Ειδήσεις Strategy Dota 2: Dueling Fates update

Dota 2: Dueling Fates update

Wednesday, 01 Nov 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/25/ec/jylfuwdblg-dfszq-4-1509570294.jpg
 

Dota 2: Dueling Fates update

Με δύο νέους heroes και μεγάλες αλλαγές στο gameplay.

Η Valve κυκλοφόρησε ένα νέο update για την DotA 2 (7.07) στο οποίο προσθέτει δύο νέους ήρωες, τους Pangolier και Dark Willow, οι οποίοι είχαν πρωτοπαρουσιαστεί τον Αύγουστο.

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο gameplay και συγκεκριμένα στο matchmaking, το Ability Draft, το νέο Dota Turbo game mode και το Ping Wheel, ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στο Guide System.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τους δύο νέους ήρωες. Καταρχήν ο Donté Panlin, the Pangolier, είναι ένας γρήγορος ξιφομάχος. Αποτελεί έναν ανθρωπόμορφο pangolin (και όχι γάτο όπως φαίνεται στο τρέιλερ), ενώ λειτουργεί πολύ καλά στο να αμύνεται. Η The Dark Willow Mireska Sunbreeze, κόρη ενός εμπόρου, έκαψε το πατρικό της σπίτι και έφυγε με το κατοικίδιό της, τον Jex.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ του νέου patch:


Αλλαγές στο gameplay 
Η Valve φρόντισε ώστε το σύστημα matchmaking rating (MMR) να είναι ακριβέστατο για όλους τους παίκτες. Αμφότεροι οι ranked και unranked παίκτες θα έχουν πλέον ένα σύστημα εξάμηνης σεζόν, η πρώτη εκ των οποίων θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες. Θα λαμβάνετε ένα μετάλιο για το προφίλ σας κάθε σεζόν, ανάλογα με την καλύτερη επίδοσή σας. Όλα τα μετάλια θα εμφανίζονται στους παίκτες πριν από κάθε ματς.

Ακόμη, στο DotA 2 θα προστεθεί το Turbo Mode, το οποίο θα διατηρήσει όλους τους κανόνες του All Pick, αλλά θα δίνει περισσότερο gold και xp, θα διαθέτει πιο αδύναμα αμυντικά turrets και θα μειώνει τον χρόνο κάθε respawn. Το Ability Draft θα έχει επίσης ένα νέο user interface και το Guide θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Τέλος, προστέθηκε μια νέα δυνατότητα στο Ping Wheel. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Dota2.com.

Το νέο patch είναι διαθέσιμο από σήμερα στο DotA 2. Διαβάστε ακόμη για τα αρνητικά user reviews λόγω Half-Life 3 και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.