World of Warcraft: Legion

Hot
World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion

Δύο νέα τρέιλερ για το patch 7.3 Shadows of Argus στην Gamescom. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/11/15] Flexible zones, αλλαγές στα Challenge modes dungeons και νέα raids.

Στην τελετή έναρξης της BlizzCon 2015 είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο cinematic βίντεο του World of Warcraft: Legion καθώς και να μάθουμε περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την deluxe edition του παιχνιδιού. Η Blizzard επιβεβαίωσε πως το expansion θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 ενώ η deluxe edition θα κοστίζει 60 ευρώ και θα περιέχει ένα mount και ένα pet ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και ένα mount για το Heroes of the Storm, ένα σετ από τα φτερά του Illidan για το Diablo III και ένα portrait για το StarCraft II. Αν κάνετε pre-order θα λάβετε δωρεάν ένα level 100 character boost. Όλα αυτά βέβαια είχαν διαρρεύσει πριν καν αρχίσει η BlizzCon.


Tα πράγματα που πιθανόν να μην γνωρίζετε ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια του ειδικού event της BlizzCon που ήταν προσβάσιμο μόνο σε όσους είχαν virtual ticket. Στην διάρκεια του event αποκαλύφθηκε πως οι ζώνες της περιοχής Broken Isles θα είναι flexible όπως ακριβώς ήταν τα raids στο Mists of Pandaria και στο Warlords of Draenor. Με λίγα λόγια θα μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε ζώνη θέλετε ανεξαρτήτως του level σας. Αυτό φυσικά θα ισχύει μόνο για όσους είναι από 100 level και πάνω. Παρεμπιπτόντως το level cap αυξάνεται κατά 10 levels. Eπίσης έρχεται remodeling στα Aquatic και Moonkin form των Druids.

Όπως ήδη γνωρίζετε, έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής δύο raids για το Legion, τα Emerald Nightmare και Suramar Palace. Το Emerald Nightmare θα είναι αυτό που θα ανοίξει και πρώτο μερικές βδομάδες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο Emerald Nightmare θα συναντήσετε σαν raid bosses τους Cenarius και Xavious. Στο Suramar Palace το τελευταίο boss θα είναι ο Gul’Dan. Tέλος, στο Legion θα αλλάξει ο τρόπος που θα γίνονται τα Challenge Dungeon modes, κυρίως ώστε οι παίχτες να μην μπορούν να αγοράζουν boosts και θα μπορείτε να κάνετε και daily garrison quests όπως ακριβώς έκανα και οι followers σας στο Warlords of Draenor. Σύμφωνα με τον Ion Xatzikostas το endgame του Legion θα είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του endgame του Pandaria και του Draenor.

Απολαύστε μερικά υπέροχα screenshots στην gallery που ακολουθεί.

[UPDATE: 14/4/16 - World Quests] Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το νέο είδος από quests που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Legion expansion, τα World Quests.

Τα World Quests αφορούν endgame αποστολές που θα εμφανίζονται στον χάρτη του παιχνιδιού, μόλις φτάσετε στο level 110. Κάθε world quest θα έχει διαφορετικό στόχο και gameplay. Θα σας ζητηθεί μεταξύ άλλων να σκοτώσετε κάποια rare elites, να ξεπαστρέψετε world bosses, να πάρετε μέρος σε world PvP σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη, ενώ θα υπάρχουν world quests για pet battles, για τα dungeons και τα professions.

Τα world quests δεν θα αλλάζουν κάθε μέρα, ούτε θα είναι μόνιμα. Ανά περίπτωση, μπορεί κάποια world quests να παραμείνουν ενεργά για παράδειγμα μια εβδομάδα (world bosses) ή να αλλάζουν ανά τρεις ώρες (PvP towers). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγχετε το map σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα world quests παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα έχετε πάντα κάτι διαφορετικό να κάνετε. Επιπλέον, στις πόλεις θα εμφανίζονται καθημερινά Faction Emissaries, οι οποίοι θα σας παρέχουν loot ολοκληρώνοντας μεταξύ άλλων τα σχετικά world quests. Το loot που θα κερδίζετε μέσα από τα world quests περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων pets και mounts, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα αντικείμενα για να αποκτήσετε. Τα World Quests θα γίνουν διαθέσιμα για να τα δοκιμάσετε στην επόμενη έκδοση του test realm.

[UPDATE 2: 22/7/16 - To lore του Gul'danΗ Blizzard θα κυκλοφορήσει μία σειρά από μικρά βίντεο τα οποία θα αναφέρονται στο lore του World of Warcraft: Legion, έτσι ώστε να μας εντάξει στον κόσμο του νέου expansion. Στο πρώτο βίντεο, συναντάμε τον Gul'dan. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 3: 2/8/16 - Αναλυτικό βίντεο για το Legion] Η Blizzard έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει ολόκληρο το περιεχόμενο του νέου expansion του World of Warcraft. Στο βίντεο βλέπουμε τις νέες περιοχές, το νέο Demon Hunter class, τα Dungeons, το PvP System και πολλά ακόμη πράγματα που θα προστεθούν στο παιχνίδι στις 31 Αυγούστου που κυκλοφορεί το expansion. Δείτε το βίντεο.  

[UPDATE 4: 8/8/16 - Το class του Demon Hunter στο προσκύνιο] Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, το οποίο είναι αφιερωμένο στο class του Demon Hunter.

