Trove

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Trove

Trove

Κυκλοφορία σε PS4 και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/16] Το voxel-based sandbox MMORPG της Trion Worlds είναι πλέον διαθέσιμο και για τις νεότερες κονσόλες των Sony και Microsoft.

Το Trove είναι ένα free-to-play MMORPG που αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς των Rift και Defiance. Κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούλιο του 2015 για PC, ενώ πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε την open beta του στα PS4 και Xbox One. Διαθέσιμα προς επιλογή είναι αρκετά classes όπως τα Chloromancer, Neon Ninja, Tomb Raiser, Gunslinger και Knight, το καθένα από τα οποία διαθέτει διαφορετικά skills.

Ξεκινώντας από ένα κεντρικό Hub, μπορείτε να τηλεμεταφερθείτε σε διάφορους κόσμους, όπου σκοτώνοντας εχθρούς και bosses, αποκτάτε καλύτερο loot. Διαθέσιμα είναι επίσης διάφορα crafting professions, ενώ μπορείτε να χτίσετε και το δικό σας σπίτι. Πέρα από το PvE, περιλαμβάνεται και PvP όπου μπορείτε μεταξύ άλλων να λάβετε μέρος σε Capture the Flag και Team Deathmatch αγώνες.

Το Trove κυκλοφορεί ήδη για PC από τις 9 Ιουλίου 2015, ενώ βρίσκεται πλέον σε open beta στάδιο στα PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 15/3/17 - Επίσημη κυκλοφορία σε κονσόλεςΤο Voxel sandbox MMORPG της Trion Worlds με τίτλο Trove, κυκλοφόρησε και επίσημα σε PS4 και Xbox One.

Η εταιρεία ανάπτυξής του δήλωσε πως το παιχνίδι, "προσέλκυσε περίπου πέντε εκατομμύρια παίκτες μόνο στις κονσόλες", εκτινάσσοντας έτσι τον γενικό αριθμό πιθανότατα πάνω από τα 10 εκατομμύρια αφού η PC έκδοση έκανε και συνεχίζει να κάνει θραύση στο Steam.

Τα δεδομένα των παικτών θα παραμείνουν άθικτα αφού δε θα εφαρμοστεί wipe και έτσι θα διατηρηθούν όλοι οι χαρακτήρες και τα οικόπεδα που τους ανήκουν.

Παρακολουθήστε το launch trailer του Trove παρακάτω:

Το Trove βγήκε για PC και κυκλοφορεί πλέον και σε PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Rift και συζητήστε εκτενώς για το Trove στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification