Sonic Mania

Hot
Sonic Mania

Sonic Mania

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/7/16] Η Sega ανακοίνωσε δύο νέα games με πρωταγωνιστή τον αγαπητό Sonic.

Πρόκειται για τα Sonic Mania και Project Sonic. Το πρώτο αφορά ένα 2D Platform που θα σας κάνει να αναπολήσετε τα χρόνια της παιδικής σας αθωότητας και τον παλιό καλό Sonic, μετά από τους τελευταίους λιγότερο επιτυχημένους τίτλους της σειράς. Αυτό επιτυγχάνεται, πέρα από το γεγονός πως έχει σχεδιαστεί σε 2D, κυρίως από το gameplay που ακολουθεί την παλιά συνταγή των Sonic games και από διάφορες πίστες που δανείζεται από τα τρία Sonic the Hedgehog και το Sonic the Hedgehog CD.

Επίσης, είναι ισχυρή η παρουσία νέων στοιχείων με την προσθήκη καινούριων abilities, bosses και κόσμων προς εξερεύνηση. Τέλος, θα υπάρχουν τρεις playable χαρακτήρες, ο Sonic, ο Mails "Tails" Prower και ο Knuckles.


[UPDATE: 10/3/17] H Sega έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο από το επερχόμενο Sonic Mania. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το level Green Hill Zone Act 2, το οποίο έχει σχεδιαστεί ξανά από την αρχή. Ως εκ τούτου αρκετά power-ups βρίσκονται σε νέες τοποθεσίες, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ziplines για πρώτη φορά. Επιπροσθέτως, βλέπουμε μια νέα κίνηση του Sonic, το λεγόμενο Drop Dash, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε ένα spin dash αμέσως μόλις προσγειωθείτε στο έδαφος μετά από ένα άλμα. Ο Sonic καλείται να αντιμετωπίσει και νέους εχθρούς που ονομάζονται Hard-Boiled Heavies.

[UPDATE 2: 17/3/17 - To Sonic Mania θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι] Οι φίλοι της σειράς Sonic θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, καθώς το Sonic Mania ανακοίνωσε νέα περίοδο κυκλοφορίας.

Ο επικεφαλής της ομάδας που εργάζεται πάνω στο Sonic Mania, Takashi Iizuka, δήλωσε τα εξής: "Για την SEGA, προτεραιότητα έχει η ποιότητα. Το τονίσαμε αυτό την περασμένη χρονιά και κάνουμε τα πάντα, ώστε τα Sonic games να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά. Παρόλο που θα θέλαμε να είμαστε πιο γρήγοροι, μερικές φορές πρέπει να περιμένετε για ένα καλό παιχνίδι".

Μπορεί τα νέα να μην είναι και τα καλύτερα για τους φίλους του Sonic, όμως η νέα πίστα που αποκαλύφθηκε, φαίνεται άκρως δελεαστική. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπετε τη βελτιωμένη Flying Battery Zone, που έκανε αρχικά την εμφάνιση της στο Sonic 3 and Knuckles.

Στο άλλο θέμα που ενδιαφέρει τους φίλους των Sonic games, η SEGA αποκάλυψε ότι το Project Sonic 2017 θα είναι 3D και θα ονομάζεται Sonic Forces. Ο γνωστός youtuber TheRealSonicFan κατάφερε να καταγράψει μία σκηνή από την παρουσίαση της SEGA στο SXSW, στην οποία μπορείτε να δείτε το gameplay του Sonic Forces. H ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά χαμηλή.

Αν αυτό το βίντεο δεν σας αποκαλύπτει και πολλά, τότε δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας, καθώς η SEGA ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει gameplay βίντεο .

[UPDATE 3: 16/4/17 - Νέο gameplay video] Η Sega έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video τριών λεπτών με gameplay από το Sonic Mania, όπου ο Sonic παίζει παρέα με τον Tails.

Δείτε το παρακάτω και παρατηρήστε ότι τα γραφικά είναι εφάμιλλα της αρχικής έκδοσης.

[UPDATE 4: 11/5/17 - Νέο gameplay video με τον Knuckles] Μόλις ανέβηκε ένα ανεπίσημο gameplay video για το νέο Sonic Mania, με τον Knuckles.

[UPDATE 5: 11/8/17 - Αποκαλύφθηκε το opening] Απομένουν μόλις τέσσερεις μέρες έως ότου κυκλοφορήσει το Sonic Mania και η Sega αποκάλυψε το opening του παιχνιδιού.

Στο κανάλι στο YouTube του Sonic the Hedgehog ανέβηκε ένα βίντεο που θα αποτελέσει το opening theme του επερχόμενου Sonic Mania. Ο πρωταγωνιστής παρέα με τους φίλους του Miles ‘Tails’ Prower και Knuckles the Echidna ανεβαίνουν ένα ασανσέρ και ξεκινούν να τρέχουν σε διάφορα επίπεδα εμπνευσμένα από το παιχνίδι.


Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε και τον πανούργο Dr. Robotnik να προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα στους ήρωες μας.

[UPDATE 6: 15/8/17 - Launch trailer] Ο Sonic επιστρέφει σήμερα πιο... γρήγορος από ποτέ και η Sega το γιορτάζει δίνοντας στη δημοσιότητα το launch trailer του Sonic Mania. Δείτε το παρακάτω:

Το Sonic Mania κυκλοφορεί από τις 15 Αυγούστου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την ταινία Sonic, το βινύλιο Sonic Mania και την Collector’s Edition. Συζητήστε για το Sonic Mania στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Kalliniki (Level 18) 23/07/2016 23:02
Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και μπήκα στον κόσμο των videogames. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια.
Σίγουρα θα το αγοράσω μόλις βγει. Πάλι καλά που η Sega συνεχίζει και βγάζει τίτλους μέχρι σήμερα.
#2 +4 Saladin Gr (Level 4) 23/07/2016 23:22
Το Sonic Mania είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορταστεί η 25η επέτειος του σκαντζόχοιρου καθώς μας γυρίζει πίσω, από εκεί που ξεκίνησε, και να μας θυμίσει γιατί τον αγαπήσαμε εξαρχής.
#3 +1 ashbringer (Level 25) 24/07/2016 07:31
Ατελείωτες ώρες στον μαγευτικό κόσμο του σκαντζόχοιρου.Α πο τα πιο κορυφαία games που άφησαν εποχή.
#4 +1 Blood Prince (Level 30) 24/07/2016 13:56
Οπως έχω πει και παλιότερα η sega ήταν η μοναδική κονσόλα που απέκτησα και την απέκτησα όταν ήμουν 10 χρονών πριν αρχίσω να παίζω παιχνίδια σε pc..και μιλάμε εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ούτε xbox και το playstation μόλις έμπαινε στην αγορά..η Sega με τον Sonic ανταγωνιζόταν την Nintendo με τον Super Mario.Το παιχνίδι με τον Σκαντζόχειρο ήταν απο τα πρώτα με τα οποία ήρθα σε επαφή με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια . (ίσως και το πρώτο)
#5 +1 andkan (Level 10) 24/07/2016 15:50
θα πεσει πολυ λιωσιμο
#6 KConstantine (Level 12) 17/04/2017 11:20
Το τρίτο μου παιχνίδι ever, στην κονσόλα Sega. 25 χρόνια. Ας γιορτάσουμε λιώνοντας.
#7 dimas.fk19 (Level 12) 15/08/2017 20:49
Αυτές οι ώρες δεν θα ξεχαστούν πότε σε αυτό το παιχνίδι !
Notification