Νέο Action game από την EA και την παραγωγό του Assassin’s Creed

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Νέο Action game από την EA και την παραγωγό του Assassin’s Creed

Νέο Action game από την EA και την παραγωγό του Assassin’s Creed

“Θα περιλαμβάνει gameplay μηχανισμούς που δεν έχουμε ξαναδεί”.

Η EA ετοιμάζει ένα νέο Action game, σύμφωνα με τον επικεφαλή των οικονομικών της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Blake Jorgensen κατά την διάρκεια της UBS Global Technology Conference, η EA ετοιμάζει ένα νέο Action game, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Motive. Το νέο αυτό game θα περιλαμβάνει μηχανισμούς gameplay που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, όπως σημειώνει ο Jorgensen.

Ανέφερε ότι η EA σχεδιάζει να στραφεί προς το Action genre, ενώ έβαλε στη συζήτηση και το εντυπωσιακό Anthem της BioWare. Την ανάπτυξη του νέου τίτλου έχει αναλάβει η Jade Raymond, η οποία είχε τον ρόλο του παραγωγού μεταξύ άλλων στα Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II και Watch Dogs. Η Motive αυτή την στιγμή διαθέτει πάνω από 100 υπαλλήλους.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Anthem και για την συνδρομητική υπηρεσία game streaming της EA. Συζητήστε για το νεότερο Action game της εταιρείας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 15/11/2017 16:27
Μακάρι να μάθουν απο τα λάθη του παρελθόντος και να ακολουθήσουν επιτέλους τη σωστή γραμμή ώστε να μας προσφέρουν έναν τίτλο που πραγματικά θα αξίζει.
#2 +1 Divine Raiden (Level 26) 15/11/2017 18:09
Και σύστημα με lootboxes που δεν έχουμε ξαναδεί :P
Notification