Fortnite Blitz mode και Remote Explosives

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Fortnite Blitz mode και Remote Explosives

Fortnite Blitz mode και Remote Explosives

Για πιο γρήγορη δράση. Αλλαγές στο Blitz. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/18] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Epic Games στο Twitter, στο νέο patch του Fortnite θα προστεθούν εκρηκτικά.

Με τα Remote explosives, θα μπορείτε να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση. Προφανώς θα έχουν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε κτίρια ή κατασκευές εχθρών. Ωστόσο, θα χρησιμοποιείτε στρατηγική παρόμοια με αυτή των παγίδων, περιμένοντας τον εχθρό να πλησιάσει τα εκρηκτικά προκειμένου να τα πυροδοτήσετε έγκαιρα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το αν τα εκρηκτικά θα περιέχουν παγίδα υπό την μορφή νάρκης ή αν θα πυροδοτούνται από μόνα τους.

Όσον αφορά τα jet packs, η συγκεκριμένη προσθήκη τεστάρεται ακόμη και δεν γνωρίζουμε πότε θα προστεθεί. Η Epic Games πάντως πρόσθεσε το hunting rifle αυτό το μήνα και διόρθωσε αρκετά bugs.

[UPDATE: 15/3/18] Μόλις προστέθηκε το νέο update που προσθέτει στο Fortnite τα εκρηκτικά. Τα remote explosives τύπου C4 σας βοηθούν να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση και να ρίξετε τις οχυρώσεις τους.

Επίσης, προστέθηκαν νέα αντικείμενα, όπως το Supply Llama στο Battle Royale mode με το οποίο βρίσκετε loot οπουδήποτε, αλλά και το Luck of the Storm Questline στο Save the World mode με το οποίο ανακαλύπτετε θησαυρούς και μυθικά πλάσματα. Επίσης, με το Smarock Reclaimer Outlander στο Save the World mode γεμίζετε τα abilities σας σκοτώνοντας εχθρούς.

Patch 3.3
- Με το νέο patch διορθώθηκαν θέματα απόδοσης με τους servers, πολλά bugs και μειώθηκε η χρήση του bandwidth όποτε οι παίκτες πηδούν.
- Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν τρία Supply Llama σε κάθε χάρτη και θα ανοίγουν όπως τα treasure chests. Θα περιέχουν 500 Wood, Stone και Metal, 10 ammo από κάθε τύπο, τρεις παγίδες και consumables.
- Τα Remote Explosives θα βρίσκονται στα Supply Llamas, τα Treasure Chests, το Loot ορόφων και τα Supply Drops σε stacks των τεσσάρων (έως και δέκα στο inventory).

Blitz mode
Από τις 19/3 θα προστεθεί επίσης το Limited Time Mode: Blitz, με μικρότερες περιόδους σε storms, άρα πιο γρήγορα matches. Η καταιγίδα θα κλείνει τον χάρτη με το που θα ξεκινάει το ματς.
Η μέγιστη διάρκεια αγώνα θα ανέρχεται στα 15 λεπτά. Τα treasure chests θα spawnάρουν με ποσοστό 80-90% (αντί για 50-70%) και τα κουτιά πυρομαχικών 85-95% (αντί για 65-80%).
Θα υπάρχουν επίσης περισσότερα Launchpads, resources και μεγαλύτερο treasure chest health. Τα κουτιά πυρομαχικών θα διπλασιαστούν (250 αντί για 120).

Δείτε αναλυτικά όλα τα patch notes

[UPDATE: 20/3/18 - Αλλαγές στο Blitz mode] Η Epic Games προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο Blitz mode με το σημερινό hotfix (σ.σ. μικρό patch).

Με τα νέα δεδομένα, μειώθηκαν τα loot resources από 100 σε 60 και το farming των resources από 200% σε 150%. Στόχος της Epic Games είναι να προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία για όλους σας και γι' αυτό τον λόγο μειώνει λίγο το loot που είναι ούτως ή άλλως υψηλό, μιας και η πολύ γρήγορη απόκτηση καλού εξοπλισμού και resources από ορισμένους παίκτες, δεν ωφελούσε και τόσο το gameplay.

Διαβάστε περισσότερα για τις νέες αλλαγές στο Reddit

Το Blitz αποτελεί mode περιορισμένου χρόνου. Τέτοιου είδους modes διαρκούν περίπου μία εβδομάδα. Ελπίζουμε να κρατήσει λίγο παραπάνω, μιας και η Epic Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία λήξης. Επίσης, με το hotfix οι developers απενεργοποίησαν προσωρινά το όπλο Boogie Bomb, λόγω ενός bug και θα το επαναφέρουν σύντομα.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Δηλώστε συμμετοχή.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification