GameAthlon 2014: Εντυπώσεις

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
7
GameAthlon 2014: Εντυπώσεις

GameAthlon 2014: Εντυπώσεις

Άφθονα τουρνουά, YouTube panel και γνωριμία μαζί σας!

Το δεύτερο GameAthlon ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία στο Hellenic American College (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Πρόκειται για ένα event που διοργάνωσε το CowboyTV και που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, πολύ περισσότερο από την πρώτη χρονιά. Κράτησε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα το διάστημα 4-6 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο από τις 10:00 έως τις 22:00.

Οι έξι όροφοι του Hellenic American College γέμισαν από Dota 2, Fifa 14, Halo 4, League of Legends Starcraft 2, NBA 2K14, Hearthstone, Injustice, Tekken Tag Tournament 2, Ultra Street Fighter 4, αλλά και table top games. Στο ενδιάμεσο και ενώ οι συμμετέχοντες περίμεναν να αγωνιστούν, μπορούσαν να γνωρίσουν τους μεγαλύτερους YouTubers στην Ελλάδα που ασχολούνται με gaming videos, άμεσα ή έμμεσα. Τα περίπτερά τους βρισκόντουσαν στον 2ο και τον 3ο όροφο του event. Επίσης, στο χώρο του GameAthlon υπήρχαν retro κονσόλες NES, Master System, SNES, Mega Drive, Sega Saturn, Vectrex, καθώς και υπολογιστής Amiga, για να δείτε και να παίξετε παλιά κι αγαπημένα retro games!

Συγκεκριμένα με αλφαβητική σειρά συμμετείχαν οι CaptainPanez, Doct8r, Dragoman, GameWorld, LeonPep, OldSchoolGamer, SxedioB (Zok), και LamaGamesTV, ενώ για πρώτη φορά κατέβηκαν στην Αθήνα οι Cake, CaptainPanez, Gramers, Hackypixelz, Unboxholics και VideoGameTales. Οι περισσότεροι εξ αυτούς ανέβηκαν στο stage για να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Το GameWorld είχε το live του το Σάββατο 16:15-16:45 και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο μαζί με το νέο Users intro που θα μας συνοδεύσει από τον Σεπτέμβριο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί μας είχαμε και το Arcade που μας συνοδεύει σε κάθε event. Αυτή τη φορά παίξαμε Arcade Battles και μοιράσαμε πάνω από 100 Pro Evolution Soccer 2014 για PC, PS3 και Xbox 360, God of War: Ascension για PS Vita και δεκάδες συλλεκτικές φιγούρες και αξεσουάρ από το Otakustore.gr.

Το Σάββατο 20:00-21:30 διεξήχθη το YouTube panel, στο οποίο οι YouTubers ανταλλάξανε απόψεις, τόσο με τον Ανδρέα Δερδεμέζη (Cowboy) που συντόνιζε το πάνελ, όσο και με το κοινό που έθεσε διάφορα ερωτήματα. Ήταν η πρώτη φορά που συγκεντρώθηκαν 12 Gaming YouTubers σε ένα πάνελ. Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

{youtube}PxRdhfuCf9Y|500|300{/youtube}

Αμέσως μετά το πάνελ, ο Cowboy μας επεφήλασε μια έκπληξη καθώς ετοίμασε τουρνουά Street Fighter 4! Δεν θα σας κάνω spoiler για το τι συνέβη, αλλά το αναλυτικό βίντεο μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

{youtube}94DH0FHy7cA|500|300{/youtube}

Όλα τα βίντεο καθώς και οι μεταδόσεις των τελικών κάθε τουρνουά μπορείτε να τα δείτε Twitch.tv/E_Gaming.

Γενικά από την όλη εμπειρία μας στο event, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά θέλετε πολύ τις συνεργασίες μεταξύ των YouTubers και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέσω των εκπομπών μας την νεά σεζόν. Πήραμε πολλά θετικά σχόλια από εσάς για τα βίντεό μας και σας ευχαριστούμε για αυτό, βγήκαμε φωτογραφίες, βίντεο, παίξαμε μαζί στο Arcade και το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Τέλος, την Κυριακή, στο κλείσιμο του event, διεξήχθη διαγωνισμός cosplay. Όλες τις φωτογραφίες θα τις δείτε στην Facebook Page του GameAthlon μέσα στις επόμενες ώρες.

Κλείνοντας, οι συντάκτες του GameWorld.gr θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την συμμετοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο GameAthlon το καλοκαίρι του 2015!

