Take on Mars

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Take on Mars

Take on Mars

Κυκλοφόρησε για PC μέσω του Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/7/13] Η Bohemia Interactive είναι μια εταιρία που δείχνει ότι μπορεί να δουλεύει πάνω σε πολλά project ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το πολυσυζητημένο Arma 3 ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Take on. Το πρώτο Take on ήταν το Take on Helicopters όπου παίρνατε την θέση ενός πιλότου και έπρεπε να κάνετε διάφορες αποστολές.

Στην φετινή Ε3 μάθαμε ότι ο επόμενος τίτλος της ονομάζεται Take on Mars και αυτή τη φορά θα βρεθείτε στον πλανήτη Άρη! Εκεί θα μπείτε σε ειδικά οχήματα (Rovers και Landers) και θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όλο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι πρόκειται να δείτε αληθινά τοπία αφού το παιχνίδι είναι βασισμένο σε φωτογραφίες από δορυφόρο που έχει φωτογραφίσει τον Άρη.

Το Take on Mars δεν θα είναι ένα απλό simulator όπου θα κόβετε βόλτες γύρω από τον πλανήτη αλλά θα πρέπει να είστε απόλυτα προσεχτικοί να μην περάσετε πάνω από απότομους βράχους καθώς τα οχήματα μπορεί να χαλάσουν. Θα υπάρχουν τρία game modes για να διαλέξετε: Space Program, Scenarios και Editor. Το τελευταίο αφορά τους modders, δηλαδή αυτούς που τους αρέσει να φτιάχνουν mods για τα αγαπημένα τους games. Όπως δήλωσε και ο lead developer, Martin Melicharek, η Bohemia Interactive ελπίζει να κινητοποιηθούν οι παίχτες και να τους στείλουν feedback και προτάσεις έτσι ώστε να φτιάξουν μαζί το απόλυτο simulation game στον Άρη.

[UPDATE: 13/2/17 - Κυκλοφορία μέσω Steam] Το Take on Mars της Bohemia Interactive κυκλοφόρησε επιτέλους στα PC μέσω του Steam. Βρισκόταν σε Early Access για περίπου τρία χρόνια.

Το Simulation της Bohemia διαθέτει δύο Space Program Campaign Chapters και sandbox Survival multiplayer όπου μαζί με τους φίλους σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε αποικία στον πλανήτη Άρη. Σας επιτρέπει να συλλέξετε πρώτες ύλες και να δημιουργήσετε μέσω τεχνολογίας 3D printing διάφορα αντικείμενα, οχήματα και κτίσματα κομμάτι κομμάτι. Περιλαμβάνει πραγματικές τοποθεσίες από δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από δορυφόρους. Πέρα από τον Άρη, μπορείτε να επισκεφθείτε τον δορυφόρο του πλανήτη με την ονομασία Deimos, το φεγγάρι, καθώς και τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που περιλαμβάνει και το εσωτερικό του.

Ως Simulation, βασίζεται επάνω σε πραγματικούς νόμους της Φυσικής και διάφοροι παράγοντες θα επηρεάζουν την εμπειρία σας, όπως μεταξύ άλλων η βαρύτητα που έχει αντίκτυπο στον χειρισμό των οχημάτων και στην αντοχή διαφόρων αντικειμένων. Ταυτόχρονα, θετικό κρίνεται το γεγονός ότι το Take on Mars διαθέτει εργαλεία για την δημιουργία περιεχομένου και mods, τα οποία μπορείτε έπειτα να μοιραστείτε μέσω του Steam Workshop. Περιέχει επίσης πέντε training missions για να εγκληματιστείτε με το gameplay του παιχνιδιού, ενώ μέσω της Mars Encyclopedia μπορείτε να μάθετε πληροφορίες και γεγονότα που αφορούν τον κόκκινο πλανήτη.

Το Take on Mars κυκλοφορεί από τις 9 Φεβρουαρίου 2017 για PC και το κόστος του ανέρχεται στα 25 ευρώ. Συζητήστε για το Take on Mars στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 13/02/2017 22:51
Φοβεροί simulation μηχανισμοί και για άλλη μια φορά απο τη Bohemia.Αν και η μηχανή τους έχει αρχίσει να παλιώνει και φαίνεται και στο ArmA 3.Θα ήταν ωραίο να τους δούμε να παίζουν στη μεγάλη κατηγορία και να παραμείνουν ανεξάρτητοι.Ξέρ ω πολλά ζητάω! 8)
Notification