Gorn

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Gorn

Gorn

Βίαιο VR Brawler από τους δημιουργούς των Broforce και Genital Jousting. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/6/17] Η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Broforce και Genital Jousting αποκάλυψε το Gorn, ένα μουρλό arena Brawler με μονομάχους.

Η Free Lives που μας χάρισε το... εξαιρετικό Genital Jousting, παρουσιάζει το νέο της game ως ένα gladiator simulator σε virtual reality περιβάλλον. Θα περιλαμβάνει μπόλικο αίμα και physics-based σύστημα μάχης, το οποίο έχει τα τρελά αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω. Στα όπλα συναντάμε μεταξύ άλλων σπαθιά, τσεκούρια, nunchuks, τόξα και τεράστια warhammers, ενώ θα μπορείτε να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας και με γυμνά χέρια.

[UPDATE: 10/7/17 - Nέο τρέιλερ] Στο νέο τρέιλερ του Gorn πάρτε μια γεύση από το gameplay του. Όλα αυτά με αφορμή την Early Access που ξεκινάει από σήμερα.

Το Gorn μπήκε σε Early Access στο Steam από σήμερα. Την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Devolver Digital. Συζητήστε για το Gorn στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 16:48
Πολύ αίμα ,σπάσιμο κεφαλιών κλπ.Χαμός!