The Walking Dead Collection

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Walking Dead Collection

The Walking Dead Collection

Συλλογή με 19 επεισόδια και βελτιώσεις στα γραφικά.

Η Telltale Games ανακοίνωσε την διάθεση της απόλυτης συλλογής για τους fans των The Walking Dead games.

Το The Walking Dead Collection (όπως θα ονομάζεται) θα περιλαμβάνει 19 επεισόδια από τα The Walking Dead: Season One, 400 Days, The Walking Dead: Season Two, The Walking Dead: Michonne και The Walking Dead: A New Frontier. Θα κυκλοφορήσει τόσο σε retail, όσο και σε ψηφιακή μορφή και όλα τα επεισόδια εκτός του A New Frontier θα παρουσιαστούν με βελτιωμένα γραφικά.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το The Walking Dead Collection θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Το κόστος της συλλογής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Διαβάστε το review του The Walking Dead: A New Frontier: Ties That Bind και δείτε το The Walking Dead: Our World που μοιάζει με το Pokemon Go. Συζητήστε για την συλλογή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/11/2017 08:59
Εξαιρετική συλλογή.Αγαπημέ νος τίτλος.
Notification