Corridors: Remake του P.T. για PC

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
6
Corridors: Remake του P.T. για PC

Corridors: Remake του P.T. για PC

Κατεβάστε το demo του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/8/15 - PuniTy] Ανεξάρτητος game developer αναπαριστά το P.T. σε υπολογιστή με την χρήση της Unity Engine.

Το P.T. αποτελεί παρελθόν μαζί με το Silent Hills μετά την απόφαση της Konami να ακυρώσει το project. Ήδη αναπτύσσεται το Allison Road, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το P.T. Πλέον όμως μπορείτε να επισκεφτείτε και πάλι τους τρομακτικούς διαδρόμους του μέσω του PuniTy.

Ο game developer Farhan Qureshi δημιούργησε μια ακριβέστατη και λεπτομερή αναπαράσταση ενός τμήματος του P.T. στην Unity engine. Σε δηλώσεις του εξηγεί ότι ξεκίνησε το project για ένα εργαστήριο για 3D modelling στο οποίο θα διδάξει τον Σεπτέμβριο. Αρχικά θα δημιουργούσε μια σκηνή από ένα διαμέρισμα λόγω της απλότητας, της ποικιλίας και της οικιότητας που αυτό εκπέμπει. Στη συνέχεια αποφάσισε να σχεδιάσει τον διάδρομο του P.T. ώστε να υπάρχουν και τα gaming στοιχεία, μιας και το εργαστήριο θα απευθύνεται στους Calgary Game Developers. Παρά το μικρό μέγεθος του project, το PuniTy χρειάστηκε 104 ώρες μέσα σε 4 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Κάντε κλικ εδώ και κατεβάστε την alpha έκδοση του PuniTy.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν το PuniTy θα κυκλοφορήσει ως ολοκληρωμένο αντίγραφο του P.T. καθώς η συγκεκριμένη δωρεάν alpha έκδοση που θα κατεβάσετε χρειάζεται παραπάνω δουλειά, ειδικά στα jump scares. Ενδεχομένως αν στο παραπάνω link ο developer λάβει χιλιάδες παροτρύνεις για υλοποίηση τελικής έκδοσης, να σκεφτεί σοβαρά να αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, σκεφτείτε πως οποιοδήποτε P.T. clone δημιουργείται απέχει πολύ από την τελική έκδοση του Silent Hills που οραματιζόταν ο Kojima. Το P.T. ήταν απλά ένα teaser της τελικής έκδοσης ενός παιχνιδιού.

PuniTy-2

 

[UPDATE: 22/1/18 - Corridors demo] Μετά το PuniTy, άλλος ένας ανεξάρτητος developer αποφάσισε να μεταφέρει το P.T. στα PC.

Αυτή την φορά, το P.T. εμφανίζεται στα PC με την βοήθεια της Unreal Engine 4 μέσα από ένα remake με την ονομασία Corridors που θα περιλαμβάνει τόσο το αρχικό περιεχόμενο του P.T., όσο και νέο content.

Κατεβάστε το demo κάνοντας κλικ εδώ. Το μέγεθός του ανέρχεται στα 370MB.

Διαβάστε το preview του P.T. στο PS4 και δείτε το gameplay video μας.

Αφού κατεβάσετε το PuniTy διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Allison Road που αντλεί έμπνευση από το P.T. και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Manos (Level 39) 01/08/2015 15:39
Το έπαιξα για λίγα λεπτά καθώς δεν επιτρέπει να περάσεις την πρώτη πόρτα.
Εξαιρετική αναπαράσταση που μπορεί να μην φτάνει τα γραφικά της PS4 έκδοσης, ωστόσο έχει τα ηχητικά εφέ της και με το παραπάνω.
Μακάρι να συνεχίσει.
#2 general656 (Level 21) 01/08/2015 17:11
Quoting Manos:
Το έπαιξα για λίγα λεπτά καθώς δεν επιτρέπει να περάσεις την πρώτη πόρτα.
Εξαιρετική αναπαράσταση που μπορεί να μην φτάνει τα γραφικά της PS4 έκδοσης, ωστόσο έχει τα ηχητικά εφέ της και με το παραπάνω.
Μακάρι να συνεχίσει.

Οσον αναφορά τα γραφικά του ; Απο την εικόνα δεν φαίνονται τόσο εξαίρετα όσο ήταν του Original P.T.
Επίσης τι φάση ; Τα δικαιώματα δεν τα έχει η KONAMI παρόλο την μη συνέχεια του Project ;
#3 supermario644ever (Level 20) 02/08/2015 12:35
Καλό μου φαίνεται και ενδιαφέον καθώς ήθελα τη δημιουργία του p.t
#4 Galilaios (Level 14) 02/08/2015 23:50
Το έπαιξα, είναι πολύ μικρό αλλά η αναπαράσταση είναι πιστή και θα άξιζε να συνεχιστεί.. εννοείται ότι είναι αδύνατον να συνεχιστεί όμως :(
#5 ashbringer (Level 25) 23/01/2018 08:53
Το P.T αποτελεί έμπνευση για πολλούς developers και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και άλλους τίτλους οι οποίοι θα έχουν επηρεαστεί απο αυτό.
#6 Nemesis11 (Level 9) 23/01/2018 18:20
Το όλο θέμα με το αδικοχαμένο P.T. πλέον έχει κουράσει τόσο πολύ που έχει καταντήσει σκέτη αηδία! (τι αηδία δλδ τραγωδία του τύπου ακόμα των κλαίμε! Έλεος....................)

ΟΚ δεν αντιλέγω, είπαμε ήταν πολλά υποσχόμενο ως project και γω το γούσταρα σαν τρελός μιας και είχαμε μέσα ( Hideo Kojima / Guillermo del Toro / Norman Reedus ) αλλά εντάξει ρε σεις, νισάφι πια πέθανε πάμε παρακάτω επιτελούς!
Notification