PS Vita: Πλειάδα νέων τίτλων το 2015

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
PS Vita: Πλειάδα νέων τίτλων το 2015

PS Vita: Πλειάδα νέων τίτλων το 2015

Resident Evil: Revelations 2, Bastion και Suikoden μεταξύ άλλων.

Είναι η αλήθεια ότι κατά την διάρκεια των φετινών E3 και Gamescom παρουσιάστηκαν ελάχιστοι τίτλοι για το PS Vita. Όπως και να έχει πάντως η Sony αποφάσισε να... ρεφάρει στο PlayStation Experience Event ανακοινώνοντας δεκάδες κυκλοφορίες για την φορητή κονσόλα της.

Ας δούμε επιγραμματικά τους τίλους που ανακοινώθηκαν:

- Suikoden 1 και 2: Τα cult JRPG της Konami θα διατεθούν ψηφιακά στο PlayStation Store για PS3 και PS Vita. Δυστυχώς για την ώρα η κυκλοφορία τους έχει επιβεβαιωθεί μονάχα για το αμερικανικό PS Store, όπου και θα κυκλοφορήσουν στις 9 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Suikoden 2 παραμένει μέχρι σήμερα ένας από τους το πιο ακριβούς και άκρως συλλεκτικούς τίτλους του PS1 και η εν λόγω επανακυκλοφορία θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να το απολαύσουν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάποιο υπέρογκο ποσό.

- Super Time Force Ultra: Το μέχρι πρότινος console exclusive του Xbox One θα μεταφερθεί την προσεχή άνοιξη για PS4 και PS Vita και μάλιστα θα έχει ως playable χαρακτήρα τον Shuhei Yoshida, τον πρόεδρο της Sony. H δημιουργία της Capybara Games αποτελεί μακράν έναν από τους πιο διασκεδαστικούς indie τίτλους του 2014 και θα ξυπνήσει νοσταλγικές μνήμες στου φίλους των retro Platform/Action στα πρότυπα του Contra.

- Severed: Νέα δημιουργία από την DrinkBox Studios που κυκλοφορεί την άνοιξη του 2015 αποκλειστικά στο PS Vita. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

- Bastion: To cult indie RPG της SuperGiant Games έρχεται μέσα στο 2015 για PS4 και PS Vita. Σημειωτέον θα είναι και cross-buy.

- Darkest Dungeon: Νέο dungeon crawler από την Red Hook. Σημαντική καινοτομία του το Affliction System, το οποίο μετρά το... stress σας όσο παίζετε. Έρχεται και αυτό μέσα στο 2015 για PS4 και PS Vita.

- Towerfall: Ascension και Octodad: Dadliest Catch: Δύο αξιόλογες indie δημιουργίες του PS4 μεταφέρονται στην φορητή κονσόλα της Sony στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

- Resident Evil: Revelations 2: To επερχόμενο Survival Horror της Capcom θα διατεθεί και στο PS Vita τους προσεχείς μήνες

Εσάς πως σας φαίνονται οι νέες κυκλοφορίες του PS Vita; Πείτε μας τις απόψεις στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το PlayStation Experience event και τους τίτλους που ανακοινώθηκαν στο σχετικό άρθρο μας. Ανταλλάξτε επίσης απόψεις για αυτό στο σχετικό topic του forum μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 DoUzOs (Level 27) 07/12/2014 21:16
Μπόλικοι τίτλοι, η αλήθεια είναι. Αναμένουμε να τους δούμε και από πρώτο χέρι!
#2 Aelaos (Level 11) 07/12/2014 21:52
Η Sony θέλει να φορτσάρει με το Vita μπας και ξεπεράσει τον σκόπελο του 3DS. Θα τα καταφέρει άραγε;
Notification