Ειδήσεις Platform Νέο Sonic Racing game

Νέο Sonic Racing game

Tuesday, 06 Feb 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/30/bc/cd/sonic-2018-sxsw-65-1517490219.jpg
 

Νέο Sonic Racing game

Πιθανότητα Sonic & All-Stars Racing. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/2/18] Όπως ανακοίνωσε η Sega, στις 16 Μαρτίου θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για το επόμενο Sonic game, κατά την διάρκεια της έκθεσης South by Southwest (SXSW) που θα λάβει χώρα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και υπάρχει πιθανότητα να μην δούμε το επόμενο Sonic game στην SXSW, εκεί θα παραβρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της Sega, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

[UPDATE: 6/2/18 - Sonic Karting] Σύμφωνα με παρουσίαση της Sumo Digital, ένα νέο Karting game βρίσκται υπό ανάπτυξη.

Στην παρουσίαση του powerpoint το παιχνίδι αναφέρεται ως "Νέο Karting game βασισμένο σε ήδη υπάρχον IP" συνεπώς πιθανότατα πρόκειται για κάποιο νέο Sonic & All-Stars Racing.

sonic karting

Διαβάστε το review του Sonic All-Stars Racing Transformed, καθώς επίσης και των Sonic Forces και Sonic Mania. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/02/2018 08:39
Μακάρι να δούμε έναν νέο τίτλο αν όχι νέο Sonic.