Το StarCraft 2 γίνεται free-to-play

Hot
Το StarCraft 2 γίνεται free-to-play

Το StarCraft 2 γίνεται free-to-play

Ανακοίνωση στην BlizzCon 2017. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/9/12] Με το eSporting ολοένα και να γιγαντώνεται, η γνωστή αμερικανική εταιρία έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της να ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο για το δημοφιλές RTS, με σκοπό την διεύρυνση της συμμετοχής της σε τέτοιες διοργανώσεις.

Στην εκδήλωση Valencia eSports Congress, όπου συζητούνται θέματα σχετικά με το μέλλον των eSports, ο σχεδιαστής της Blizzard, Dustin Browder, δήλωσε στο PCGamesN πως η εταιρία βλέπει το free-to-play μοντέλο ως πιθανότητα για το multiplayer του Starctaft 2. Η Blizzard δεν έχει αναπτύξει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πληρωμών, καθώς αυτό είναι μια πρόκληση, δεδομένης της φύσης του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Ενώ μπορεί για εμένα να είναι διασκεδαστικό να παίζω με κάποιον ο οποίος έχει μόνο τις μισές του μονάδες διαθέσιμες, δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία για εκείνον".

Πάντως δεν περιμένουμε να δούμε αυτές τις αλλαγές στο άμεσο μέλλον, αφού οι developers εργάζονται πάνω στα δύο expansions του παιχνιδιού για τις υπόλοιπες δύο φυλές του σύμπαντος. Αναφερόμαστε στο expansion Heart of the Swarm (για τους Zerg) και το Legacy of the Void (για τους Protos). Ίσως όταν ολοκληρωθεί η τριλογία και έχουν οριστικοποιηθεί οι μηχανισμοί και οι μονάδες της κάθε παράταξης, να καταλήξει η Blizzard στον τρόπο εκείνο που θα επιτρέψει στο Starctaft 2 να ακολουθήσει τον free-to-play δρόμο.

[UPDATE: 3/11/17] Η Blizzard ανακοίνωσε στην BlizzCon 2017 ότι το StarCraft 2 θα γίνει free-to-play στις 14 Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να παίξετε πλέον ολόκληρο το campaign του με τίτλο Wings of Liberty.

Αν έχετε ήδη την βασική έκδοση του StarCraft 2 (με το Wings of Liberty) τότε θα λάβετε δωρεάν και το Heroes of the Storm story campaign. Επίσης, η Blizzard θα διαθέσει δωρεάν και τους Raynor, Kerrigan και Artanis, αλλά και άλλους διοικητές μέχρι και το level 5. Τα επιπρόσθετα single-player campaigns και οι διοικητές του co-op θα ξεκλειδώνουν μέσω του Blizzard Shop.

Διαβάστε το review του StarCraft 2 και των expansions του. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:50
Πολύ καλά νέα για όλους τους φίλους του καλύτερου RTS.
Notification