Να είστε όλοι εκεί!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +4 euris13 (Level 22) 07/07/2014 23:23
Ηταν τελεια! Παιξαμε games και φωτογραφηθηκαμε με ολους! Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια!
#2 +4 AntonKos (Level 17) 07/07/2014 23:29
Πέρασα καλύτερα από κάθε άλλο event και χάρηκα που σας είδα και πάλι μετά το Gameworld party.
Πέτυχα και τον Zok σε κάποια φάση το Σάββατο.
Ο Μάνος unbeatable σε ΟΛΑ εκτός από το Tekken όπου εκεί μετρούσε μόνο ήττες.Να τα λέμε αυτά. ;-)
#3 +3 Mouse (Level 13) 07/07/2014 23:31
Πολύ καλό το live σας και το youtube panel γενικά πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.Ειχε κονσολες,arcade ,retro games,τα πάντα και μεγάλη μαγκιά το ότι ήτανε free!
Κρίμα που έπρεπε να φύγω στα μισά για καφεδάκι κι έτσι δεν είδα την νίκη του Μάνου στο SF4.Αλλά αναμενόμενη πιστεύω γιατί στην Ελλάδα μόνο για LOL,Minecraft και Pro είμαστε.
#4 +1 Bil128 (Level 12) 07/07/2014 23:33
φαινεται τρομερό event,κρίμα που δεν μπορέσα να έρθω.. ζηλεύω!
#5 +6 Manos (Level 39) 07/07/2014 23:35
Περάσαμε ένα όμορφο τριήμερο λόγω της παρουσίας σας. Ευχαριστούμε τον κάθε ένα προσωπικά που ήρθε και μας χαιρέτησε γιατί στα events αυτό είναι που μετράει πάνω απ'όλα.Τρεις ημέρες,όλη ημέρα,free είσοδος,πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενο να γίνει πανικός σε κάθε όροφο. :-)

Quoting AntonKos:
Πέρασα καλύτερα από κάθε άλλο event και χάρηκα που σας είδα και πάλι μετά το Gameworld party.
Πέτυχα και τον Zok σε κάποια φάση το Σάββατο.
Ο Μάνος unbeatable σε ΟΛΑ εκτός από το Tekken όπου εκεί μετρούσε μόνο ήττες.Να τα λέμε αυτά. ;-)

Άστα να πάνε πονεμένη ιστορία στο Tekken.Όσο κι αν προπονούμαι δεν το έχω.Αν έβαζαν τους YouTubers σε Tekken θα έμενε η Χριστιάνα στο stage.
#6 +2 Weezer (Level 10) 07/07/2014 23:40
Ημουνα το Σάββατο εκεί κι απ'οτι μου ειπαν η καλύτερη μερα από όλες.
Η selfie σας όλα τα λεφτά!
#7 +2 FRAGGER (Level 5) 07/07/2014 23:42
Ενα απο τα μεγαλυτερα event που εγιναν αν οχι και το μεγαλυτερο!!! Ηταν τελειο , οργανωση , διασκεδαση , παγωταααα!! χΔ
#8 +1 euris13 (Level 22) 07/07/2014 23:47
Quoting AntonKos:
Πέρασα καλύτερα από κάθε άλλο event και χάρηκα που σας είδα και πάλι μετά το Gameworld party.
Πέτυχα και τον Zok σε κάποια φάση το Σάββατο.
Ο Μάνος unbeatable σε ΟΛΑ εκτός από το Tekken όπου εκεί μετρούσε μόνο ήττες.Να τα λέμε αυτά. ;-)

Που τον ειδες τον Zok? :o Τον εψαχνα παντου! Και ηρθα και τις 3 μερες!
#9 +1 StavrosDimou (Level 15) 08/07/2014 00:13
Πολύ ωραία! Φαίνεται θα περάσατε πολύ καλά όσοι ήσασταν εκεί! :-)
Δυστυχώς θέματα καθημερινότητας δεν μου επέτρεψαν να έρθω και εγώ. Ελπίζω να γίνουν και άλλα gaming events μέχρι το τέλος του χρόνου,να μπορέσω να έρθω και εγώ.
#10 +3 tensazangetsu (Level 12) 08/07/2014 00:52
Ένα υπέροχο τριήμερο πέρασε. Πολλά μπράβο στο GameWorld και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενου ς που ήρθαν. Άντε και του χρόνου! :lol:
#11 +1 Weezer (Level 10) 08/07/2014 01:14
Quoting euris13:
Quoting AntonKos:
Πέρασα καλύτερα από κάθε άλλο event και χάρηκα που σας είδα και πάλι μετά το Gameworld party.
Πέτυχα και τον Zok σε κάποια φάση το Σάββατο.
Ο Μάνος unbeatable σε ΟΛΑ εκτός από το Tekken όπου εκεί μετρούσε μόνο ήττες.Να τα λέμε αυτά. ;-)

Που τον ειδες τον Zok? :o Τον εψαχνα παντου! Και ηρθα και τις 3 μερες!

