ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

  • 96 Views
Uploaded By: Vasileios . Category: Γενικά . Added on: 15 Απριλίου 2017.
In this Video:
Description
Νερό με λεμόνι κάθε πρωί για αδυνατισμα & ευκολη διαιτα αστραπη; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Περισσότερα εδώ → http://goo.gl/bX0DkE

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποιους ΜΥΘΟΥΣ για αρχή.

Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗ με το ΛΕΜΟΝΙ είναι ένας από τους διαδεδομένους τρόπους για ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ, ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ και ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ. Φυσικά αν κάποιος θέλει πραγματικά να χάσει βάρος πρέπει να γνωρίζει ότι το ΛΕΜΟΝΙ είναι απλά ένας καλός σύμμαχος του και δεν πρόκειται να κάνει τη δουλειά αποκλειστικά μόνο του. Όποτε ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ με ΛΕΜΟΝΙ δεν υπάρχει.

Οι όροι "ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗ", "ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ με ΛΕΜΟΝΙ για ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ", "ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ", "ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ με ΛΕΜΟΝΙ" που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν υφίστανται.

Σίγουρα υπάρχουν τροφές που βοηθάνε στο λεγόμενο "ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ" ή αλλιώς στην λεγόμενη "ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗ", δεν υπάρχουν όμως τροφές που να καίνε λίπους ή να μας αδυνατίζουν από μόνες τους. Σίγουρα θα ήταν πολύ ευχάριστο κάτι τέτοιο, αλλά ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν υπάρχουν τέτοιες τροφές, όποτε ούτε το ΝΕΡΟ με ΛΕΜΟΝΙ από μόνο του δε θα σας βοηθήσει στο ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ, ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ ή ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ.

Τα γνωστό μας σε όλους λεμονι με νερο, μπορεί να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους συμμάχους του οργανισμού μας. Μια καλή πρόταση για να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι νερο με λεμονι καθε πρωι ή ακόμα καλύτερα λεμονι με μελι σε ζεστό νερό.

Άντρες και γυναίκες συνεχώς αγοράζουν σκευάσματα αδυνατίσματος (λιποδιαλύτες, κρέμες κτλ) για να καταφέρουν το λεγόμενο "ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ", χωρίς να γνωρίζουν ότι το απλό και σχεδόν ανέξοδο λεμονι με νερο, μπορεί να βοηθήσει και αυτό στην απώλεια περιττού βάρους.

Ένα ποτήρι νερο με λεμονι καθε πρωι είναι ότι καλύτερο για τον καθένα μας, καθώς εκτός από σημαντική βοήθεια στο χασιμο κιλων & στο χασιμο βαρους, υπάρχουν 15 ακόμα λόγοι για να το πίνεις κάθε πρωί.

Όποτε επαναλαμβάνουμε ότι το ΛΕΜΟΝΙ και πιο συγκεκριμένα το ΛΕΜΟΝΙ με ΝΕΡΟ αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση & ένα ελαφρύ ρόφημα για να ξεκινήσεις δυνατά και σωστά τη μέρα, έχοντας πάρα πολλά οφέλη και προσφέροντας σημαντική βοήθεια στον οργανισμό μας και "ΝΑΙ" μπορεί να μας βοηθήσει και στο ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ, ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ & ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ αλλά με τη χρήση κάποιας σωστής διατροφής και την προσθήκη σωματικής άσκησης.

Επίσης στις διάφορες ερωτήσεις που έχετε όπως:

► Πως να ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ;
► Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ;
► Πως να ΧΑΣΩ ΛΙΠΟΣ;
► Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ;
► Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ;
► Ποια είναι η καλύτερη ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ για ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ;
► Ποια είναι η καλύτερη ΔΙΑΤΡΟΦΗ για ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ;

Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και όποιες άλλες ερωτήσεις παρόμοιες και αν έχετε, η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι μια και μόνο μια;

► ΣΩΣΤΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε συνδυασμό πάντα με ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Κάτι άλλο που πρέπει να σημειώσουμε είναι το εξής:

Η σόδα έχει παρόμοιες ιδιότητες με το λεμόνι. Αλλά καλό θα είναι να μην συνδυάζουμε τη ΣΟΔΑ με ΛΕΜΟΝΙ, ή ΣΟΔΑ με ΝΕΡΟ ή ΛΕΜΟΝΙ με ΝΕΡΟ.

Αυτό θα το εξηγήσουμε καλύτερα σε άλλο άρθρο, κρατάμε ότι καλό κάνουν και τα 2 στον οργανισμό μας, αλλά όχι η μίξη τους σε ένα ρόφημα. Όποτε όχι ΣΟΔΑ με ΛΕΜΟΝΙ και πάμε παρακάτω ..

Υπενθυμίζουμε το πιο σημαντικό από όλα, φράσεις όπως "Πως να ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΛΙΠΟΣ;" , "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ;", "ΔΙΑΙΤΑ για ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ", έχουν μόνο μια απάντηση:

Παίρνοντας λιγότερες θερμίδες από τι καίμε ημερησίως. Βασικά αυτό σημαίνει και ο όρος «ΔΙΑΙΤΑ». Τι σημαίνει διαιτα για χασιμο λιπους ή διατροφη για καψιμο λιπους; Είναι έννοιες διαφορετικές από το όρο «ΔΙΑΙΤΑ»; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Όχι, φυσικά. Όλες οι δίαιτες σημαίνουν έλλειμμα θερμίδων, όπου θα μας οδηγήσουνε στα αποτελέσματα που θέλουμε (καψιμο λιπους, χασιμο κιλων, χασιμο βαρους κτλ).

Όποιος έχει διαφορετική άποψη σε έννοιες όπως "Πως να ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΛΙΠΟΣ;" , "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ;", "Πως να ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ;", "ΔΙΑΙΤΑ για ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ","ΔΙΑΤΡΟΦΗ για ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ" ας αφήσει το σχόλιο του παρακάτω.


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ:
---------------------------------------------------------------------------------
★ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ► https://goo.gl/kLQzoC


ΒΙΝΤΕΟ με ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
---------------------------------------------------------------------------------
★ 10 τροφές που αδυνατίζουν ► https://goo.gl/cpeosQ
★ Νερό με λεμόνι ► https://goo.gl/asPK6V
★ Πράσινο τσάι ► https://goo.gl/M2lu2t
★ Πρέπει να γυμνάζομαι για να αδυνατίσω ► https://goo.gl/A6uzB3
----------------------------------------------------------------------------------


✓ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
---------------------------------------------------------------------------------
★ Facebook ► https://www.facebook.com/fit4artGR
★ Twitter ► https://twitter.com/fit4artGR
★ Youtube ► https://www.youtube.com/c/fit4art
----------------------------------------------------------------------------------

© 2016 - Fit4Art
More