DotA 2 matchmaking: Οι αρχάριοι δεν θα βρίσκουν flammers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
DotA 2 matchmaking: Οι αρχάριοι δεν θα βρίσκουν flammers

DotA 2 matchmaking: Οι αρχάριοι δεν θα βρίσκουν flammers

Η Valve τους απομονώνει.

 

 

Στα πλαίσια βελτίωσης της εμπειρίας αρχάριων στο DotA 2, η Valve αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες του matchmaking.

Πλέον όσοι παίκτες έχουν αρνητικά reports για την συμπεριφορά τους, δεν θα κληρώνονται να παίξουν με αρχάριους παίκτες. Το σύστημα αυτό θα βοηθήσει ώστε όσοι κάνουν flame να μην αλληλεπιδρούν με newbies. Κάθε αρχάριος παίκτης επιθυμεί άλλωστε να έχει μια ευχάριστη εμπειρία ώστε να συνεχίσει να παίζει. Κατ’ επέκτας, οι νέοι παίκτες θα κληρώνονται για να παίζουν με όσους έχουν υψηλό σκορ ως προς την συμπεριφορά τους.

Η Valve δήλωσε: “Είναι σημαντικό για έναν νέο παίκτη να έχει μια καλή εμπειρία συνομιλίας με άλλους παίκτες όταν ξεκινάει να μαθαίνει το παιχνίδι. Το matchmaking πλέον θα διασφαλίσει ώστε οι νέοι παίκτες να κληρώνονται για να παίξουν ενάντια σε ικανούς συμπαίκτες και αντιπάλους με ιστορικό καλής συμπεριφοράς”.

Με το νέο update του DotA 2, η Valve άλλαξε και την διαδικασία επιλογής χαρακτήρα. Πλέον οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν μόλις 20 ήρωες έως ότου ολοκληρώσουν τα 25 πρώτα τους games. Ο περιορισμός αυτός έγινε ώστε οι συγκεκριμένοι 20 ήρωες να αφορούν περισσότερο αρχάριους παίκτες, καθώς είναι εύκολοι και διασκεδαστικοί στην εκμάθηση.

Δείτε ακόμη πόσα εκατομμύρια δολάρια που έφτασε το prize pool του φετινού επίσημου τουρνουά DotA 2 με την ονομασία The International.

Συζητήστε για το DotA 2 σε αυτό το forum topic. Αν παίζετε συχνά τότε ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 01/08/2017 23:27
αντε να περνουν σηρα και αλλα multiplayer της valve.
#2 ashbringer (Level 25) 05/08/2017 10:36
Πολύ σωστή κίνηση απο την Valve έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να μην εγκαταλείπουν.
Notification