Ήρθε μόνο το Σάββατο απότι ξέρω.
#12 +2 geololj (Level 28) 08/07/2014 02:30
Χάρηκα που μπόρεσα να παραβρεθώ στο GameAthlon Σαββατοκύριακο. Ήταν τρομερά και δεν ήθελα να τελειώσει! Μπράβο σε όλους όσους έβαλαν το χεράκι τους να πραγματοποιηθεί αυτό το ωραιότατο event, σε όλους όσους πήραν μέρος στα panels και φυσικά το μεγαλύτερο μπράβο/ευχαριστ ώ στον κόσμο που ήρθε κατά χιλιάδες και στήριξε όλο αυτό το εγχείρημα.

Ρίξαμε πολύ γέλιο, διασκεδάσαμε, τα Battles στο arcade μας ήταν ασταμάτητα και γενικά υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα. Χάρηκα κιόλας που είδα κάποια άτομα να είναι τόσο κοντά, παρόλο τον ανταγωνισμό. Αυτά που άκουσα σηκώνουν respect!

Ραντεβού στο επόμενο event και εννοείται του χρόνου στο GameAthlon 2015
#13 +2 Agisilaosss (Level 21) 08/07/2014 04:45
Γρυπαρης στον τελικο του Street Fighter απλα εδειξε την ανωτεροτητα του.!
#14 +2 DoUzOs (Level 27) 08/07/2014 05:00
Gameathlon 2014

Παιχνίδια. Τουρνουά. Youtubers. Παρουσιάσεις. Φωτογραφίες. Βίντεο. Κόσμος. ΓΕΛΙΟ!
Καταπληκτικό event, απίστευτα διοργανωμένο. Αξίζουν συγχαρητήρια στο crew του GameAthlon αλλά και στους υπεύθυνους του Hellenic American College (έτσι, στα αγγλικά,για την γκλαμουριά) για την προσφορά του κτηρίου και την πολύ καλή συντήρηση του.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν τις παρουσιάσεις για διάφορα θέματα (προσωπικά, παρακολούθησα την Κυριακή το πρωί την παρουσίαση για την ιστορία των παιχνιδοκονσόλω ν), αλλά και στον κόσμο που συμμετείχε σε αυτές τις παρουσιάσεις με διάφορα σχόλια και παρατηρήσεις.
Επίσης, ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους YouTubers για την υπομονή και την αγάπη που έδειξαν στον κόσμο που θέλησε να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με αυτούς. Για μένα, την παράσταση έκλεψαν τα αδέρφια Καρπά,στην παρουσίαση του team των Unboxholics, και για το ωραίο βίντεο που είχαν φτιάξει, αλλά και για τα πειράγματα που έκαναν μεταξύ τους.
Μην ξεχνάμε πως η παρουσίαση των Destiny, Battlefield, UFC, Fifa, PES από τα παιδιά μας ήταν, επίσης, καταπληκτικά. Κρίμα που ο κύριος Βούλγ δεν παρουσιάστηκε την τρίτη μέρα. Θέλαμε και άλλα crashes στο Arcade... :P
Περιμένω GameAthlon 2015 με ανυπομονησία. Απορώ αν μπορεί να γίνει καλύτερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το μεγαλύτερο μπράβο, όμως, πάει στον κόσμο που γέμισε το κτήριο και τις τρεις μέρες. Ήταν πραγματικά απίστευτο το πόσος κόσμος ήρθε. Λυπάμαι για όσους δεν κατάφεραν, για όποιους λόγους, να μην έρθουν. Ελπίζω του χρόνου να βρουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το GameAthlon.
GGWP, GameAthlon. See you next year. :)
#15 +1 Mr.Dododi (Level 25) 08/07/2014 23:24
To event ήταν πολύ καλό και χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσα να έρθω το σ/κ αλλά δε πειράζει. Μου αρκεί που σας είδαμε Παρασκευή.
Δυο παράπονα έχω μόνο:
1)Δε γνώρισα Παντελή, Γρηγόρη και Λόλα από κοντά. :sad: Ελπίζω σύντομα σε κάποιο άλλο event ;-)
2)Έχασα το τουρνουά Tekken γιατί ενώ με διαβεβαίωσαν οι διοργανωτές ότι θα γίνει τη Κυριακή, τελικά πραγματοποιήθηκ ε τη Παρασκευή και δε πρόλαβα να γραφτώ. :sad:
Anyway, δε πειράζει. Δε μασάμε!
Υποστηρίζουμε σταθερά GameWorld και όλα τα παιδιά του, συντάκτες και μη!!! :D
#16 Parou (Level 20) 10/07/2014 12:52
Ηταν ΤΕΛΕΙΑ παιξαμε και γνωρισαμε απο κοντα ολους τους youtubers 8)
Ηταν το καλυτερο event που εχω παει και περιμενω πως και πως το GameWorld party τα ξανα λεμε εκει :lol:
Notification