6ο Global Game Jam - Athens 2018

Hot
6ο Global Game Jam - Athens 2018

6ο Global Game Jam - Athens 2018

Διεξάγεται στη Διπλάρειο Σχολή στις 26-28 Ιανουαρίου.

Tο 6ο Global Game Jam [Athens] 2018 θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26-28 Ιανουαρίου 2018 στον χώρο της Διπλάρειου Σχολής. Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και ατομική πρωτοβουλία και συνδιοργανώνεται από την Gifted Hellas ΑΜΚΕ, την ViRA (Virtual Reality Applications) και την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας  (Γ.Γ.Ε.Ε), ενώ για την τρέχουσα χρονιά Media Partner είναι η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Για 48 ώρες game developers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν παιχνίδια (video games, επιτραπέζια, παιχνίδια δρόμου, εκπαιδευτικά παιχνίδια), προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία, στη βάση ενός κοινού θέματος το οποίο θα δοθεί από την κεντρική οργανωτική επιτροπή στην Καλιφόρνια την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

Όλα τα παιχνίδια που δημιουργούνται δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Global Game Jam ώστε να είναι προσβάσιμα από όλους. Το Global Game Jam απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και είναι δωρεάν (http://www.globalgamejamathens.gr/registration)

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2018 09:10
Πολύ σημαντικό event για όλους τους developers.
Notification