Το νεότερο playable class του World of Warcraft, που θα κάνει ντεμπούτο στο Legion expansion αυτό τον μήνα, παρουσιάζεται μέσω ενός νέου developer preview βίντεο. Ως Demon Hunter, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο combat specializations, αυτά των Havoc και Vengeance. Το πρώτο αφορά ένα DPS μονοπάτι που θυμίζει περισσότερο τους Demon Hunters όπως τους γνωρίζουμε από το lore του Warcraft, ενώ το Vengeance σας επιτρέπει να έχετε τον ρόλο του Tank. Δείτε το αναλυτικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 5: 30/8/16 - Το launch trailer] Δείτε το νέο τρέιλερ της Blizzard για το έκτο expansion του World of Warcraft, που παρουσιάζει την επιστροφή της Burning Legion.

Το MMORPG της Blizzard κυκλοφορεί από σήμερα. Re-sub ή όχι; Δείτε τα σχόλια στο άρθρο στήλης Press Start.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης Fragnance κατάφερε να φτάσει το level 110 μέσα σε μόλις 5 ώρες και 28 λεπτά.

[UPDATE 6: 21/11/16 - 12 χρόνια World of Warcraft] Το World of Warcraft κλείνει αυτή την εβδομάδα τα 12 χρόνια και η Blizzard όπως κάθε χρονιά το γιορτάζει με ένα μικρό in-game event. Από σήμερα Δευτέρα 21 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου όσοι μπείτε στο World of Warcracft θα λάβετε δωρεάν εκτός από ένα Feat of Strength αλλά και ένα companion pet, τον Corgi. Επίσης, στο mailbox σας θα βρείτε το Anniversary Gift Package που θα περιέχει 200 Timewarped Badges, λενα Cebration αντικείμενο που θα σας προσφέρει περισσότερο XP και Reputation για κάθε Kill για την επόμενη μία ώρα και ένα αντικείμενο που θα ξεκινάει ένα quest, το οποίο θα καταλήγει είτε στην StormWind είτε στην Orgrimmar. Επίσης σε αυτές τις πόλεις θα υπάρχει ένα Daily Quest για να κερδίσετε περισσότερα Timewarped Badges. 

[UPDATE 7: 23/8/17 - Δύο νέα τρέιλερ για το patch 7.3 Shadows of Argus] Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην Gamescom η Blizzard μας έδωσε δύο νέα τρέιλερ για το επρχόμενο patch του World of Warcraft Legion: Shadows of Argus 7.3 patch.

Το World of Warcarft: Legion κυκλοφορεί για PC σε Windows και Mac.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion. Δείτε επίσης τον παίκτη που έφτασε στο level 100 χρησιμοποιώντας ένα Dance mat! Συζητήστε για το νέο expansion του World of Warcraft και το patch 7.3 σε αυτό το forum topic.

Στο μικροσκόπιο τα World Quests. [UPDATE]

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 An arrow in the knee (Level 22) 07/11/2015 14:34
Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι επιτυχημενο το νεο expansion,αλλα ενα πραγμα που σιγουρα ξερει να κανει η Blizzard ειναι να φτιαχνει Cinematic trailers.
#2 Raiven (Level 8) 08/11/2015 00:19
δεν είναι μόνο στα trailers γενικότερα είναι μακράν το ποιο καλοστυμένο mmo και λογικό για τα τόσα χρόνια του.το θέμα ειναι θα προσφέρει αυτο το expansion το
κατι παραπάνω να τραβήξει πισω ολον τον κόσμο που εχασέ? Πάντως και το WOD ήταν καλό απλά θέλει και κάποια ακόμα πράγματα να προσθέσει το απαιτητικό πλέον community του
#3 supermario644ever (Level 20) 10/11/2015 22:15
Καταπληκτικό και επικό ατυτόχρνα αλλά η συνδρομή... :oops:
#4 +1 BoBKiD (Level 15) 14/04/2016 23:07
Η συλλεκτική του WoW: Legion έχει γίνει ήδη pre-order και το περιμένουμε πως και πως!
#5 ashbringer (Level 25) 17/04/2016 07:32
Μακάρι να έιναι καλό παιδιά και να έχει αρκετό υλικό ώστε να κρατήσει τους gamers καθηλωμένους αλλά να φέρει και νέους.
#6 +1 ashbringer (Level 25) 23/07/2016 08:08
Επικό βίντεο για την ιστορία του Gul'dan.H blizzard πάντα στα βίντεό της τα δίνει όλα.
#7 Shikabane_Hime7 (Level 29) 02/08/2016 12:46
Quoting ashbringer:
Επικό βίντεο για την ιστορία του Gul'dan.H blizzard πάντα στα βίντεό της τα δίνει όλα.

Έτσι είναι, στα cinematic είναι άπιαστη η Blizzard, απίστευτα βίντεο, απίστευτη μουσική!
#8 ashbringer (Level 25) 22/11/2016 18:27
Το MMORPG που αντέχει στον χρόνο περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο αξίζει και μια πολύ ωραία ingame γιορτή σε μορφή event.
#9 ashbringer (Level 25) 24/08/2017 09:10
Δεν έχει μείνει και πολύ lore ακόμα για το WoW.Σύντομα θα πρέπει να σκεφτούν η να προχωρήσουν σε κάποιο καινούργιο mmorpg η αν συνεχίσουν με το ίδιο να φτιάξουν ένα νέο στόρι.
Notification