Αμερικανός gamer ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Game of War

Hot
Νίκος Λαγός
Νίκος Λαγός

Νίκος Λαγός  

playing video games for a living
 
0.0 ()
2
Αμερικανός gamer ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Game of War

Αμερικανός gamer ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Game of War

Κατηγορείται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ένας άνδρας ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια, τα οποία είχε καταχραστεί, στο πετυχημένο παιχνίδι για smartphones Game of War.

Σύμφωνα με το BBC, ο σαρανταπεντάχρονος κάτοικος του Sacramento, Kevin Lee Co, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αφού υπεξαίρεσε 4.8 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία την οποία δούλευε εν ονόματι Holt. Ο Kevin Lee Co καταχραζόταν χρήματα της εταιρείας από το 2008 έως το 2015 έως ότου φύγει από την εταιρεία.

Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο Kevin Lee Co ξόδεψε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στο Game of War. Τα υπόλοιπα τα ξόδεψε σε πολυτελή αυτοκίνητα, πλαστικές επεμβάσεις, συνδρομή σε golf club, έπιπλα και εισιτήρια διαρκείας των ομάδων San Francisco 49ers και Sacramento Kings. Ο Kevin Lee Co αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το κάθε αδίκημα, απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και πρόστιμο 750 χιλιάδες δολάρια τα οποία όμως μπορούν να μειωθούν σημαντικά αν ασκήσει έφεση.

Το Game of War έχει ημερήσια έσοδα που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο δολάρια και το 2015 η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού Machine Zone ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να διαφημίσει το παιχνίδι η γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey η οποία έγινε και το νέο πρόσωπο του παιχνιδιού αντικαθιστώντας την Kate Upton. Η παραγωγός εταιρεία έχει τόσα κέρδη από το Game of War που προσέλαβε τον Arnold Schwarzenegger για να διαφημίσει το νέο της Strategy Mobile Strike.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 timeghost (Level 1) 13/12/2016 01:37
Παρθενογένεση δεν υπάρχει,αλλά ΤΟΣΟ απροκάλυπτο copy paste αρθρου δεν εχω ξαναδεί.Τουλάχι στον άλλαξες-καθυστε ρημένα- τον υπότιτλο.Και διόρθωσε κανα ορθογραφικό ρε φίλε.Λίγη προσπάθεια δηλαδή.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-12-12-man-blows-usd1m-of-stolen-money-on-game-of-war

Παρότι διαβάζω το σαιτ χρόνια,πρώτη φορά μπήκα στον κόπο να γράψω.Και για λάθος λόγους.

Φιλικά.
Notification