Super Meat Boy Forever

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever

Gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/17] Η Team Meat ανακοίνωσε το sequel του Super Meat Boy με την ονομασία Super Meat Boy Forever. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Switch.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Dr. Fetus απαγάγει το παιδί του Meat Boy και της Bandage Girl. Το sequel θα παρουσιαστεί με βελτιωμένο χειρισμό και με μόλις δύο κουμπιά θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε άλματα, βουτιές και slides ή ακόμα και να χτυπήσετε με μπουνιές και κλωτσιές τους αντιπάλους σας.

Θα περιλαμβάνει έξι chapters, ένα νέο ranking system και daily challenges. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα level, αυτό θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο σε σημείο όπου η δυσκολία θα φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει αρχικά για Switch μέσα στο 2018. Θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις των PC, PS4 και Xbox One, ενώ αναμένεται να διατεθεί και σε mobile συσκευές.

[UPDATE: 2/9/17 - Έρχεται στο PS4 το 2018] Η Team Beat επιβεβαίωσε ότι το Super Meat Boy θα κυκλοφορήσει και στο PS4 μέσα στο 2018.

[UPDATE 2: 11/12/18 - Αποκλειστικό για ένα χρόνο στο Epic Store] Η Team Beat ανακοίνωσε ότι το Super Meat Boy Forever στα PC θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Store για ένα χρόνο.

Αυτή είναι μία από τις πρώτες αποκλειστικότητες του store της Epic Games και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες, έστω ως timed exclusives.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο Super Meat Boy θα κάνει και αυτό την εμφάνισή του στο Switch. Θυμηθείτε το review του και συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 3: 23/10/20 - Gameplay video] Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε κάποια πληροφορία για το Super Meat Boy Forever και πλέον έχουμε νέο gameplay video αρκετών ωρών. Ο lead developer του sequel του Super Meat Boy, Tommy Refenes έκανε stream διάρκειας περίπου 10 ωρών και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα preview τριών ωρών, με το Refenes να πεθαίνει ξανά και ξανά.

Ο Refenes αναφέρει ότι κάποιες από τις περιοχές του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολες για τα δεδομένα του, όπως το πρώτο boss fight, αν και σε άλλες πεθαίνει ουκ ολίγες φορές. Στο συγκεκριμένο boss fight, περιέχει και cutscene με τον Meat Boy και το παιδί της Bandage Girl, το οποίο ονομάζεται Nugget.

Το Super Meat Boy Forever δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το 2018 και το stream αυτό του developer ήταν για τον εορτασμό των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού για το Xbox 360. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Switch, αλλά η Team Meat μέσω δελτίου Τύπου ανέφερε ότι "θα. κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch όταν είναι έτοιμο". Ένα χαρακτηριστικό του sequel είναι ότι θα διαθέτει ένα semi-random generation system, όπου θα φορτώνει κάθε φορά τυχαία levels από τα δεκάδες που θα περιέχει, κάνοντας έτσι κάθε playthrough σχεδόν μοναδικό.

Το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Διαβάστε το review του Super Meat Boy και συζητήστε για το Super Meat Boy Forever στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/10/2020 10:24
Το semi random generation system είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό για να μην βαριέται κανείς να παίζει τις ίδιες πίστες.
Notification