμφανιζόταν στα decks της Arena.
 
Η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα το Hearthstone: Knights of the Frozen Throne, το νέο expansion που θα εστιάσει στον Lich King και την Northrend. Προσθέτει 135 κάρτες και νέο single-player περιεχόμενο. Οι κάρτες θα περιέχουν ακόμα και lifesteal, το οποίο σας κάνει heal μετά από επίθεση, ενώ υπάρχουν και οι κάρτες Legendary Hero. Αν τις παίξετε τότε θα αντικαταστήσουν τον χαρακτήρα σας με μια τροποποιημένη εκδοχή του σε Death Knight, που θα διαθέτει νέο ability και εμφάνιση.
 
Η νέα κάρτα Deathstralker Rexxar θα σας δίνει 5 armor, περιέχει Battlecry και κάνει 2 damage σε όλα τα εχθρικά minions. Επίσης, τροποποιεί το Hero power σε Build-a-Beast, ώστε να κάνετε craft μια Zombeast κάρτα, επιλέγοντας από διάφορα σετ δύο ή τριών καρτών.

Single-player mode
Μια μεγάλη προσθήκη στο expansion είναι το Single-player mode. Υπήρχαν ήδη κάποιες single-player πίστες υπό την μορφή tutorial, αλλά τώρα θα υπάρχουν single-player αποστολές και prologue που θα διαθέτει δύο δόσεις από bosses με τρεις χαρακτήρες το καθένα, αλλά και μια τελική μάχη με τον Lich King. Αν ολοκληρώσετε το prologue θα σας δοθεί μια Legendary κάρτα, ενώ προηγουμένως θα έχετε αποκτήσει κι άλλες κάρτες. Αν ολοκληρώσετε όλο το single-player περιεχόμενο τότε θα αποκτήσετε ένα card pack.
 
Με περισσότερους από 70 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες στη διάθεση του, το Hearthstone αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της Blizzard.
 
Το Hearthstone: Frozen Throne θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο.

[UPDATE: 31/7/17 - Βίντεο για το νέο expansion] Στο νέο βίντεο της Blizzard μάθετε όλες τις τελικές λεπτομέρειες για το νέο expansion Knights of the Frozen Throne.

Αν κερδίσετε τον Arthas με τις 9 hero classes τότε θα κερδίσετε ένα αποκλειστικό εναλλακτικό horror πορτραίτο της Paladin class.
 
[UPDATE 2: 5/8/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Στις 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Hearthstone: Knights of the Frozen Throne.

Το νέο expansion του Hearthstone ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα και πλέον έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μαζί του φέρνει τον νέο μηχανισμό των “hero cards”, ακριβές legendary κάρτες που μεταμορφώνονται στον ήρωα που χρησιμοποιείτε, στην death knight, μορφή του για την ακρίβεια, δίνοντας σας ένα δυνατό effect και νέα hero power. Και φυσικά το νέο expansion φέρνει και 135 ολοκαίνουριες κάρτες.

[UPDATE 3: 7/8/17 - Βίντεο για τους Malfurion και Uther] Ο Matthew Place, Senior Game Designer στην Blizzard μίλησε για τις νέες hero cards στο νέο επερχόμενο expansion  του Hearthstone με τίτλο Knights of the Frozen Throne.

Ο Place αναφέρθηκε σε δύο hero cards όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, τους Malfurion the Pestilent, ο βασικός Druid hero του Hearthstone και Uther of the Ebon Blade, που αποτελεί όπως πιθανότατα γνωρίζετε τον βασικό Paladin hero. Η Death Knight μορφή τους όμως αλλάζει ολοκληρωτικά την εμφάνιση τους. Ο Malfurion the Pestilent έχει ικανότητα battlecry με την οποία επιλέγετε ή να καλέσετε δύο poisonous spiders ή δύο scarabs με taunt. Ενώ το deck του περιείχε κυρίως κάρτες με πάνθηρες και αρκούδες, πλέον χρησιμοποιεί περισσότερο έντομα. Η hero power του επίσης αλλάζει καθώς η νέα σας επιτρέπει να προσθέσετε +3 Attack στον χαρακτήρα σας ή +3Armor.



Και ο Uther δέχεται εμφανείς αλλαγές. Η battlecry ικανότητα του, του δίνει ένα 5/3 Weapon με lifesteal. Η νέα του hero power του επιτρέπει να καλέσει έναν 2/2 Horseman of the Apocalypse. Το εντυπωσιακό είναι πως αν καταφέρετε και καλέσετε τους 4 Horsemen of the Apocalypse νικάτε αυτομάτως το παιχνίδι. Όχι κι άσχημα για την αναβάθμιση των δύο χαρακτήρων.

[UPDATE 4: 23/8/17: Νέο cinematic trailer στην Gamescom και ανακοίνωση του Lich King Raid] Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Blizzard στην Gamescom η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα διαφορετικό cinematic trailer για το Hearthstone. Ακόμη, η Βlizzard μίλησε και για το Lich King Raid που μπορούν να δοκιμάσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι στη Gamescom και που θα κάνει την εμφάνισή του και στον υπόλοιπο κόσμο. O Lich King διαθέτει 1.000.000 πόντους ζωής και στόχος σας είναι να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο damage πριν πεθάνετε. 

Απολαύστε το τρέιλερ με φανερές επιρροές από τις ταινίες της Disney:
 
 
Το Hearthstone: Knights of the Frozen Throne θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Αυγούστου.

Διαβάστε το review μας για το Hearthstone και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dimas.fk19 (Level 12) 31/07/2017 23:15
Εγώ σαν παίκτης αφτού του παιχνιδιού, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το Update που κάνανε, έχει ωραία maps ωραίες κάρτες ωραία missions και το έχουν κάνει πάρα πολύ ωραίο από πριν !!
#2 Stergios Mitrakis (Level 7) 23/08/2017 22:23
Να πούνε κάτι για το επόμενο expansion λέω εγώ μιας και το KOTFT δεν μας εξέπληξε καθόλου και (για εμένα) είναι ένα από τα χειρότερα expansions του παιχνιδιού !!
Notification