cover photo

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)

Send Message
Add as Friend
Χριστιάνα Θάνου

About Me

Basic Information

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/queen_christiana.png" align="top" alt="" />
 • PSN ID

Contact Information

Member since
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 19:52
Last online
2 hours 43 minutes ago
 • 1 hour 8 minutes ago
 • Ben 10
  1 hour 9 minutes ago

  Ο Βen επιστρέφει με ανανεωμένο Omnitrix.

  Η σειρά Ben 10 καθώς και το reboot της στο οποίο βασίζεται και ο συγκεκριμένος τίτλος είναι μια από τις διασημότερες παιδικές σειρές του Cartoon Network χρόνια τώρα. Όπως είναι λογικό, ο Ben και οι περιπέτειές του σύντομα απέκτησαν μια ολόκληρη σειρά από video games οι οποίες όμως τείνανε να είναι κακές ή έστω μέτριες. Η Outright Games ανακοινώνοντας το νέο τίτλο Ben 10 και σε συνεργασία με την Bandai Namco στον τομέα του publishing, υποσχέθηκε να κάνει τον κόσμο του Ben 10 πιο ποιοτικό και διασκεδαστικό από ποτέ.

  Το Ben 10 προσφέρει ουσιαστικά κάτι σαν τηλεοπτική εμπειρία η οποία χωρίζεται σε 3 επεισόδια που συνδέονται μεταξύ τους . Κάθε επεισόδιο αποτελείται από 2 levels και διαθέτουν το χιούμορ και τη δράση που μας έχει συνηθίσει το νέο reboot της σειράς κινουμένων σχεδίων. Θα βρείτε γνωστές φυσιογνωμίες από το show όπως το παππού του Ben, τον Max, καθώς και εχθρούς όπως τον Zombozo, ένα κλόουν που θυμίζει καρικατούρα του Pennywise από το It του Stephen King. Αυτή τη φορά όμως θα καταφέρει ο Ben, πέρα από το να σώσει το γαλαξία, να κερδίσει και τις καρδιές των gamers;

  Ένας 10χρονος θα σώσει το γαλαξία!
  Ο πρωταγωνιστής μας, όπως είναι λογικό, είναι ο Ben Tennyson (τυχαίο το επώνυμο) ο οποίος κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη ξαδερφούλα του Gwen και τον παππού του, τον Max. Για όσους δεν γνωρίζουν τη σειρά, ο Ben έχει βρει ένα εξωγήινο αντικείμενο, το Omnitrix, που θυμίζει οπτικά τεράστιο ρολόι χειρός. Με αυτό, ο Ben μπορεί να αλλάζει μορφές και να γίνει ένας από 10 διαφορετικούς εξωγήινους χαρακτήρες με τους οποίους πολεμά διάφορους εχθρούς και καθαρίζει μια και καλή το κακοποιό στοιχείο σε κάθε επεισόδιο της σειράς.

  Αυτή τη φορά, ο Ben, η Gwen και ο μπαρμπα-Max κάνουν camping στη περιοχή Rust Bucket όταν ξαφνικά οι διακοπές τους κόβονται απότομα από super κακοποιούς οι οποίοι έχουν κλισέ στόχους όπως παγκόσμια κυριαρχία και τρόμος σε όλη την υφήλιο. Ο Ben θα αναλάβει για ακόμη μια φορά δράση και θα αντιμετωπίσει τρεις ισχυρούς αντιπάλους όπως το Zombozo, τη Queen Bee και τους Weatherheads. Όπως ήδη έχετε καταλάβει, το σενάριο του τίτλου απευθύνεται κατά ένα μεγάλο ή και σχεδόν ολόκληρο ποσοστό σε νεαρές ηλικίες και ειδικά σε παιδιά-fans της σειράς.

  www.youtube.com/watch?v=QKTQTLenXPc

   

  Βέβαια, οι υπόλοιποι δε σημαίνει ότι πρέπει να το αποφύγουμε μόνο και μόνο επειδή η σειρά απευθύνεται σε αυτό το ηλικιακό κοινό. Αν ο τίτλος σαν σύνολο προσφέρει μια καλή εμπειρία, δε κρίνουμε μόνο και μόνο από το περιεχόμενό του. Αυτό έχει αποδειχτεί και πρόσφατα με τίτλους που προκάλεσαν έκπληξη όπως το Cuphead για παράδειγμα, που παρόλο που θυμίζει καρτούν είναι ένας άκρως απαιτητικός και αξιόλογος τίτλος.

