Η THQ Nordic στην Gamescom 2017

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Η THQ Nordic στην Gamescom 2017

Η THQ Nordic στην Gamescom 2017

Θα παρουσιάσει δύο νέα games.

H ΤΗQ Nordic ανακοίνωσε ποια games θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της Gamescom 2017, με σημαντικότερα σημεία την ανακοίνωση ενός νέου IP και την επιστροφή ενός παλιού τίτλου.

Η THQ Nordic φαίνεται να είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη παρουσία που είχε ποτέ σε ένα Gamescom event. ELEX, Battle Chasers: Nightwar, SpellForce 3, Aquanox: Deep Descent, Wreckest, και The Guild 3 είναι τα games που γνωρίζουμε πως θα έχει στις αποσκευές της η εταιρεία. Μεγάλος απόντας θα είναι το Darksiders III.

Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στην ανακοίνωσή της είναι βέβαια τα δυο άγνωστα μέχρι στιγμής games που θα βρίσκονται στο περίπτερό της κατά τη διάρκεια της Gamescom 2017. Το ένα θα αποτελέσει την επιστροφή μιας πολύ γνωστής σειράς της THQ Nordic ενώ το άλλο είναι ένα open world RPG, το οποία σύμφωνα με τους developers θα διαδραματίζεται σε έναν πολύ ιδιαίτερο post apocalyptic κόσμο και θα έχει στοιχεία kung fu.

Υπενθυμίζουμε η Gamescom 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως 26 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για το Battle Chasers: Nightwar της THQ Nordic  και συζητήστε για αυτο στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/07/2017 07:57
Περιμένουμε την ανακοίνωση των δύο άγνωστων τίτλων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Notification