Dreams

Tuesday, 07 Nov 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (1 σχόλιο)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: LawBreakers (PS4)
Νεο Hot
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/8a/dd/dreams-ps4-1-49-1482181613.jpg
 

Dreams

Δείτε το teaser trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 27/10/2015] Οι Alex Evans και Mark Healy της Media Molecule ανέλαβαν να παρουσιάσουν το Dreams στην Press Conference της Sony στα πλαίσια του Paris Game Week.

Το Dreams είναι ένα Adventure που βασίζεται σε γρίφους, η επίλυση των οποίων γίνεται με την χειραγώγηση ονείρων. Θα μεταχειρίζεστε το περιβάλλον μέσω ενός άμορφου πλάσματος, το οποίο θα μετακινείτε με το light bar του DualShock 4, ενώ θα μπορείτε να του αλλάζετε και εκφράσεις προσώπου με τη χρήση του touchpad. Το πλασματάκι θα μπορεί να κυριέυει άλλους χαρακτήρες, αντικείμενα και οχήματα δίνοντας σας άμεσα τον έλεγχο τους.

Τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού θα ποικίλουν από δασώδη περιοχές μέχρι επιφάνειες από τούρτες. Προς το τελος της παρουσίασης, έκανε την εμφάνιση του και το co-op gameplay του Dreams. Τέλος, εμφανίστηκαν διάφοροι εναλλακτικοί τρόποι παιχνιδιού, όπως αγώνες ταχύτητας, shooting games και οδήγηση πυραύλων. Φαίνεται ότι οι developers στοχεύουν να βαδίσουν στα ίδια μονοπάτια δημιουργικότητας που έκαναν και με το LittleBigPlanet. Μέσα στο 2016 αναμένεται να κυκλοφορήσει και η beta του παιχνιδιού.

[UPDATE: 29/10/15] Πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Paris Games Week απο την Media Molecule ένα gameplay video του Dreams που τράβηξε την προσοχή του κοινού. Σήμερα, οι developers γνωστοποίησαν πως όλα τα αντικείμενα που φτιάχνετε μέσα στο Dreams, μπορείτε να τα κάνετε export για χρήση σε game engines όπως η Unity ή να τα εκτυπώσετε με 3D Printer. Πρακτικά θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο μέσα στο Deams και να το προσθέσετε στην συλλογή σας με geeky αντικείμενα αρκεί να διαθέτετε έναν 3D Printer. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες αλλά σίγουρα πρόκειται για μία ανακοίνωση που θα εξιτάρει τους gamers με φαντασία.

[UPDATE 2: 19/12/16 - Καθυστερεί η beta] Η Media Molecule ανακοίνωσε μέσω του blog της ότι η beta του Dreams δεν θα ξεκινήσει τελικά μέσα στο 2016, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει. Πλέον, αναμένεται να διεξαχθεί μέσα στο 2017, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το ενδιαφέρον Adventure που αναπτύσσει για το PS4, θα δοθούν στις αρχές του νέου έτους.

[UPDATE 3: 7/11/17 - Κυκλοφόρησε ένα teaser trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης Media Molecule κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για το επερχόμενο Dreams.

Ο συγκεκριμένος τίτλος είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο και δεν υπήρχαν σχετικές ανακοινώσεις για αρκετό χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα την απουσία του από την Paris Games Week και την συνέντευξη τύπου της Sony Interactive Entertainment. Ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης Siobhan Reddy δήλωσε πρόσφατα πως το Dreams βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Το teaser δεν δείχνει πολλά, αλλά θα σας δώσει μια ιδέα για τα animated γραφικά του τίτλου και ανακοινώνει την εμφάνιση του στο φετινό Playstation Experience. Οι developers θα βρίσκονται στην εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στο Anaheim το διάστημα 8 με 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή διεξαγωγής της beta, αλλά είναι γνωστό πως το Dreams θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Playstation 4. Ίσως ανακοινωθούν περισσότερα στην φετινή Playstation Experience.

 

Δείτε όσα συνέβησαν στην παρουσίαση της Sony στην Paris Game Week και συζητήστε για το Dreams στο αντίστοιχο forum topic.

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 supermario644ever (Level 20) 31/10/2015 19:36
Ενδιαφέροντα τα νέα!... 8)