  Τρεις mini περιπέτειες
  Το Ben 10 είναι ένα Action Beat’em Up game με ελάχιστα στοιχεία Platform και για να τα βγάλετε πέρα στη νέα περιπέτεια του Ben θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλες του τις ικανότητες. Ξεκινώντας με τρεις από τις δέκα εξωγήινες μορφές, θα βρεθείτε αρχικά στο campsite (το οποίο λειτουργεί και σαν hub) όπου θα πραγματοποιήσετε ένα tutorial με τις βασικές κινήσεις του Ben. O Ben στην ανθρώπινή του μορφή εκτελεί combos με χαμηλή ζημιά, διπλό άλμα και dash, βασικές κινήσεις τις οποίες έχουμε ξαναδεί όλοι σχεδόν σε όλα τα games αυτού του είδους.

  Τα πράγματα αλλάζουν όμως όταν επιλέξετε μορφή εξωγήινου. Με το πάτημα του L2 εμφανίζεται το μενού του Omnitrix όπου αρχικά θα χρησιμοποιήσετε τον Four Arms, ένα γυμνασμένο κόκκινο εξωγήινο με 4 χέρια (το λέει και το όνομά του) και τρομερή φυσική δύναμη, τον Heatblast που θυμίζει τον Human Torch των Fantastic 4 και τον Cannonbolt, ένα παχουλό πλάσμα που μετατρέπεται σε ρόδα. Στη πορεία σας ξεκλειδώνετε και τους υπόλοιπους επτά και σας δίνετε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε νέες ικανότητες και κινήσεις. Κάθε φορά όμως που η health bar σας μειωθεί αρκετά, ο Ben επιστρέφει στη γήινη μορφή του. Για να μπορέσετε να ξαναμεταμορφωθείτε, θα χρειαστεί να αποφύγετε το κίνδυνο μέχρι να αναπληρωθεί η ενέργεια σας.

  Καθ’όλη τη διάρκεια του gameplay ελέγχετε αποκλειστικά τον Ben και τις διάφορες εξωγήινες μορφές του. Τα levels είναι εκ φύσεως linear και σκοπός σας είναι να φτάσετε στο τέλος του καθενός αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς. Ανά επεισόδιο οι εχθροί έχουν διαφορετικό σχεδιασμό ο οποίος όμως δεν διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία και ποικιλία. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο όπου boss είναι ο Zombozo, οι εχθροί σας είναι διάφοροι τύποι κλόουν ενώ σε αυτό της Queen Bee, είναι διάφοροι κακοποιοί με στολές εντόμων. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα σας απογοητεύσει.

  Αυτό που κυριεύει το τίτλο είναι η έντονη αίσθηση της επανάληψης

  Ο πυρήνας του gameplay έχει τρεις βασικές αρχές: Χτυπάτε, πηδάτε και που και που εξαπολύετε μια ειδική επίθεση με ένα εντυπωσιακό animation το οποίο όμως, όπως και τα υπόλοιπα, αρχίζουν να επαναλαμβάνονται και να κουράζουν. Τα combos εκτελούνται με το πάτημα ενός μόνου πλήκτρου το οποίο δε θα ήταν κακό αν οι developers μπορούσαν να συνδυάσουν την εναλλαγή μορφής κατά τη διάρκειά τους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να υπάρχει ποικιλία και να μη γίνεται αμέσως κουραστική η εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι αλλαγή κατά τη διάρκεια των μαχών μπορεί να επιτευχθεί, αλλά διακόπτεται κάπως η ροή της δράσης. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να επιλέξετε ποια μορφή θέλετε, πράγμα που κάνει τις μάχες να φαίνονται κάπως διακεκομμένες.

  Ακόμη, κάθε μορφή εξωγήινου διαθέτει μια ειδική κίνηση η οποία εκτελείται με το πάτημα ενός πλήκτρου αλλά ούτε κι αυτή μπορεί να συνδυαστεί σε combo. Κάθε φορά όμως που κατατροπώνετε εχθρούς γεμίζει η ένδειξη του Omnitrix που βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης όπου αναγράφεται και η health bar καθώς και η μπάρα των ειδικών κινήσεων σας η οποία επαναφορτίζεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Όταν το Omnitrix γεμίσει, εμφανίζεται μέσα του το R2 (για την PS4 έκδοση) όπου πατώντας το, ο Ben εξαπολύει μια δυνατή επίθεση που διαφέρει από μορφή σε μορφή. Πρόκειται για ένα όμορφο animation/cut-scene –του XLR8 ξεχωρίζει λόγω χιούμορ- με το οποίο εξοντώνετε σχεδόν όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην οθόνη.

