Middle-earth: Shadow of War

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
24
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

Νεο τρέιλερ με αφορμη την κυκλοφορια του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/3/16] Μία ακόμη αποκάλυψη παιχνιδιού μέσω βιογραφικού φαίνεται να προστίθεται στην λίστα.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια γνωρίζαμε πως η Monolith Productions εργάζεται πάνω σε έναν άγνωστο τίτλο, με την λογική να υποδεικνύει πως ο άγνωστος αυτός τίτλος ήταν το επόμενο κεφάλαιο του Shadow of Mordor. Σήμερα, μέσω του Nerdleaks, μάθαμε πως μία διάσημη ηθοποιός που ειδικεύεται στα Stunts, η Lauren Mary Kim, έχει το Shadow of Mordor 2 στο βιογραφικό της.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Lauren Mary Kim έχει εργαστεί σε πολλές ΑΑΑ ταινίες του Hollywood, όπως το Τransformers 4, το Suicide Squad, το Fast & Furius 7 καθώς και στην τηλεοπτική σειρά του Netflix Daredevil. Έχει εργαστεί επίσης και σε πολλά CGI τρέιλερς παιχνιδιών, όπως το Bioshock Infinite, το God of War Ascension, το Batman Arkham Knight, το Assassin’s Creed Unity και το Elder Scrolls Online.

Στο βιογραφικό της περιέχει την φράση Shadow of Mordor 2 – Stunts/Acting – Blur. Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν, το Blur Studio είναι ένα από τα πιο διάσημα Studio για την δημιουργία τόσο CGI ταινιών (όπως το Deadpool) όσο και CGI cinematic τρέιλερ για games. Eίναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερα για το Shadow of Mordor 2 στην Ε3 2016.

[UPDATE: 27/2/17 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Warner Bros. και η Monolith Studios ανακοίνωσαν και επίσημα την ύπαρξη αλλά και την κυκλοφορία του Shadow of War. To Middle-Earth: Shadow of War θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Αυγούστου και όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά από αυτά του Middle-Earth: Shadow of Mordor. Στο βίντεο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Talion μαζί με τον Celebrimbor να δημιουργούν ένα Δαχτυλίδι Δύναμης στο Mount Doom. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σύστημα Nemesis που είχαμε δει και στο Shadow of Mordor θα επιστρέψει ανανεωμένο, με πολλές προσθήκες, κάτι που προφανώς θα σας αφήσει να δημιουργήσετε το δικό σας δρόμο στη Μέση-Γη. Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού εδώ:

Το Αμερικάνικο κατάστημα Target αποκάλυψε το εξώφυλλο του παιχνιδιού με τα περιεχόμενα της Gold Edition: Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion και Gold War Chest. Τα δύο Nemesis expansions θα έχουν μια νεά φυλή των Orcs με νέους εχθρούς, followers, αποστολές, abilities, όπλα, κάστρα και updates στο περιβάλλον. Τα expansions θα αφορούν ένα νέο campaign με νέο playable χαρακτήρα.

[UPDATE 2: 14/3/17 - Θα διαδραματίζεται πέρα από την Mordor] Υπάρχει ένας καλός λόγος γιατί το Middle Earth: Shadow of War μοιάζει να εγκαταλείπει λίγο την Mordor. Γεωγραφικά έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια. Σε συνέντευξή τους στο Official Xbox Magazine, μέλη της Monolith Studios μίλησαν για τη μαζική αύξηση του μεγέθους του παιχνιδιού, ώστε να συμπεριλάβουν νέες περιοχές.

