• Ειδήσεις
  • Action
  • Watch Dogs 2: Ban στο PSN αν μοιραστείτε φωτογραφίες με γεννητικά όργανα

Watch Dogs 2: Ban στο PSN αν μοιραστείτε φωτογραφίες με γεννητικά όργανα

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Watch Dogs 2: Ban στο PSN αν μοιραστείτε φωτογραφίες με γεννητικά όργανα

Watch Dogs 2: Ban στο PSN αν μοιραστείτε φωτογραφίες με γεννητικά όργανα

Το γυμνό θα αφαιρεθεί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/11/16] Φόβος για ban στο account σας στο PSN αν κάνετε share screenshots των γεννητικών οργάνων των NPCs.

Το Watch Dogs 2 δεν αστειεύεται, αφού εμφανίζει με όλη την... απαραίτητη λεπτομέρεια τα γεννητικά όργανα των NPCs του παιχνιδιού! Απ’ ότι φαίνεται όμως, ούτε η Sony αστειεύεται, αφού αν μοιραστείτε της πιπεράτες εικόνες μέσω του PS4, πολύ πιθανόν ο λογαριασμός σας να γίνει ban, τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

Την... σκληρή (και γυμνή) αλήθεια γνώρισε ένας χρήσης του Neogaf, ο οποίος έκανε share σχετικές εικόνες και η Sony του έριξε ban μιας εβδομάδας. Εν τω μεταξύ, οι NPCs του Watch Dogs 2 φαίνονται να είναι αρκετά... ελευθέρων ηθών, αφού πέρα από τα στριπτιτζάδικά, θα τους βρείτε ακόμα και να κόβουν βόλτες στο -γυμνό όσο ποτέ άλλωτε- Σαν Φρανσίσκο, να γυμνάζονται ή ακόμα και να κάνουν hula hoop στην αυλή τους, χωρίς να φοράνε ίχνος από ρούχα.

Προσοχή: Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν γυμνούς και αμέριμνους NPCs. Παρακολουθήστε τα με δική σας ευθύνη.

[UPDATE: 16/11/16] Η Ubisoft δήλωσε πως "Παρότι το Watch Dogs 2 είναι παιχνίδι που απευθύνεται σε ενηλίκους, απολογούμαστε για τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν. Θα διορθώσουμε τον συγκεκριμένο NPC χαρακτήρα ώστε να αρμονίζεται με τους υπόλοιπους του παιχνιδιού, μέσω ενός patch που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα. Σε συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρείες θα εξασφαλίσουμε το ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι και να συνεχίσουν να μοιράζονται το περιεχόμενό του."

Ο χρήστης Swizzasaur που μοιράστηκε το επίμαχο screenshot στο Twitter, έλαβε ban στο PSN account του από την Sony για ένα μήνα λόγω "πορνογραφικού περιεχομένου". Η ποινή τις τελευταίες ώρες αυξήθηκε σε...ένα μήνα παρότι το θέμα πήρε έκταση!

Διαβάστε το preview του Watch Dogs 2, εν αναμονή του αναλυτικού review από το GameWorld που θα ανέβει σύντομα. Δείτε επίσης τα προβλήματα στο multiplayer.

Συζητήστε για το Action-Adventure της Ubisoft στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 ashbringer (Level 25) 15/11/2016 16:43
Θα κάνουν ban τον λογαριασμό του καθενός αλλά επέτρεψαν να φαίνονται όλα αυτά στο παιχνίδι; Δηλαδή σε προκαλώ να κάνεις τη βλακεία σου αλλά άμα την κάνεις διαγραφή; Λίγο περίεργο όλο αυτό.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/11/2016 15:20
Πρώτα ας μπανάρουν το παιχνίδι και μετά τους χρήστες.