Ειδήσεις Action Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2

Monday, 11 Dec 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λακαφώσης   | (6 σχόλια)
Γιώργος Λακαφώσης
Hot
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ba/18/79/beyond-good-and-evil-2-pc-ps4-xboxone-75-1497874471.jpg
 

Beyond Good and Evil 2

Το πρώτο αεροσκάφος και πληροφορίες για το πλήρωμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/5/08] Η Ubisoft κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2003 στην αγορά το Action-Adventure Beyond Good and Evil. Στο παιχνίδι αυτό μας διηγούνταν την ιστορία μια νεαρής κοπέλας που μπλέχτηκε σε μια διαμάχη μιας επαναστατικής ομάδας η οποία ήθελε να ξεθάψει τα κρυφά μυστικά της κυβέρνησης.

Η Ubisoft επιτέλους ανακοινώνει κι επίσημα την ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού επεσήμαναν ότι η ιστορία του θα αρχίζει ακριβώς μετά από το σημείο που μας άφησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, χωρίς να μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του τίτλου. Στο πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού που έκανε την εμφάνισή του στο Event της Ubisoft, δεν διακρίνονται αρκετές πληροφορίες για τον τίτλο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ:

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/13] Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamereactor ο Michel Ancel, δημιουργός του Beyond Good & Evil 2, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύει μαζί με την ομάδα του για την κυκλοφορία του Beyond Good & Evil 2 μόνο για τις next-gen κονσόλες.

Ο λόγος είναι ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν τα PS4 και Xbox One είναι τέτοια που επιτρέπουν την ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 σύμφωνα με το όραμα που έχει ο δημιουργός του. Σε ερώτηση βέβαια για το εάν το Beyond Good & Evil 2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, ο Ancel απάντησε χαρακτηριστικά ότι "κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό αλλά αρκετά επίπονο".


Επίσης o Ancel δήλωσε ότι η Ubisoft Montpellier, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τις πλήρεις δυνατότητες των next-gen κονσολών ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει όλη την δυναμική τους. Αυτό συμβαίνει άλλωστε με όλες τις νέες κονσόλες, οι οποίες αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του hardware τους μετά από αρκετά χρόνια κυκλοφορίας. Βέβαια ο Ancel δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Beyond Good & Evil 2 παρά την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί.

[UPDATE: 27/9/16 - Στη δημοσιότητα artwork του Beyond Good & Evil 2] Ο δημιουργός του εξαιρετικού Beyond Good & Evil δημοσιοποίησε artwork του επερχόμενου sequel.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνέχειας του Beyond Good & Evil, η Ubisoft έχει κρατήσει σιγή ιχθύος, παρόλα αυτά, φαίνεται πως η ανάπτυξή του συνεχίζεται κανονικά. Ο Michael Ancel, δημιουργός του Beyond Good & Evil, έδωσε στη δημοσιότητα artwork του Beyond Good & Evil 2, ευχαριστώντας την Ubisoft που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του sequel.

Ο εικονιζόμενος εικάζεται ότι είναι ο Uncle Pey’j, ο οποίος εμφανίζεται σε μικρότερη ηλικία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το νέο Beyond Good & Evil να αποτελεί prequel του πρώτου παιχνιδιού.

beyond-good-and-evil2-artwork

[UPDATE 2: 5/10/16 - Επίσημα σε pre-production] Είναι πλέον γεγονός ότι το Beyond Good & Evil 2 βρίσκεται επίσημα σε πρώιμο στάδιο παραγωγής. Η είδηση προκύπτει από τον λογαριασμό στο Instagram του Γάλλου Michel Ancel που εργάζεται ως σχεδιαστής στο επερχόμενο Action-Adventure της Ubisoft. Το post του Ancel περιλαμβάνει μια εικόνα από concept art με την λεζάντα να υποστηρίζει ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε pre-production, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι το είδος υπό εξαφάνιση που απεικονίζεται έχει πλέον σωθεί.

Η συγκεκριμένη είδηση περιλαμβάνει θετικά και αρνητικά πορίσματα. Αρχικά, έχουμε επιτέλους επιβεβαίωση της ανάπτυξης του Beyond Good & Evil 2, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κυκλοφορήσει κιόλας. Πολλά projects δεν περνούν την pre-production φάση, ενώ βλέπουμε και αρκετά να ακυρώνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Από την άλλη, το γεγονός ότι το επερχόμενο Action-Adventure βρίσκεται ακόμα σε pre-production σημαίνει ότι πιθανότατα θα περιμένουμε αρκετά για να το δούμε και πολύ δύσκολα θα αποτελέσει launch title του Nintendo NX όπως είχε ακουστεί.

[UPDATE 3: 6/10/16 - Ανακοινώθηκε από την Ubisoft] Μπορεί μόλις χθες να είχαμε την ανακοίνωση του Γάλλου σχεδιαστή Michel Ancel περί εργασίας του στο επερχόμενο project της Ubisoft, όμως δεν υπήρξε επίσημη θέση της ίδιας της εταιρείας. Σήμερα η Ubisoft επισημοποίησε την ανάπτυξη ενός νέου Beyond Good & Evil μέσα από την επίσημη σελίδα του Action-Adventrure στο Facebook. Η ανάπτυξη πραγματοποιείται από την Ubisoft Montpellier και μπορείτε να δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι developers αναφέρονται σε ένα νέο μέρος της σειράς κι όχι απαραίτητα στο sequel του προηγουμένου.

