Dynasty Warriors 9 gameplay video

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
22
Dynasty Warriors 9 gameplay video

Dynasty Warriors 9 gameplay video

Νέο gameplay video και screenshots χαρακτήρων. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 26/7/17] Η Koei Tecmo παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay του Dynasty Warriors 9.

Κατά την διάρκεια της press conference της Sony στην ChinaJoy 2017 που λαμβάνει μέρος στη Σανγκάη, η Koei Tecmo παρουσίασε gameplay από το νεότερο μέρος της σειράς, το οποίο για πρώτη φορά θα διαδραματίζεται σε open world περιβάλλον και όχι σε πίστες όπως ίσχυε στο παρελθόν.

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον Guan Yu εν δράσει ενώ εξερευνά τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού και “χώνεται” σε μάχες ενάντια σε πολυάριθμους εχθρούς, ενώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το map και τα sieges. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE: 29/7/17 - Δείτε το gameplay video πολιορκίας με τον νέο χαρακτήρα] Μετά τον Guan Yu, ήρθε και η σειρά του βετεράνου Cheng Pu να λάμψει στο πεδίο της μάχης. Απολαύστε παρακάτω το νέο τριαντάλεπτο βίντεο:

[UPDATE 2: 11/1/18 - Έξι νέα gameplay videos και νέα screenshots] Η Koei Temco κυκλοφόρησε έξι νέα gameplay videos και screenshots του επερχόμενου Dynasty Warriors 9.

Σε αυτά δεν βλέπουμε τίποτα περισσότερο από την έντονη δράση που θα συναντήσετε στο παιχνίδι. Βλέπουμε ξεχωριστά στιγμιότυπα για καθέναν από τους χαρακτήρες Yu Jin, Zhong Hui, Huang Zhong, Guan Ping και Lu Xun. Στα screenshots βλέπουμε κυρίως άλογα τα οποία μπορείτε να καβαλήσετε κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

[UPDATE 3: 20/1/18 - Νέο gameplay video με open world χαρακτηριστικά] Η Koei Temco κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video για το Dynasty Warrors 9 με τα open world χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Το βίντεο αυτό εστιάζει για ακόμα μια φορά στο open world gameplay καθώς βλέπουμε πολυάριθμες δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στον μεγάλο χάρτη του παιχνιδιού τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή. Βλέπουμε συγκεκριμένα πως μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα στα καταστήματα, να σκαρφαλώσετε σε πύργους, να τοποθετήσετε παγίδες, να ψαρέψετε, να κυνηγήσετε αλλά και να διακοσμήσετε τα σπίτια σας.

[UPDATE 4: 27/1/18 - Νέο gameplay video και screenshots χαρακτήρων] Η Koei Temco κυκλοφόρησε screenshots και ένα νέο gameplay video για το επερχόμενο Dynasty Warriors 9 που παρουσιάζει τις έντονες σκηνές δράσεις που θα συναντήσετε στις μάχες του παιχνιδιού αλλά και τέσσερις νέους χαρακτήρες.

Οι νέοι χαρακτήρες ακούν στα ονόματα Xiahou Ji, Dong Bai, Hua Xiong και Yuan Shu, ωστόσο όλοι τους είναι NPCs επομένως μην περιμένετε να τους χρησιμοποιήσετε όσο κι αν σας αρέσουν.

Το Dynasty Warriors 9 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στα τέλη του 2017. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία του για την Ευρώπη, συνεπώς αναμένουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Dynasty Warriors 9 και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 27/07/2017 14:53
Πολύ ωραίες μάχες με πολλούς εχθρούς και σε open world κατάσταση επιτέλους.
#2 +1 TonyBoy (Level 8) 28/07/2017 10:48
ρεαλιστικοτατα γραφηκα , τρελες μαχες , open world και ενα βιντεακι πολλα υποσχομενο τι να πω! καλως να μας ερθει! το περιμενουμε.
#3 dimas.fk19 (Level 12) 28/07/2017 17:12
Μου αρέσουν πολύ οι μάχες και οι περιπέτειες !
Notification