Ειδήσεις Racing Burnout Paradise: Πιθανό remaster για PS4 και Xbox One

Burnout Paradise: Πιθανό remaster για PS4 και Xbox One

Monday, 15 Jan 2018  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
New
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/d3/e7/burnout-remaster-spotted-15-1513277685.jpg
 

Burnout Paradise: Πιθανό remaster για PS4 και Xbox One

Εντοπίστηκε σε online κατάστημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/12/17] Ένα Βραζιλιάνικο blog εντόπισε σε λίστα εγχώριου καταστήματος μια remastered έκδοση του Burnout Paradise προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One τον Μάρτιο με τιμή περίπου 38 ευρώ, αλλά λόγω του ότι στην Βραζιλία τα games είναι γενικά ακριβότερα απ’ ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο, μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση είναι τα περίπου 28-30 ευρώ.

Το γεγονός γεννά απορίες, διότι η ΕΑ είχε ανακοινώσει το 2015 ότι δεν έχει τον χρόνο ή την πρόθεση να κυκλοφορήσει HD remasters και πέρσι δήλωσε πως δεν θα αναπτύξει remastered έκδοση για το Mass Effect επειδή θα αποσπούσε χρόνο και προσοχή από άλλες επερχόμενες κυκλοφορίες. Πάντως, το 2018 θα είναι η 10η επέτειος της κυκλοφορίας του Burnout Paradise και μια remastered έκδοση θα ήταν ένας λογικός τρόπος εορτασμού της.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι επιβεβαιωμένο, οπότε τηρείστε επιφυλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα φήμη και αναμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει η στάση της ΕΑ προς τα remasters αν τελικά επαληθευτεί.

[UPDATE: 5/1/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Σύμφωνα με το Gematsu, το Burnout Paradise remaster θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου, ημερομηνία που χρονικά είναι κοντά στην 1η Μαρτίου η οποία φημολογούνταν μέχρι πρότινος.

[UPDATE 2: 15/1/2018] Η EA δεν έχει απαντήσει επίσημα για το remaster του Burnout Paradise αλλά το εντοπίσαμε σε online κατάστημα. Συγκεκριμένα εδώ, υπάρχουν πληροφορίες ότι το Burnout Paradise HD θα κυκλοφορήσει 30 Μαρτίου και θα κοστίζει 40 ευρώ. Όπως έχει συμβει και άλλες φορές στο παρελθόν, όταν κάποιος τίτλος εντοπίζεται online σε κατάστημα, κατά πάσα πιθανότητα η η κυκλοφορία του είναι δεδομένη αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Διαβάστε το review του Burnout Paradise: The Ultimate Box, καθώς επίσης και για το Need for Speed: Payback. Συζητήστε για το Burnout Paradise σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/12/2017 08:30
Μακάρι να το δούμε remastered .Θα είναι επικό!
#2 efane (Level 22) 16/12/2017 19:13
Καλό, αλλα δεν αντέχω αλλα remasters. Η 8η γενιά θα σημαδευτεί απο επανεκδόσεις. Θέλω νέα πράγματα!
#3 Shikabane_Hime7 (Level 28) 16/01/2018 09:46
Ανυπομονώ να βγει!