Super Zelda 64

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Super Zelda 64

Super Zelda 64

To Super Mario 64 στον κόσμο του Zelda.

Τα mods για το Nintendo 64 πληθαίνουν τελευταία και πλέον στο νέο αυτό mod μπορείτε να παίξετε το Super Mario 64...στον κόσμο του The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Το Super Zelda 64 όπως ονομάζεται, θα είναι ένα PC mod από τον modder Kaze Emanuar. Σε αυτό ο Mario θα εξερευνά dungeons και θα ολοκληρώνει γρίφους από το Ocarina of Time, αλλά το gameplay θα περιέχει στοιχεία από το Super Mario 64, όπως για παράδειγμα την χρήση βομβών και τις κινήσεις του. Επίσης, επειδή ο Mario δεν παίζει την ocarina, για το fast travel τα fairy fountains έχουν μετατραπεί σε warp world.

Δυστυχώς το Super Zelda 64 δεν είναι ακόμη playable και δεν μπορείτε να το κατεβάσετε. Μόλις γίνει θα κάνουμε update την είδηση ώστε να σας ενημερώσουμε με το σχετικό link.

Διαβάστε ακόμη για το GoldenEye 007 με χαρακτήρες Super Mario. Δείτε τα reviews των Super Mario 64 και The Legend of Zelda: Ocarina of time αντίστοιχα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2018 19:06
εντυπωσιακός ο αγαπημένος μας υδραυλικός στον κόσμο του Zelda.
Notification