Ο Michael de Plater, υποδιευθυντής παραγωγής, εξηγεί: "Ένας από τους λόγους που λέγεται Shadow of War και όχι απλά Mordor είναι γιατί επεκταθήκαμε πέρα από την Mordor. Οπότε, ο Σκοτεινός Άρχοντας μεγάλωσε τις στρατιές και τις δυνάμεις του και οδηγούμενες από το Witch King, έφτασε έξω από την Mordor, κάνοντας επίθεση στην ανθρώπινη πόλη της Minas Ithil. Η πόλη κατακτήθηκε και την μετέτρεψαν σε Minas Morgul, που είναι και ο πύργος του Witch King. Αυτό από μόνο του, φέρνει την μάχη πέρα από την Mordor κοντά στο βασίλειο της Gondor". Ο Art Director Phil Straub συνεχίζει λέγοντας: "Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναγνωρίσετε είναι ότι δεν είμαστε απλά στη Mordor. Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα από τα προηγούμενα games". Αυτό σημαίνει ότι "το παιχνίδι έχει αρκετά μεγάλη γεωλογική ποικιλία", λέει ο Staub χωρίς όμως να προδίδει και πολλά. "Αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δάση και χιονισμένα βουνά. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν διαφορετικές περιοχές. Δε θέλω να πω περισσότερα. Απλά ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία".

Ο de Plater κατέληξε στο ότι η Monolith έχει προσπαθήσει "να μεγαλώσει πολύ το μέγεθος του παιχνιδιού, φτιάχνοντας κάτι αληθινά επικό. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το σενάριο, τους εχθρούς, αλλά και τον κόσμο".

[UPDATE 3: 17/5/17 - Dominate the Open World trailer] Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Middle-Earth: Shadow of War με τίτλο “Dominate the Open World”. Αν και το βίντεο δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για όσα θα πρέπει να περιμένουμε από το sequel, παρόλα αυτά μπορείτε να θαυμάσετε τον εντυπωσιακό ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 4: 8/6/17 - Story trailer] Η Warner Bros. ανακοίνωσε και επίσημα το story trailer του Middle-Earth: Shadow of War.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 5: 11/6/17 - Livestream με τους developers] Ενώ διανύουμε ημέρες E3 2017, ο Design Director Bob Roberts και ο Lead Narrative Designer Tony Elias της Monolith, οργάνωσαν ένα livestream, στο οποίο αρχικά παρουσίασαν κάποια screenshots για το Shadow of Mordow και στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις.

[UPDATE 6: 12/6/17 - Τρέιλερ με voice acting] Κατά την διάρκεια του PC Gaming Show στην E3 2017 παρουσιάστηκε το παρακάτω τρέιλερ για το Middle-Earth: Shadow of War, στο οποίο θα απολαύσετε το voice acting του παιχνιδιού.

[UPDATE 7: 22/7/17 - Νέο τρέιλερ με την Shelob] Στο νέο τρέιλερ του Middle-Earth: Shadow of War γνωρίστε την Shelob από το Lord of the Rings: The Two Towers, την γυναίκα-αράχνη.

 

[UPDATE 8: 7/8/17 - Το Shadow of War θα έχει μικροσυναλλαγές] Το ολοένα και συχνότερο trend με τα microtransactions θα ακολουθήσει και το Middle-earth: Shadow of War, σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros και της Monolith Studios. Θα μπορείτε να αγοράσετε τα microtransactions μέσω ενός in-game καταστήματος που θα ονομάζετε Market και θα λειτουργούν ως επέκταση του Nemesis system.

Μέσω του Market θα μπορείτε να αποκτήσετε τέσσερα διαφορετικά είδη από items. Αυτά είναι τα Loot Chests που περιέχουν όπλα, πανοπλίες και XP boosts, τα War Chests που θα σας δίνουν Orc ακόλουθους τους οποίους θα μπορείτε να κάνετε και customize με τα Training Orders που σας δίνονται επίσης στα ίδια κουτιά, XP boosts που θα σας βοηθήσουν στο να αυξήσετε τα level του χαρακτήρα σας γρήγορα και τέλος τα Bundles που περιέχουνε Loot Chests, War Chests και XP boosts σε ένα μεγάλο πακέτο.

Σύμφωνα με τη Monolith μπορείτε να αποκτήσετε τα πάντα στο Shadow of War παίζοντάς το και χωρίς microtransactions, με τα τελευταία να μην αποτελούν τίποτα παραπάνω από διευκολύνσεις. Θα είναι ακόμη πιθανό να αγοράσετε items από το Market μέσω του in-game currency, ενώ το Gold που αγοράζετε με κανονικά χρήματα για τις συναλλαγές στο Market θα δίνεται σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού και σε όλους τους παίκτες. Οι τιμές για τα items στο Market δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

[UPDATE 9: 16/8/17 - Νέο τρέιλερ με την Terror Tribe] Στο νέο τρέιλερ του Shadow of War, γνωρίστε την Terror Tribe, μία από τις επτά φυλές των Orcs στο παιχνίδι.

