Bayonetta στα PC: Οι πωλήσεις

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
1
Bayonetta στα PC: Οι πωλήσεις

Bayonetta στα PC: Οι πωλήσεις

Ξεπέρασε τις 100.000 μέσα σε μια εβδομάδα.

Το Bayonetta, ένας από τους πλέον κλασσικούς τίτλους της προηγούμενης γενιάς video games, κυκλοφορεί σε μία ξεχωριστή έκδοση από τις 11 Απριλίου για PC μέσω της πλατφόρμας του Steam. Όπως αναμενόταν έχει λάβει πολύ εντυπωσιακές κριτικές, κάτι που φαίνεται και από τις πωλήσεις του.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την ημερομηνία διάθεσής του στο Steam, έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 100.000 ψηφιακά αντίτυπα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Steam Spy, το οποίο ελέγχει και ενημερώνει για τα στατιστικά του Steam, ο ακριβής αριθμός βρίσκεται αυτή την στιγμή στις 102.120.

Από ότι καταλαβαίνετε, η κοινότητα του PC gaming αγκάλιασε το Bayonetta το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2010 για Xbox 360 και PS3 και μαζί με το διάδοχό του για Wii U, θεωρείτε ένα από τα καλύτερα games όλης της προηγούμενης γενιάς.

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσω του Steam με 20€.

Διαβάστε το review του Bayonetta 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 18/04/2017 22:27
Είναι παιχνιδάρα με μεγάλο replay value!Και για τα 20 ευρώ που ζητάνε...αξίζει και με το παραπάνω!
#2 ashbringer (Level 25) 19/04/2017 08:24
Λογικό να φτάσει αυτόν τον αριθμό πωλήσεων.Το αξίζει και με το παραπάνω και πιστεύω ότι οι πωλήσεις θα εκτοξευθούν ακόμα παραπάνω.