Guardians Of The Galaxy: The Telltale Series

Hot
Guardians Of The Galaxy: The Telltale Series

Guardians Of The Galaxy: The Telltale Series

Κυκλοφορεί από σήμερα. Δείτε το launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/11/16] Σύμφωνα με το Eurogamer, το επόμενο project της Telltale Games θα είναι αφιερωμένο στην Marvel και το Guardians of the Galaxy.

To παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί στα The Game Awards του Δεκεμβρίου, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν, καθώς πολλά παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας έλαβαν το πρώτο τους τρέιλερ σε αυτή την εκδήλωση. Το παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε στην λίστα των projects που είχαν επηρεαστεί λόγω της τεράστιας απεργίας των voice actors. Στην συγκεκριμένη λίστα, το Walking Dead Season 3 έχει ακριβώς την ίδια εταιρεία μαζί με το Guardians of the Galaxy. Όλα τα παραπάνω βγάζουν ακόμα περισσότερο νόημα αν αναλογιστούμε ότι τον Απρίλιο του 2017 θα κυκλοφορήσει και η δεύτερη ταινία Guardians of the Galaxy.

Φυσικά, ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε το αν το φημολογούμενο Guardians of the Galaxy από την Telltale Games θα ακολουθήσει τα γεγονότα του cinematic universe της Marvel ή των comics.

[UPDATE 1: 2/12/16 - Ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με το πρώτο τρέιλερ] Όπως ήταν αναμενόμενο, στα χθεσινά The Game Awards 2016, ανακοινώθηκε και επίσημα το Guardians of the Galaxy της Telltale Games, μαζί με το πρώτο τρέιλερ.

[UPDATE 2: 10/3/17 - Τα πρώτα screenshots] Η Telltale Games έδωσε στην δημοσιότητα για πρώτη φορά screenshots του νέου Adventure που αναπτύσσει, καθώς και πληροφορίες για τους ηθοποιούς που θα δανείσουν την φωνή τους.

Μετά το Batman: The Telltale Series, η Telltale επιστρέφει με την ίδια συνταγή, αυτή την φορά μέσω του Guardians Of The Galaxy, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει ακόμα περισσότερη δράση και τους πιο ασυνήθιστους ήρωες του γαλαξία. Θα περιέχει και τους πέντε βασικούς πρωταγωνιστές της πρόσφατης ταινίας, ενώ το voice acting έχουν αναλάβει γνωστοί ηθοποιοί.

Τον ρόλο του Star-Lord (τον οποίο και θα ελέγχετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού) ερμηνεύει ο Scott Porter (The Walking Dead: The Telltale Series), της Gamora η Emily O'Brien (Middle Earth: Shadows of Mordor), του Rocket ο Nolan North (Uncharted), του Drax ο Brandon Paul Eells (Watch Dogs) και του Groot ο Adam Harrington (The Wolf Among Us). Πρόκειται αναμφίβολα για ένα cast έμπειρο και δοκιμασμένο που σίγουρα θα προσφέρει δυνατές ερμηνείες.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να ανακοινωθούν στην PAX East της Βοστώνης, στις 10 Μαρτίου, όπου θα παρευρεθεί και ο Creative Director της Marvel Games Bill Rosemann. Μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού στην gallery του άρθρου. Θυμίζουμε ότι και η Eidos έχει στα σκαριά ένα game που θα βασίζεται στο σύμπαν του Guardians of the Galaxy.

[UPDATE 3: 13/3/17 - Tέσσερα νέα screenshots] Η Τelltale Games έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα νέα Screenshots από το επερχόμενο Guardians of the Galaxy. Μπορείτε να δείτε τα screenshots στην gallery που ακολουθεί.

[UPDATE 4: 30/3/17 - Πρώτο τρέιλερ] Η Telltale Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του Guardians of the Galaxy που αναπτύσσει. Έγινε επίσης γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο με τίτλο Tangled Up In Blue που θα διατεθεί στις 18 Απριλίου, θα κοστίζει 5 ευρώ. Η retail έκδοση που θα σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια, θα ανέρχεται στα 30 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η Eidos αναμένεται να κυκλοφορήσει και αυτή ένα game που θα βασίζεται στο σύμπαν του Guardians of the Galaxy.

[UPDATE 5: 17/4/17 - Launch τρέιλερ] Η Telltale Games έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του πρώτου επεισοδίου του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

 

Το σενάριο αφορά τους Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket και Groot, οι οποίοι θα έχουν ως στόχο να σώσουν τον γαλαξία. Το τρέιλερ επικεντρώνεται στη μάχη ενάντια στον Thanos.

Το πρώτο επεισόδιο του Guardians of the Galaxy θα κυκλοφορήσει από αύριο 18 Απριλίου για PC, PS4, Xbox One, Android και iOS. Θα κοστίζει 5 ευρώ. Στις 5 Μαϊου θα κυκλοφορήσει η retail έκδοσή του για 30 ευρώ, η οποία θα σας δίνει πρόσβαση και στα μελλοντικά επεισόδια, όταν κυκλοφορήσουν.

[UPDATE 6: 26/5/17 - Έρχεται το δεύτερο επεισόδιο] Η Telltale ανακοίνωσε πως το δεύτερο επεισόδιο του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS4, Xbox One, Android και iOS. Ο τίτλος του θα είναι Under Pressure.

Ο Starlord και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους και ίσως καταφέρουν να το αποφύγουν αν μάθουν πως να ελέγχουν το νέο αντικείμενο που είναι στην κατοχή τους. Επιπλέον, θα μάθετε περισσότερα για το παρελθόν του Rocket Raccoon.

[UPDATE 7: 6/6/17 - Κυκλοφορία και launch τρέιλερ] Το Guardians of the Galaxy: The Telltale Series: Episode 2 κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4, Xbox One, Android και iOS. Όσοι είστε fans της Telltale Games και φυσικά του Guardians of the Galaxy, ρίξτε μια ματιά στο launch τρέιλερ:

Διαβάστε το review του Batman: The Telltale Series: Episode 1 από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για το Guardians of the Galaxy: The Telltale Series σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/11/2016 14:50
Όλα καλώς καμωμένα, αλλά ας βγάλουν επιτέλους και το The Wolf Among Us 2!
#2 +1 ashbringer (Level 25) 15/11/2016 17:16
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει η Telltale games αρκεί να το προσέξει και να είναι όσο πιο πιστή γίνεται στα κομικ.Με το μπάτμαν δεν με έπεισε να πω την αλήθεια μου.
#3 ashbringer (Level 25) 31/03/2017 14:07
Ωραίο τρέιλερ και κατευθείαν αντίπαλος ο τιτάνας Thanos!
#4 ashbringer (Level 25) 06/06/2017 16:15
Η λογική των επεισοδίων για μένα είναι ένα μεγάλο αρνητικό όπως επίσης και τα bugs του κάθε επεισοδίου.
Notification