  Στα χαρτιά, η ιδέα και μόνο της δυνατότητας αλλαγής μορφής σε δέκα διαφορετικούς εξωγήινους με τα δικά τους χαρακτηριστικά ακούγεται άκρως ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη. Η εναλλαγή των μορφών θα μπορούσε να είναι πιο δημιουργική καθώς είναι προκαθορισμένα τα σημεία όπου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές τους ικανότητές. Αν όμως επιλέξετε να εξερευνήσετε για άλλη μια φορά τα levels που ολοκληρώσατε με τις νέες μορφές εξωγήινων που αποκτήσατε, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία που δεν ήταν δυνατό να εξερευνήσετε πριν. Μη φανταστείτε ότι θα συναντήσετε κάτι τρομερό, το πιο πιθανό είναι να βρείτε απλά ένα collectable αντικείμενο, συγκεκριμένα τη Sumo Slammer Card όπου σε κάθε level υπάρχουν τρεις για να συλλέξετε.

  Σε άλλα games του είδους αναπτύσσετε τις ικανότητές σας μέσω XP και αποκτάτε τη δυνατότητα για νέα combos καθώς και νέες κινήσεις. Στη περίπτωση του Ben 10 δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα customization ή εκμάθηση νέων combos. Κάθε φορά που εξοντώνετε εχθρούς λαμβάνετε πράσινα orbs με τα οποία μπορείτε να κάνετε boost (upgrade) τις μορφές σας. Δυστυχώς, έχετε μόνο τρεις επιλογές για αναβάθμιση οι οποίες δε προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ή ιδιαίτερο. Θα ήταν πιο χρήσιμη μια νέα κίνηση, έστω κάποια νέα δυνατότητα και όχι απλά, για παράδειγμα, ένα +20% στο damage που μπορείτε να κάνετε στους εχθρούς.

  Σε κάποια σημεία σας ζητούνται objectives του τύπου εκτελέστε μια special κίνηση με τον Grey Matter ή εξοντώστε 5 εχθρούς με τη μορφή του Wildvine. Και κάπου εδώ εμφανίζεται και το άλλο μεγάλο αρνητικό στοιχείο του Ben 10, η έλλειψη πρόκλησης. Όλα είναι τόσο απλά που υπάρχει σχεδόν η δυνατότητα να ολοκληρώσετε το τίτλο χωρίς να χάσετε ούτε μια φορά. Αυτό αποδεικνύει αυτόματα ότι οι developers είχαν σαν κύριο στόχο τις πολύ μικρές ηλικίες καθώς ο τίτλος είναι έτσι φτιαγμένος που σας ωθεί να τον ολοκληρώσετε αμέσως και χωρίς τη παραμικρή δυσκολία. Puzzles -με όλη τη σημασία της λέξεως- δεν υπάρχουν παρόλο που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο τίτλος. Τα μοναδικά “puzzles” που θα συναντήσετε είναι το “Πώς θα ανέβω εκεί πάνω;” όταν το ίδιο το παιχνίδι σας δείχνει ποιον εξωγήινο να χρησιμοποιήσετε και τι να πατήσετε.

  Ο έλεγχος είναι αρκετά απλός και εύχρηστος αν και σε κάποια σημεία δυσκολεύει λίγο, ειδικά στο τελευταίο level όπου σίγουρα θα κάνετε κάποιο λάθος άλμα καθώς δε θα μπορείτε να υπολογίσετε σωστά το βάθος κάποιων κινούμενων βράχων. Παρατηρήσαμε επίσης -μπορεί βέβαια να πρόκειται για κάποιο glitch στη δική μας έκδοση- ότι σε κάποια σημεία αν χρησιμοποιείτε τη μορφή του XLR8 δεν μπορείτε να κάνετε άλμα. Ενώ με τους υπόλοιπους δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, με το συγκεκριμένο δεν ήταν δυνατή αυτή η κίνηση. Τέλος, έχετε στη διάθεσή σας μόλις 6 levels και θα χρειαστείτε συνολικά γύρω στις δυόμιση με τρεις ώρες για να ολοκληρώσετε το main story και άλλη μια το πολύ για να συλλέξετε όλες τις sumo cards.

  To Cartoon Network εκπέμπει από τις οθόνες σας
  Τα γραφικά θυμίζουν έντονα το ύφος της σειράς και έχει χρησιμοποιηθεί cell-shaded σχεδιασμός αλλά δεν υπάρχουν καθόλου λεπτομέρειες. Οι χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα κυμαίνονται στα χνάρια των κινουμένων σχεδίων αλλά δε προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Στο πρώτο level για παράδειγμα, ενώ βρίσκεστε στη πόλη, αυτή μοιάζει εντελώς άδεια και άψυχη και ακόμη και στα cut-scenes ισχύει το ίδιο. Κάτι που μας προκάλεσε εντύπωση είναι κάποιες μικρές πτώσεις τoυ frame rate όταν υπάρχουν στην οθόνη αρκετοί εχθροί αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει screen tearing. Ευτυχώς, η κάμερα είναι προκαθορισμένη και δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αντιθέτως βοηθάει αρκετά και ακολουθεί τον Ben όπου κι αν βρίσκεται. Αυτό πάντως που ξεχωρίζει είναι το όμορφο animation και ειδικά αυτό των special κινήσεων.

  “Ώρα για μεταμόρφωση!”
  Τα cut-scenes που διαθέτει ο τίτλος έχουν αρκετή δόση χιούμορ καθώς οι ατάκες του Ben είναι άκρως διασκεδαστικές και εύπεπτες. Κατά τη διάρκεια του gameplay βέβαια επαναλαμβάνονται αλλά δεν κουράζουν. Για το voice acting επιστρατεύτηκε το cast της σειράς και η δουλειά που έγινε είναι αρκετά αξιόλογη και πιστή στο ύφος της σειράς. Η μουσική δε ξεχωρίζει και τα ηχητικά εφέ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά ικανοποιούν τα αυτιά μας.

  10 εξωγήινοι δε κάνουν τη διαφορά
  Tο Ben 10 δε προσφέρει κάτι μοναδικό η καινούριο . Όλη η προσπάθεια της Torus Games σίγουρα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και είναι κρίμα, γιατί αν μπορούσε να «δέσει» καλύτερα το στοιχείο του Platforming με αυτό των battle mechanics, θα βλέπαμε σίγουρα εντυπωσιακά combos και μεγαλύτερη ποικιλία στο gameplay. Αυτή η έλλειψη ποικιλίας όμως σε συνδυασμό με την έλλειψη πρόκλησης θα αποθαρρύνουν σίγουρα τους gamers, ακόμη και τους fans της τηλεοπτικής σειράς. Οι μικρότεροι σε ηλικία, μπορεί και να παραβλέψουν αυτά τα προβλήματα και να θελήσουν να διασκεδάσουν παίζοντας με τους δέκα διαφορετικούς χαρακτήρες.

  Θετικά:
  - Πιστό στο ύφος της σειράς
  - Εξαιρετικό voice-acting
  - Εύκολος χειρισμός
  - 10 διαφορετικοί εξωγήινοι

  Αρνητικά:
  - Επαναλαμβανόμενο gameplay
  - Έλλειψη πρόκλησης
  - Πολύ μικρή διάρκεια
  - Απουσία customization και unlockables

  Βαθμολογία
  Γραφικά: 6
  Ήχος: 7
  Gameplay: 5
  Αντοχή: 4
  Γενικά: 5,5

  Ένας τίτλος που θα μπορούσε να προσφέρει σίγουρα μια ανεπανάληπτη εμπειρία δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά το franchise στο οποίο βασίζεται. Κατάλληλο μόνο για ανηλίκους.

  Μάρκος Ασκανιάν

 • 2 hours 3 minutes ago
 • Star Wars Battlefront 2: Πτώση μετοχής της EA και λιγότερες πωλήσεις
  2 hours 6 minutes ago

  60% κάτω σε σχέση με την αρχική έκδοση.