[UPDATE: 20/8/17 - Gamescom 2017 trailer] Κατά την διάρκεια της Gamescom, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ που δείχνει όλες τις απειλές που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 11: 22/8/17 - Machine tribe] Η Warner Bros. αφιερώνει το νεότερο τρέιλερ στο Machine tribe, μια από τις πολλές φυλές από Orcs που θα περιλαμβάνει το Middle-earth: Shadow of War. Όπως θα δείτε, το συγκεκριμένο tribe χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία προς όφελός της.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 12: 29/8/17 - Marauder tribe] Τρέιλερ για την φυλή των Marauders.

Τα τρέιλερ του Middle-Earth: Shadow of War εξακολουθούν να κυκλοφορούν το ένα μετά το άλλο. Το πιο πρόσφατο, μας παρουσιάζει την φυλή των Marauders. Πρόκειται για μία orc φυλή που όπως δηλώνει το τρέιλερ είναι αρκετά σκληροτράχηλοι και βίαιοι.


[UPDATE 13: 31/8/17 - Παρουσίαση των Orcs] Μέσα από ένα νέο τρέιλερ, η Monolith και η Warner μας παρουσιάζουν τα Orcs του Middle-Earth: Shadow of War.


[UPDATE 14: 5/9/17 - Νέο τρέιλερ με την Dark Tribe] Η εταιρεία ανάπτυξης Monolith Productions και η εκδότρια εταιρεία Warner Bros. κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ όπου παρουσιάζεται η τέταρτη φυλή orcs με ονομασία Dark Tribe.

Είναι προφανές πως η ομάδα της Monolith επηρεάστηκε από διάφορες πηγές για να σχεδιάσει τις φυλές των orcs και η συγκεκριμένη έχει πολλές επιρροές από τους Ιαπωνικούς shinobi. Η Dark Tribe χρησιμοποιεί stealth για να στήσει ενέδρες στους εχθρούς της, γρήγορα όπλα και βόμβες καπνού για να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται κάπου αλλού.

Δείτε το τρέιλερ:


[UPDATE 15: 11/9/17 - Friend or Foe teaser trailer] 
Το Middle Earth: Shadow of War απέκτησε τρέιλερ... για το επόμενο τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και θα ονομάζεται Friend or Foe. Απολαύστε το:

[UPDATE 16: 12/9/17 - Feral Tribe τρέιλερ] Η εταιρεία ανάπτυξης Monolith Productions και η εκδότρια εταιρεία Warner Bros έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για την πέμπτη φυλη orcs η οποία θα ονομάζεται Feral Tribe. 

Tα Feral Orcs ζούνε ανάμεσα σε graugs, caragors, drakes και άλλα τέρατα και κοσμούνε τις πανοπλίες τους με τα τρόπαια από τα θηρία που σκοτώνουν. Δείτε το τρέιλερ που τους παρουσιάζει:

[UPDATE 17: 14/9/17 - Τηλεοπτικά σποτ] Η Warner Bros. κυκλοφόρησε δύο διασκεδαστικά τηλεοπτικά σποτ για το Middle-Earth: Shadow of War.

Το ένα ονομάζεται "Eat it Jerry" και το άλλο "Not Today Brian". Περιγράφουν την σημασία της εκδίκησης και την συνεργασίας των χαρακτήρων του παιχνιδιού και των gamers.

[UPDATE 18: 21/9/17: Friend or foe interactive trailer] Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο interactive trailer που σας δίνει την δυνατότητα επιλογής του αν θα σκοτώσετε ή αν θα σώσετε χαρακτήρες, καθώς επίσης και από ποιους χαρακτήρες θα ζητήσετε βοήθεια.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 19: 22/9/17: Τρέιλερ για την Mystic tribe] Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του Middle-Earth: Shadow of War με την Mystic tribe.

Οι εταιρείες Warner Bros. Interactive Entertainment και Monolith Productions κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο RPG αφιερωμένο στην Mystic tribe.

Όπως και τα τρέιλερ των προηγούμενων εβδομάδων, το πιο πρόσφατο βίντεο σχετίζεται με το faction των Orcs. Η Mystic tribe αποτελείται από Orcs που εκπαιδεύονται πάνω στη σκοτεινή μαγεία και πραγματοποιούν τελετές με θυσίες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η Mystic tribe είναι ικανή να ζωντανέψει πτώματα, καθώς και να εξαφανίζονται και να εμφανίζονται σε νέες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της μάχης.

[UPDATE 20: 26/9/17 - Τρέιλερ για την Warmonger Tribe] Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του Middle-Earth: Shadow of War για την Warmonger Tribe.

Στο βίντεο θα δείτε πως η συγκεκριμένη faction των Orcs προτιμάει να κατατροπώνει τους εχθρούς της χρησιμοποιώντας ωμή δύναμη, την οργή τους και τον τρόμο που προκαλούν στους αντιπάλους τους.

[UPDATE 21: 10/10/17 - Ξεκαρδιστικό βίντεο με αφηγητή orc] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Shadow of War στο οποίο το orc Bruz the Chopper σας εξηγεί τα γεγονότα του πρώτου τίτλου της σειράς.

Το Middle-Earth: Shadow of Mordor κυκλοφόρησε περίπου τρια χρόνια πριν και είναι λογικό αν έχετε ξεχάσει κάποια από τα γεγονότα της πλοκής. Ο Bruz αφηγείται στα γρήγορα το σενάριο του μαζί με μια περιγραφή των στοιχείων και του κόσμου που είχε ο πρώτος τίτλος ενώ η ωμή αίσθηση του χιούμορ του είναι αξιομνημόνευτη. Για την ακρίβεια εύκολα μπορεί να παρομοιαστεί με κάθε Youtube βίντεο που εξηγεί σενάρια ταινιών, σειρών ή games.

Δείτε το βίντεο:

 

[UPDATE 22: 10/10/17 (19:42) - Νέο τρέιλερ με αφορμή την κυκλοφορία] Η εταιρεία ανάπτυξης Monolith Productions κυκλοφόρησε και επίσημα το πολυαναμενόμενο Middle-Earth: Shadow of War.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, η εταιρεία δημοσίευσε και ένα νέο τρέιλερ στο οποίο θα δείτε πολλές από τις διακρίσεις του τίτλου και τις δυνατότητες της graphics engine.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Middle-Earth: Shadow of War κυκλοφορεί από τις 10 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Shadow of Mordor από τον Παντελή Δασκαλέλο. Δείτε επίσης τα gameplay videos, την Mithril Collector’s Edition και τις απαιτήσεις στα PC του Shadow of War. Συζητήστε για το τελευταίο σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 29/03/2016 22:18
Το πρώτο μου άρεσε πολύ. Αναμένουμε.
#2 TheRedWood (Level 17) 29/03/2016 23:13
#HypeTrain

(Αν πραγματικά ισχύει η φήμη)
#3 scofild (Level 7) 30/03/2016 10:01
Πανω που τερματισα το πρωτο game, τωρα βλεπουμε οτι υπαρχει μεγαλη φημη και για το δευτερο! Αναμενουμε λοιπον!!
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 01/04/2016 05:11
Έχω λίγες μέρες που πήρα το πρώτο παιχνίδι, θα φροντίσω να προλάβω τις ημερομηνίες σε πιθανό sequel, αν και το μηχανάκι μου θα βογγήξει από τις απαιτήσεις.
#5 Divine Raiden (Level 26) 27/02/2017 00:13
Αν βει και σε PC θα το παιξω σίγουρα μιας και μου άρεσε το πρωτο αν και λίγο επαναλαμβανόμεν ο μετά απο λίγο.
#6 Dovahkiin (Level 22) 27/02/2017 00:27
Το καλό που τους θέλω, να το βγάλουν και για PC! Ελπίζω να μην κουράζει από ένα σημείο και μετά όπως το πρώτο.
#7 ashbringer (Level 25) 27/02/2017 16:34
To Πρώτο ήταν επικό και αναμένεται το ίδιο και καλύτερο να είναι και το sequel.Ίσως η καλύτερη κυκλοφορία του καλοκαιριού εφόσον ισχύει.
#8 +1 Divine Raiden (Level 26) 27/02/2017 21:38
Θα βγει και σε PC καθώς το εντόπισα στο Steam μόλις!
prntscr.com/ee49pj
#9 Dovahkiin (Level 22) 27/02/2017 21:53
Quoting Divine Raiden:
Θα βγει και σε PC καθώς το εντόπισα στο Steam μόλις!
prntscr.com/ee49pj

Πάλι καλά! Αν και δεν πίστεψα ότι υπήρχε η πιθανότητα να μη βγει και για PC. Θα ήταν πολύ περίεργο.
#10 Divine Raiden (Level 26) 27/02/2017 22:12
Quoting Dovahkiin:
Quoting Divine Raiden:
Θα βγει και σε PC καθώς το εντόπισα στο Steam μόλις!
prntscr.com/ee49pj

Πάλι καλά! Αν και δεν πίστεψα ότι υπήρχε η πιθανότητα να μη βγει και για PC. Θα ήταν πολύ περίεργο.

Πανάκριβο όμως :P
#11 Divine Raiden (Level 26) 06/03/2017 15:51
Τα γραφικά εμφανώς είναι ανεπτυγμενα σε σχέση με το πρώτο.Για να δούμε αν θα είναι και ολο το σύνολο έτσι.
#12 Divine Raiden (Level 26) 08/03/2017 16:51
Φρέσκο gameplay video του Shadow of War!Απολαύστε!
https://www.youtube.com/watch?v=xl4bkIGgiyc
#13 Professor_Severus_Snape (Level 28) 12/03/2017 06:05
Όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο παιχνίδι, το γεγονός ότι η σειρά εκτυλίσσεται μεταξύ των γεγονότων του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι πολύ σχετικό. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα spin-off της ιστορίας των βιβλίων, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα της Mordor.
#14 ashbringer (Level 25) 15/03/2017 17:23
Μακάρι να συνεχίσει η σειρά και να μας δώσουν και άλλα τέτοια ποιοτικά games με θέμα τον θαυμαστό κόσμο του Tolkien.
#15 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 18/03/2017 20:56
Για την ιστορία, η αναφορά ότι το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην εποχή που πλέον η Μίνας Ίθιλ έχει κατακτηθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις κι έχει μετατραπεί σε Μίνας Μόργκουλ, αφορά ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα το έτος 2002 της Τρίτης Εποχής, δηλαδή 939 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Χόμπιτ. Συνεπώς, ο ισχυρισμός ότι το Shadow of War θα διεξάγεται αμέσως μετά τα γεγονότα του Shadow of Mordor, το οποίο υποτίθεται ότι εκτυλίσσετο, όπως όλοι γνωρίζουμε, μεταξύ Χόμπιτ και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, δημιουργεί ένα σοβαρό χρονικό-σεναρια κό κενό.

