ECHO

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
ECHO

ECHO

Αποκαλύφθηκαν οι voice actors των πρωταγωνιστών. [UPDATE]

Η Ultra Ultra, μια ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρεία από την Κοπεγχάγη, ανακοίνωσε τον πρώτο της τίτλο, ο οποίος αναπτύσσεται με την βοήθεια της Unreal Engine 4.

Πρόκειται για το ECHO, ένα Third-Person Action Adventure για PC, το οποίο θα περιέχει επίσης Action και Stealth στοιχεία σε Sci-Fi setting. Στο εντυπωσιακό τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, η En βρίσκεται σε ενός είδους διαστημοπλοίου, το Palace. Η πρωταγωνίστρια ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, αφού έχει φτάσει στον προορισμό της. Σκοπός σας, σύμφωνα με την Ultra Ultra, θα είναι να επαναφέρετε στη ζωή έναν χαμένο πολιτισμό, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που έχουν ξεχαστεί στον χρόνο, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπου θα βρείτε μπροστά σας εχθρούς που δεν περιμένατε μέσα στο ίδιο το Palace.


[UPDATE: 15/9/17 - Οι voice actors] Η Ultra Ultra παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο ECHO με θέμα το voice acting του παιχνιδιού.

Το τρέιλερ δίνει λεπτομέρειες για την κύρια πρωταγωνίστρια, την En, που ταξιδεύει σε ένα μυστηριώδες τοπίο με όνομα “The Palace” για να εκπληρώσει τις αποστολές της. Παρόλα αυτά δεν θα είναι μόνη της αφού μια εξίσου μυστηριώδης φωνή την καθοδηγεί και ονομάζεται London. 

Οι developers ανακοίνωσαν πως η φωνή της En ανήκει στην Rose Leslie (γνωστή από τα Game of Thrones και Good Fight) ενώ τη φωνή του London θα καλύψει ο Nick Boulton (από Hellblade: Senua’s Sacrifice και την σειρά Mass Effect). Το Palace παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις της πρωταγωνίστριας ενώ στο παιχνίδι τα συμβαίνουν πολυάριθμα “blackouts” όπου θα γίνεται ένα reset στον τρόπο που σας πολεμούν οι εχθροί σας, ανάλογα με την μέθοδο που εσείς έχετε επιλέξει να πολεμάτε.

Τo ΕCHO θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC και PS4.

Δείτε το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam Greenlight και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic που μόλις άνοιξε.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 28/05/2016 21:21
Ενδιαφέρον το trailer και η πλοκή, περιμένω να δω περισσότερο υλικό.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 29/05/2016 09:22
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται.Αυτό το θέμα με τον άγνωστο πολιτισμό λειτουργεί πολύ θετικά.
Notification