Games of Glory

Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Games of Glory

Games of Glory

Διαθέσιμη η open beta του free-to-play cross-platform Arena Shooter/MOBA για PC και PS4.

Το Games of Glory της εταιρείας ανάπτυξης Lightbulb Crew είναι πλέον διαθέσιμο για PC και PS4 μέσω open beta.

Πρόκειται για ένα free-to-play Arena twin-stick Shooter με στοιχεία MOBA, το οποίο υποστηρίζει cross-platform play μεταξύ PC και PS4. Σε αυτό, επιλέγετε έναν από τους 15 χαρακτήρες και ρίχνεστε στην μάχη σε ειδικές αρένες που θυμίζουν τα αντίστοιχα maps από MOBA games και σκοπός σας είναι να σκοτώσετε την αντίπαλη ομάδα, φέρνοντας εις πέρας ταυτόχρονα τα εκάστοτε objectives.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα 50 διαφορετικά όπλα για να εξοπλίσετε τον ήρωά σας δημιουργώντας custom builds, από αυτόματα και snipers έως φλογοβόλα και melee weapons. Ταυτόχρονα, κάθε χαρακτήρας (ή κλώνος όπως αναφέρει το σενάριο), διαθέτει μοναδικά abilities. Για παράδειγμα, ένα από τα τρία abilities του Byorn είναι το Medpack που κάνει heal εσάς ή/και τους συμμάχους σας, ενώ η Shih ως Assassin χρησιμοποιεί το Cross of Death για να πετάξει λεπίδες μπροστά της που επιφέρουν damage και κάνουν slow τους αντιπάλους σας. Κάθε ήρωας συγκαταλέγεται σε μια από τις κλασικές κατηγορίως των Assassin, Tank, Support και Carry.

Στο launch θα υπάρχουν δύο διαφορετικά modes, σε δύο maps. Στο Dominion παίρνετε μέρος σε 4vs4 μάχες που διαρκούν 15-25 λεπτά στον χάρτη Arkashan Arena. Σκοπός σας είναι να πάρετε υπό την κατοχή σας σημεία του χάρτη για να μειώσετε την ασπίδα της βάσης του αντιπάλου και να καταστρέψετε το energy core τους. Στο Superstar mode από την άλλη, κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις ήρωες και τα matches διαρκούν 8-15 λεπτά. Το παιχνίδι χωρίζεται σε μικρά rounds των 1-2 λεπτών και σε κάθε round η κάθε ομάδα θα έχει από έναν Superstar. Σκοπός σας είναι να σκοτώσετε τον αντίπαλο Superstar, προστατεύοντας ταυτόχρονα τον δικό σας.

Το Games of Glory θα κυκλοφορήσει για PC και PS4. Η open beta του που είναι πλέον διαθέσιμη για PC (μέσω Steam) και PS4, αποτελεί ουσιαστικά και το soft-launch του παιχνιδιού.

Αν θέλετε να παίξετε παρέα με τους αναγνώστες και τους συντάκτες του GameWorld, γράψτε το Steam ID και το PSN ID σας. Συζητήστε για το Games of Glory στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification