cover photo

Νικολής Ασημάκης (Zaratoth)

Send Message
Add as Friend
Νικολής Ασημάκης

About Me

Basic Information

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/Zaratoth.png" align="top" alt="" />
 • PSN ID

Contact Information

Member since
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 03:00
Last online
2 weeks ago
 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Λίγο "φθηνή" η απάντησή μου, αλλά η μουσική από μόνη της με χαλαρώνει, οπότε απλά ότι έχω όρεξη να ακούσω περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Ακόμα και ένα κομμάτι μέταλ που είναι για κοπάνημα μπορώ να το ακούσω ξαπλωμένος για χαλάρωση.

  Τι στυλ μουσικής λιώνεις αυτή την περίοδο;

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Έχεις ποτέ.......?' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Αχά. Και στο μετρό. Ωραίες φάσεις.

  Έχεις ποτέ ρίξει αλάτι κάπου, ενώ ήθελες να βάλεις ζάχαρη; Ή το αντίθετο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Μια γάτα που την λένε Meowth. :P

  Τι κατοικίδιο θα ήθελες να έχεις; (αν δεν έχεις ήδη, αν έχεις ήδη τι επιπλέον)

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Φήμη: World of Warcraft: Veil of Shadows' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Αυτό το trailer μου θύμησε παλιό καλό Warcraft και γιατί αγάπησα τη σειρά όταν ήμουν παιδί.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Port Royale 2. Δεν το μετάνιωσα ποτέ.

  Ποιο ήταν το πρώτο σου αυθεντικό παιχνίδι που ξεκίνησε τη συλλογή;

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Τα ρεκόρ μου που μπορώ να θυμηθώ είναι το Χόμπιτ σε μια μέρα (378 σελίδες σχετικά μεγάλης γραμματοσειράς) και το Dance with Dragons (958 σελίδες μικρότερης γραμματοσειράς).

  Βιβλίο που διάβαζες και δεν ήθελες να τελειώσει;

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Sea of Thieves' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Αυτές τις μέρες που παίζω την Alpha (με δέχτηκαν για αυτό το playtest!) έχω ξετρελαθεί με το παιχνίδι. Είναι σχετικά άδειο ακόμα, αλλά υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, Γρίφους, Χάρτες θησαυρού και ναυάγια. Από όλα αυτά βρίσκεις treasure chests διαφορετικής ποιότητας που τα πας πίσω για χρήματα. Αυτά τα χρήματα τώρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόλις για cosmetics. Μόνος έχει μια πλάκα να παίξεις, αλλά με παρέα είναι το καλύτερο. Η μέγιστη δυνατή εμπειρία είναι το τετραπλό co-op/πανζουρλισμός. Στην αρχή δεν έβρισκα κόσμο, αλλά ανακάλυψα ευτυχώς νωρίς πως υπάρχει σχετικό group στο Discord και μπαίναμε τετράδες για πλάκα, οπότε ακόμα και δικιά σου παρέα να μην έχεις, θα βρεις άτομα σίγουρα. Γνώρισα και κάποια άτομα εκεί οπότε γίνεται τεράστιος χαβαλές, μιας και όλοι μιλάμε από μικρόφωνο και γουστάρουμε που παίζουμε. Οι καλύτερές μου αναμνήσεις:

  1) Ένα παιδί που είχε ως πάγια τακτική "παρκαρίσματος πλοίου" το ντου με τέρμα ταχύτητα στην ευθεία και τρακάρισμα με το νησί.
  2) Ακριβώς μετά από την από πάνω σκηνή, που όλοι κατέβηκαν με τα μεγάλης αξίας treasures, καθόμασταν και παίζαμε στενάχωρη μουσική με τα in-game μουσικά όργανα, ενώ βλέπαμε το πλοίο να βυθίζεται.
  3) Όταν ένας τύπος έγινε ντίρλα με grog πάνω στο πλοίο εν ώρα ταξιδιού, έπεσε στη θάλασσα, τον κυνήγησαν καρχαρίες και οι υπόλοιποι, πάλι με τη στενάχωρη μουσική, να τον κοιτάζουμε και να λέμε στο μικρόφωνο "να ζήσουμε να θυμόμαστε το νεκρό σύντροφό μας".
  4) Η μόνιμη υιοθέτηση της τακτικής του drift (τέρμα ταχύτητα, πηδάλιο φουλ δεξιά/αριστερά και κατέβασμα άγκυρας) και το παρατσούκλι της ομάδας μας ως Caribbean Drifters.
  5) Το πέρασμα από ένα outpost, όπου βρήκαμε ένα πλοίο που μόλις μπήκε online, χαμηλώσαμε ταχύτητα, περάσαμε από δίπλα και με δυο ομοβροντίες κανονιών το βυθίσαμε και συνεχίσαμε το ταξίδι μας που ήταν για κάπου αλλού τελείως.
  6) Στο τέλος του session και με όρεξη να μαλακιστούμε, μπήκαμε σε μια καταιγίδα και εκτοξεύσαμε τους εαυτούς μας με τα κανόνια προς τα σύννεφα παίζοντας "Ride of the Valkyries".

  Day-1, Collector's Edition (αν έχει κάτι ενδιαφέρον) στο χαλαρό. Ότι πιο διασκεδαστικό έχω παίξει εδώ και χρόνια και είναι μόλις Alpha και λείπουν πολλά πράγματα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Sea of Thieves' στο φόρουμ.
  3 weeks ago

  Με το που βγω από στρατό, το πρώτο πράγμα που θα τσιμπήσω!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'User Reviews: Γράψτε το δικό σας!' στο φόρουμ.
  2 months ago

  Πριν μερικές μέρες έγραψα ένα review για το Jotun. Μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ: www.gameworld.gr/reviews/discussions/review?id=32074

  Κάτι παίχτηκε τώρα που το βλέπω και τα αρνητικά σβήστηκαν ενώ τα είχα γράψει και δεν βρίσκω τρόπο να κάνω edit. Δεν πειράζει, ότι ήταν το έχω αναφέρει μέσα στο κείμενο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ.
  2 months ago

  Παίζω παράλληλα τα Mother Russia Bleeds (beat 'em up με την τρέλα και το gore που χαρακτηρίζει τίτλους της Devolver Digital), Distrust (παιχνίδι επιβίωσης εμπνευσμένο από την τέλεια ταινία του Carpenter, The Thing) και το Invisible, INC (κατασκοπικό turn-based από την Klei). Προβλέπω να τελειώσω το πρώτο μέσα στις ερχόμενες μέρες. Τα άλλα δυο βλέποντας και κάνοντας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικολής Ασημάκης added a new comment on the Nintendo Direct: 14/9/17
  2 months ago
 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Νέο RPG από τους δημιουργούς του Stardew Valley' στο φόρουμ.
  2 months ago

  Ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σαν ιδέα. Μπαίνει στη λίστα προς παρακολούθηση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Jotun: Valhalla Edition
  3 months ago

  Είχα πολύ καιρό το παιχνίδι στο backlog και με το που κυκλοφόρησε δωρεάν σε όλους είπα να το παίξω. Μου άρεσε εικαστικά αλλά δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο θα μου άρεσε και παικτικά.

  Η ιστορία είναι αρκετά απλή. Ο παίκτης χειρίζεται την Thorra, μια αρχηγό φυλής Viking, η οποία πνίγηκε όταν το πλοίο της ναυάγησε. Όμως, αντί να βρεθεί στα δώματα της Ran, θεάς της θάλασσας, βρέθηκε σε ένα βουνό απέναντι από το Yggdrasil, το δέντρο των κόσμων. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής της συνειδητοποιεί ότι ο Odin της έχει δώσει μια αποστολή, ώστε να καταφέρει να πάει στη Valhalla, όπως όλοι οι πολεμιστές. Η αποστολή αυτή δεν είναι απλή, καθώς πρέπει να σκοτώσει πέντε Jotun, μυθικούς γίγαντες, που ο καθένας μένει σε έναν διαφορετικό "κόσμο" από τους εννιά που απαρτίζουν την κοσμοπλασία των Σκανδιναβών. 
   
  Όπως έχετε καταλάβει, το παιχνίδι έχει βαθιές επιρροές από τη Σκανδιναβική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης θα υπάρξουν πολλαπλά σχόλια της Thorra, πάνω σε διαφορετικά σημεία κάθε πίστας, τα οποία λειτουργούν επιμορφωτικά σχετικά με διάφορα κεντρικά και μη σημεία της μυθολογίας, δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Σε αυτή την ατμόσφαιρα βοηθούν πολύ τα πολύ όμορφα σχέδια που απαρτίζουν τον κόσμο και τα μοντέλα, καθώς και το γεγονός ότι το voice-over είναι στα Ισλανδικά, την πιο κοντινή σύγχρονη γλώσσα στη διάλεκτο που μιλούσαν οι Vikings του 8ου αιώνα. 
   
  Από άποψη gameplay το παιχνίδι είναι κλασικό action με γρήγορες αλλά αδύναμες επιθέσεις ή μια αργή αλλά πολύ ισχυρή. Με εξερεύνηση ο παίκτης μπορεί να βρει και αγάλματα διάφορων θεών και να ξεκλειδώσει ειδικές ικανότητες με βάση την εκάστοτε θεότητα, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ορισμένες φορές μέσα σε μια πίστα. Για παράδειγμα το άγαλμα του Thor δίνουν τη δυνατότητα για πιο ισχυρές "δυνατές" επιθέσεις με μεγαλύτερο range. 
   
  Το μεγάλο ζουμί του παιχνιδιού είναι τα boss fights. Κάθε Jotun έχει δικές του ικανότητες και στυλ παιχνιδιού, οπότε ο παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί κάθε φορά, ώστε να καταφέρει να τα εξουδετερώσει. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το concept είναι ότι για να ξεκλειδωθεί το κάθε boss fight, πρέπει να περαστούν δυο διαφορετικές πίστες του κόσμου, που είναι σε γενικές γραμμές αρκετά γραμμικές και, ορισμένες φορές, άδειες. 
   
  Γενικά, το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον σύστημα μάχης και θα τεστάρει τις αντοχές σας, ειδικά αν προσπαθήσετε να βγάλετε τα bosses χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις ικανότητες. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική στο είδος του, εμπλουτισμένη με ενδιαφέρουσες μυθολογικές πληροφορίες. Θα μπορούσε, όμως, να είχε γίνει καλύτερη δουλειά στις υπόλοιπες πίστες, ώστε να μην αισθάνονται τόσο άδειες ή και μονότονες, και να γίνονται σαν αγγαρεία για το επόμενο boss fight.

  Θετικά:
  - Καταπληκτικός εικαστικός τομέας
  - Μοναδική ατμόσφαιρα
  - Υψηλή πρόκληση στα boss
  - Ενδιαφέρον σενάριο...


 • Νικολής Ασημάκης απάντησε στο θέμα 'Ελληνικά games & Ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης' στο φόρουμ.
  3 months ago

  Just Die Neon

  store.steampowered.com/app/668570/Just_Die_Neon/

  Ένα arcade platform παιχνίδι από Έλληνα δημιουργό. Αρκετά ωραίο, ειδικά για φανς του είδους και της υψηλής δυσκολίας.

  Διαβάστε περισσότερα...