Προσωπικά, μου δείχνει ότι οι δημιουργοί είχαν κάτι όχι και τόσο ξεκάθαρο στο μυαλό τους όταν ξεκίνησαν όλη αυτή την ιστορία. Όσο πιο γρήγορα απεμπλακούν από τα βιβλία και μιλήσουν για κάτι που απλώς εμπνέεται από τη Μέση-Γη και τίποτα περισσότερο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το χωνέψουμε οι fans του Τόλκιν. Και τα λέω αυτά γιατί σαν παιχνίδι το πρώτο ήταν πολύ καλό (λίγο υπερτιμημένο κατ' εμέ, αλλά Ο.Κ.), ενώ το δεύτερο προμηνύεται ακόμη καλύτερο.
#16 ashbringer (Level 25) 18/05/2017 10:13
Με κάθε νέο βίντεο δείχνει όλο και πιο εντυπωσιακό.Ανα μένεται να είναι Έπος!
#17 Dovahkiin (Level 22) 08/06/2017 18:44
Η επικίλα σε όλο της το μεγαλείο! Τρομερό το trailer!
#18 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 09:09
Απίστευτο το τρέιλερ.Είμαστε έτοιμοι να χαθούμε στον κόσμο της Μέσης Γης.
#19 vasileiosathens (Level 5) 09/06/2017 15:16
Το Shadow of Mordor ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα της γενιάς. Αναμένουμε τη συνέχειά του.
#20 Dovahkiin (Level 22) 22/07/2017 14:02
Ωραία η ανθρώπινη μορφή που έδωσαν στη Shelob. Και φυσικά πορωτικότατο το καινούριο trailer.
#21 Shikabane_Hime7 (Level 29) 22/07/2017 23:24
Τι είναι αυτές οι μπούρδες; Πλέον καμία σχέση με τον κόσμο του Τόλκιν, pure fan fiction το παιχνίδι(αν και καλό φαίνεται, απλά ότι να ναι όσον αφορά το lore.)
#22 ashbringer (Level 25) 23/07/2017 08:50
'Επος παιδιά .Με κάθε νέο βίντεο τρελαινόμαστε.Δ εν μπορώ να περιμένω μέχρι τον οκτώβριο. :P
#23 Astro (Level 19) 07/08/2017 12:47
ελπίζω να είναι έτσι δηλαδή προαιρετικό, γιατι βλέπω να αναστενάζει πάλι η τσέπη μας με τα microtransactio ns.
#24 chriszaro (Level 14) 07/08/2017 14:46
Προβλέπετε παιχνιδάρα και βασικά τα γραφικά του "είναι εποχής". Με ενοχλεί πολύ όταν βγαίνουν παιχνίδια με γραφικά που υπήρξαν 2-3 χρόνια πριν.
#25 chriszaro (Level 14) 07/08/2017 14:47
Quoting Divine Raiden:
Quoting Dovahkiin:
Quoting Divine Raiden:
Θα βγει και σε PC καθώς το εντόπισα στο Steam μόλις!
prntscr.com/ee49pj

Πάλι καλά! Αν και δεν πίστεψα ότι υπήρχε η πιθανότητα να μη βγει και για PC. Θα ήταν πολύ περίεργο.

Πανάκριβο όμως :P

Μπορείς να το βρεις στα 45-48€ σε καταστήματα.
#26 ashbringer (Level 25) 21/08/2017 07:30
Θα αντιμετωπίσουμε και τον τρισμέγιστο Balrog! Αυτά είναι!
#27 RipAndTear (Level 7) 01/09/2017 22:39
Οκ οι τύποι πρέπει να το έχουν δουλέψει μέχρι αηδιας! Το θέλω!
#28 ashbringer (Level 25) 06/09/2017 22:19
Απίστευτη δουλειά.Οι τύποι ξαναδημιουργούν τους χαρακτήρες της Μέσης Γης με τον καλύτερο τρόπο.Επίσης δεν χρειάζεται η ιστορία να πηγαίνει με βάση τα βιβλία.Είναι καιρός να δούμε κάτι νέο και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν μια χαρά.
#29 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 10:40
Παίρνει πολλά αρνητικά σε πολλά site απο users λόγω microtransactio ns.
#30 MuscleMuseum (Level 11) 11/10/2017 11:23
Το παιχνίδι παρότι τ αγόρασα κ τ έπαιξα, του έβαλα negative review κι αυτο οχι γτ με πείραζαν τα microtransactio ns αλλα στο θέμα της ιστορίας. Δεν εχω δει game με βαση το lore του Lotr να βλασφημίζει τόσο πολύ ένα απο τα αγαπημένα μου πλάσματα του σύμπαντος αυτού τα Nazghul. Τ ότι μ παρουσιάζει τον Isildur και τον άλλον π έφτιαξε τ Helms Deep σα ναζγκουλ και το ότι μπορείς να έχεις nazghul μέχρι κ γυναίκες ( δεν έχω θέμα με τις γυναίκες μόνο στο παραδειγμα π λέω με πειραζει ) με έκανε να μετανιώσω π έδωσα τόσα λεφτα για ένα game που συκοφαντεί το όλο universe.
Notification