Google Play Early Access

Hot
Google Play Early Access

Google Play Early Access

Παίξτε Android games πριν κυκλοφορήσουν.

Πλέον θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση νωρίτερα σε εφαρμογές και games του Google Play Store.

Κατά την διάρκεια του Google I/O 2016, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πως πλέον θα είναι πιο εύκολο να βρει κάποιος τις διαθέσιμες beta εφαρμογές και games, απλώς και μόνο γράφοντας το στην μπάρα αναζήτησης του Play Store. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να γίνετε ένας beta tester, αρκεί φυσικά να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα (θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα "Become a beta tester" σε πολλά σημεία μέσα στο Store και το οποίο θα σας δίνει τις κατάλληλες οδηγίες).

Η Google ανακοίνωσε πως θα πάει ένα βήμα παρακάτω, κυκλοφορώντας την υπηρεσία Google Play Early Access, ώστε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές και games που είτε βρίσκονται ύπο ανάπτυξη, είτε έχουν υλοποιηθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσουν. Αν έχετε πρόσβαση στο Google Play Early Access, θα είστε σε θέση να στείλετε μηνύματα κατευθείαν στους developers με ιδέες για βελτίωση και τυχόν λάθη που έχετε παρατηρήσει. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, που θυμίζει αρκετά το αντίστοιχο Early Access του Steam.

Διαβάστε σχετικά με το Steam Early Access. Επισκεφθείτε το forum topic των Android games που παίζετε στις φορητές συσκευές σας για συζήτηση και απόψεις.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 20/05/2016 20:14
Εξαιρετική κίνηση από την Google και πολύ την άργησαν θα έλεγα.
#2 ashbringer (Level 25) 21/05/2016 08:27
Μπράβο στην Google για αυτήν της την κίνηση η οποία είναι πολύ σημαντική ώστε να βλέπουν όλοι και να δοκιμάζουν νέες εφαρμογές.
Notification