SteamWorld Dig 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
SteamWorld Dig 2

SteamWorld Dig 2

Έρχεται σε Switch, PC και PS4. 

[Αρχική δημοσίευση: 3/1/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Image & Form ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει ένα νέο SteamWorld. Το τέταρτο μέλος της σειράς θα ανακοινωθεί στην έκθεση PAX East, που θα διεξαχθεί στη Βοστώνη της Αμερικής, το διάστημα 10-12 Μαρτίου.

Μέχρι τότε διαβάστε τα reviews της σειράς SteamWorld.

[UPDATE: 28/2/17 - SteamWorld Dig 2 στο Switch] Το SteamWorld Dig 2 θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρείας. Το Action-Adventure/Platform θα αποτελέσει sequel στην έκδοση που είχε κυκλοφορήσει το 2013 και την οποία είχαμε δει και σε 3DS και Wii U (πέρα από τα υπόλοιπα format).

[UPDATE 2: 27/6/17 - Έρχεται και σε PC και PS4] Το SteamWorld Dig 2 θα κυκλοφορήσει και σε PC και PS4, σύμφωνα με την Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης Image & Form.

Η αρχική έκδοση θα βγει στο Switch στις 21 Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα θα ακολουθήσει η έκδοση για PC. Η αντίστοιχη του PS4 θα έρθει λίγο πιο μετά. Το development έχει ήδη ολοκληρωθεί και το παιχνίδι απλά τελειοποιείται πριν την κυκλοφορία του.

Διαβάστε το review του SteamWorld Dig. Συζητήστε για το νέο SteamWorld Dig 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification