The Long Dark

Hot
The Long Dark

The Long Dark

To survival της Hinterland έρχεται σε live action. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/7/14] Όπως ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης Hinterland Games, το First-Person Survival Horror The Long Dark θα κυκλοφορήσει μέσω μιας πρώιμης έκδοσης για PC, Mac και Linux μέσω του Steam Early Access τον Σεπτέμβριο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το The Long Dark είναι ένα indie game με αρκετά σημαντική ομάδα από developers σημαντικών games, όπως τα Warhammer 40K: Space Marine, Far Cry 3, God of War, Mass Effect, League of Legends, Knights of the Old Republic αλλά και το The Unfinished Swan.

Έχει ακόμα και την Jennifer “FemShep” Hale η οποία δανείζει την φωνή της στην περιπέτεια αυτή. Για αυτό το λόγο δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση που το kickstarter του The Long Dark συγκέντρωσε πάνω από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου καναδικά δολάρια το περασμένο φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ.


Ενώ το βασικό gameplay θα είναι ένα Adventure σε επεισόδια που θα βασίζονται στην αφήγηση, αυτό που θα δείτε στο Early Αccess θα είναι ένα “Sandbox Mode”, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όσο θέλετε τον κόσμο, πάντα όμως στην προσπάθειά σας να επιβιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Σε αυτό δεν θα έχετε όμως την ιστορία να μπαίνει στην μέση διότι το The Long Dark βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Όπως δήλωσε η Hinterland Games: «Αν υπήρχε η ιστορία στο Early Access αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τεράστια spoilers αλλά και θα εξασφάλιζε ότι η πρώτη σας εμπειρία στο περιεχόμενο της ιστορίας του παιχνιδιού δεν θα ήταν η καλύτερη. Οπότε θα κρατήσουμε το Story mode μέχρι να τελειώσουν τα πρώτα επεισόδια και να είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας υποσχόμαστε πως θα αξίζει η αναμονή».

[UPDATE: 8/4/16 - Καθυστερεί το Story Mode] Η Hinterland Studio ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στη διάθεση του Story Mode του The Long Dark. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε ένα content roadmap μέσω του επίσημου site της, μέσα από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τα καινούρια στοιχεία και τις βελτιώσεις που θα δεχθεί το First-Person open-world Survival της Hinterland τους επόμενους μήνες.

Στο σχετικό πλάνο, αναφέρεται ότι σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις στο Cooking και στο Wellbeing system (που ορίζει την ψυχική και σωματική σας κατάσταση), NPCs στο Sandbox mode, ευκολότερο χτίσιμο καταφυγίων, προσθήκη ενός Knowledge system, Steam trading cards, καθώς και βελτιωμένη οπτική πρώτου προσώπου που θα προσφέρει μεγαλύτερο immersion. Εν τω μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο τρέιλερ, μέσα από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, όπως το καλύτερο color grading, τον βελτιωμένο φωτισμό, τα υψηλότερης ανάλυσης textures, τις αλλαγές σημείων του περιβάλλοντος, καθώς και τα βελτιωμένα animations.

Στα μακροπρόθεσμα σχέδια της Hinterland Games συναντάμε την υποστήριξη mods, Sandbox mode την εποχή της άνοιξης (και αργότερα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου), βελτιωμένο fishing, υποστήριξη VR συσκευών, crafting όπλων και πυρομαχικών, περισσότερες επιλογές εξερεύνησης (άλογο, καγιάκ), μεγαλύτερης απόστασης ταξίδια και δυνατότητα να φυτέψετε φυτά, φρούτα και άλλους καρπούς.

[UPDATE 2: 30/7/17 - Δείτε το launch trailer] Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch trailer του The Long Dark:

To Τhe Long Dark θα κυκλοφορήσει έχοντας τα δύο πρώτα επεισόδια από τα πέντε της ιστορίας του έτοιμα. Τα υπόλοιπα τρία αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τα τέλη του 2017 έως τις αρχές του 2018. 

[ UPDATE: 1/8/17 - Το The Long Dark αποκτά ταινία] Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το The Long Dark με producer τον Jeremy Bolt, γνωστό από τη δουλειά του στη σειρά ταινιών Resident Evil. Δείτε περισσότερα για την ταινία του The Long Dark. 


Το The Long Dark θα βγει από early access 1 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει για PC ( Windows, Mac και Linux ), PS4 και Xbox One. Θα μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 32 ευρώ.  

Διαβάστε το preview του The Long Dark και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 geololj (Level 28) 16/07/2014 15:03
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον game. Οι δημιουργοί του έχουν αρκετή εμπειρία και πιστεύω ότι θα βγει κάτι αξιόλογο.
#2 ashbringer (Level 25) 02/08/2017 11:41
Η ταινία μικρού μήκους είναι υπέροχη και το παιχνίδι έχει αρκετά ενδιαφέρον σενάριο και χαρακτήρες.
Notification