[UPDATE 4: 15/6/17 - Νέες πληροφορίες από την Ε3] Το Beyond Good & Evil 2 αποτελεί έναν τίτλο που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε και να μάθουμε νέες πληροφορίες. Κατά την διάρκεια της Press Conference της  Ubisoft παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Beyond Good & Evil 2 και λίγες ημέρες αργότερα έγιναν γνωστές πολλές νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικό μας χαρακτήρα, σε αντίθεση με πριν. Τα γεγονότα του Beyond Good & Evil 2 θα λαμβάνουν χώρα πριν την γέννηση της Jade, οπότε θα μπορέσετε να έχετε αλληλεπίδραση με τους προγόνους αυτών που έχουμε δει σε προηγούμενο τίτλο.

Σημαντικό νέο χαρακτηριστικό θα είναι το εκτενές ηλιακό σύστημα αλλά και το σύστημα πλανητών. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν διαφορετικά χρώματα στον ουρανό ανάλογα με το τι ώρα της ημέρας είναι και θα μπορέσουμε να δούμε ένα σωστό ηλιοβασίλεμα εφόσον έχουμε τον νου μας. Σε έναν πραγματικά μεγάλο κόσμο, θα είμαστε ελεύθεροι να ανακαλύψουμε διάφορες περιοχές, να αναλάβουμε quests και να δοκιμάσουμε εμπειρίες.

[UPDATE 5: 19/6/17 – Customization στα αεροσκάφη και κόσμος με live αλληλεπίδραση] Μετά το νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της E3, η Ubisoft ετοίμασε ένα ειδικό event κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο τα μέλη που παρευρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα demo του Beyond Good and Evil 2.

Το demo παρουσιάστηκε από τον διευθυντή του δημιουργικού τμήματος Michel Ancel, τον υπεύθυνο αφήγησης Gabrielle Shrager και τον producer Guillaume Brunier, οι οποίοι εξηγούν τις ιδέες τους για το παιχνίδι και αποκαλύπτουν πληροφορίες για τον κόσμο που εκτυλίσσεται το Beyond Good and Evil 2, ο οποίος είναι τεράστιος όπως παρουσιάζεται μέσα από το demo.

Το πειρατικό αεροσκάφος που φαίνεται στο τέλος του τρέιλερ θα είναι κατά κάποιον τρόπο το σπίτι σας και θα μπορείτε να το ελέγξετε πλήρως με το πλήρωμα σας, ενώ θα υπάρχουν και μικρότερα αεροσκάφη που θα μπορείτε να κάνετε customize. Επιπλέον, η πόλη που αποκαλύφθηκε στο τρέιλερ είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι ενός μεγαλύτερου κόσμου που λειτουργεί ως δορυφόρος σε έναν μεγαλύτερο πλανήτη και όλοι οι πλανήτες θα περιστρέφονται με ρεαλιστικά δεδομένα, ενώ θα υπάρχει και real-time εναλλαγή ημέρας-νύχτας.

Το περιβάλλον του Beyond Good and Evil 2 είναι “ζωντανό”, κάτι που σημαίνει πως οι πόλεις θα δημιουργούνται, θα καταστρέφονται και θα συνδέονται η μία με την άλλη ανάλογα με τις συνθήκες ακόμα και χωρίς την δική σας παρουσία, Χρονολογικά, τα γεγονότα θα διαδραματίζονται σχεδόν μία γενιά πριν τη Jade και το πρώτο παιχνίδι και ως εκ τούτου, θα ανακαλύψετε πολλές πληροφορίες για τους χαρακτήρες του πρώτου Beyond Good and Evil. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι θα βασίζεται και στην procedural generation τεχνολογία.

[UPDATE 6: 11/12/17 - Το πρώτο αεροσκάφος και πληροφορίες για το πλήρωμα] Στο νέο developer diary της Ubisoft, δείτε τους developers του Beyond Good and Evil 2 να παρουσιάζουν το πρώτο αεροσκάφος του παιχνιδιού και να δίνουν πληροφορίες για το gameplay και πιο συγκεκριμένα για το πλήρωμα.

Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Συζητήστε για το Beyond Good & Evil 2 σε αυτό το forum topic.

Δείτε το πρώτο του επίσημο τρέιλερ στην E3 2017. 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 27/09/2016 23:06
Τρεις λέξεις: Αμήν και πότε! (Αλλά να βγει και για PC, ε!)
#2 ashbringer (Level 25) 28/09/2016 11:24
Αναμένουμε για ημερομηνία κυκλοφορίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.ΘΑ είναι φοβερό!
#3 Kalliniki (Level 18) 28/09/2016 20:12
Εδώ και χρόνια αναμένω να κυκλοφορήσει. Ευελπιστώ να μη το αργήσουν άλλα πόσα χρόνια.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 06/10/2016 17:33
Σπουδαία είδηση, είναι ένα από τα games που πολλοί ζητούσαν μια συνέχεια, εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια.
#5 Professor_Severus_Snape (Level 26) 14/01/2017 02:38
Αρκεί που θα κυκλοφορήσει μετά από 15 χρόνια (γιατί για 2018 το βλέπω το Switch).
#6 ashbringer (Level 25) 16/06/2017 08:47
ΕΠιτέλους θα κυκλοφορήσει και θα το χαρούμε.