Pewdiepie: Legend of the Brofist

Hot
Pewdiepie: Legend of the Brofist

Pewdiepie: Legend of the Brofist

Παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον γνωστό youtuber.

Ο Pewdiepie βρίσκεται σε συνεργασία με την indie εταιρεία ανάπτυξης Outerminds με σκοπό την κυκλοφορία ενός 2D Action Platform το οποίο είναι αφιερωμένο σε εκείνον.

Στο Pewdiepie: Legend of the Brofist θα μπορείτε να πάρετε το ρόλο του Pewdiepie ή της κοπέλας του Marzia, ενώ μαζί σας θα έχετε και τα δύο σκυλάκια τους, τον Edgar και την Maya. Το σενάριο δεν είναι ακόμα γνωστό, ξέρουμε όμως ότι το παιχνίδι θα περιέχει πολλά στοιχεία από την ζωή του Pewdiepie σαν youtuber. Η ανακοίνωση για τον τίτλο καθώς και η αποκάλυψη του ονόματός του έγινε μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Pewdiepie και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pewdiepie: Legend of the Brofist δεν είναι ακόμα γνωστή, παρ’ όλα αυτά ξέρουμε πως θα κυκλοφορήσει για Android, iOS και πιθανότατα για PC.

Πως σας φαίνεται η ιδέα για ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή των θρυλικό youtuber; Πείτε μας την άποψη σας στο αντίστοιχο topic του forum. Επίσης διαβάστε το Editorial για το Youtube Monetization από τον Μάνο Γρυπάρη.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Kiyis (Level 8) 13/04/2015 21:01
Δώστε pewds στο λαό!
#2 +1 pro-patzis (Level 20) 14/04/2015 14:03
Απο παντου τα παιρνει αυτος!!!Σε λιγο θα ον βγαλουν και ταινια στον κινηματογραφο!! !χαχαχ...
#3 +1 Parou (Level 20) 14/04/2015 15:19
χαχαχα για 2D Action καλο φαινεται το game :P
#4 ThanosRipper (Level 15) 02/05/2015 23:52
Φάση εχει το παιχνιδι!!.

ΥΓ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ!!! :-?
Notification