   

  Το Star Wars Battlefront 2 έχει δημιουργήσει ντόρο και έχει τραβήξει αρνητικά την προσοχή του κόσμου ακόμα και πριν την κυκλοφορία του. Τα loot boxes εντός του gameplay και οι υψηλές απαιτήσεις της ΕΑ για να ξεκλειδώσουν ορισμένοι χαρακτήρες όπως για παράδειγμα 60.000 πόντοι. Μπορεί η ΕΑ να “έριξε” τις απαιτήσεις της από 60.000 σε 15.000 πόντους, παρόλα αυτά η ζημιά έχει γίνει.

  Το αποτέλεσμα όλης αυτής της ιντερνετικής κόντρας που ξεκίνησε από το Reddit, είναι το ολοκαίνουριο Star Wars Battlefront 2 να σημειώσει 60% λιγότερες retail πωλήσεις σε σχέση με το πρώτο Star Wars Battlefront. Περισσότερα για τις πωλήσεις θα μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες αλλά το ποσοστό της ζημιάς φαίνεται από την αρχή.

  Πτώση μετοχής
  Μετά από τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας και τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αντιδράσεις χρηστών στο Reddit, η Electronic Arts είδε την Παρασκευή μετοχή της να πέφτει στην Wall Street κατά 2,78 δολάρια κλείνοντας στα 108,82 δολάρια ανά μετοχή. Κατά τα άλλα η EA εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως "οι μικροσυναλλαγές στα games δεν αναμένεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις για το οικονομικό έτος 2017-2018 που λήγει στις 31 Μαρτίου. Η EA είχε φέτος άνοδο μετοχής 42% και αναμένεται να σημειώσει έσοδα της τάξεως των 5 δις. Επίσης, σκέφτεται να επαναφέρει τις μικροσυναλλαγές στο Star Wars Battlefront II μόλις...ηρεμήσουν τα πράγματα!

  Διαβάστε το review του  Star Wars Battlefront 2 και συζητήστε μαζί μας στο forum topic.

   

 • 2 weeks ago
 • Call of Duty: WWII
  2 weeks ago

  Εσύ είσαι έτοιμος για την πραγματική εμπειρία του πολέμου;

  H σειρά Call of Duty έχει περάσει από πολλές προκλήσεις,έχει αγαπηθεί αλλά και κατακριθεί από το κοινό του. Γενικότερα όποιον και αν ρωτησουμε την άποψή του για την σειρά, θα έχει να πει κάτι. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό εξαρτάται από τα γούστα του καθενός αλλά σημασία έχει ότι μιλάμε για έναν τίτλο με μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Με την Infinity Ward και την Treyarch να διαδέχονται εναλλάξ το development των νέων τίτλων, αρκετοί gamers έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.

  Φέτος, ο βαρύς ρόλος του developer πέφτει στην Sledgehammer Games η οποία δεν διαθέτει την εμπειρία των άλλων δύο εταιριών όσον αφορά τουλάχιστον αυτή την σειρά. H αλήθεια πάντως είναι ότι η Sledgehammer Games είναι ο...αφανής ήρωας του Call of Duty: Modern Warfare 3, καθώς αν και συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξή του όλο το credit πήγε στην Infinity Ward. Ο πρώτος τίτλος που μας προσέφερε η Sledgehammer ήταν το Advanced Warfare το οποίο δέχτηκε θετικές κριτικές.

  Ζήστε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
  To campaign του WWII καταφέρνει έπειτα από χρόνια να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει συναισθήματα κατά την διάρκεια του gameplay. Ο κύριος πρωταγωνιστής ονομάζεται Ronald “Red” Daniels και αποτελεί μέλος της ομάδας 1st Infantry Division από τις ΗΠΑ. Ο Red με την ομάδα του πολεμάνε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο απέναντι στις Δυνάμεις του Άξονα. Η ομάδα αποτελείται από χαρακτήρες που μένουν στο μυαλό μας για διάφορους λόγους. Περισσότερο φυσικά μένει ο Zussman, φίλος του Red για τον οποίο δεν θα ήθελα να κάνω spoiler οπότε σταματάω κάπου εδώ.

  Κατά καιρούς το COD έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τους ηθοποιούς που φέρνει για το campaign της αλλά και τους σκηνοθέτες. Τα τελευταία χρόνια, με το futuristic στυλ της, η σειρά μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες μάχες στρατιωτών που τρέχουν πάνω σε τοίχους σαν τον Prince of Persia, που διαθέτουν jetpacks και exoskeletons, όπλα μαζικής καταστροφής και άλλα βοηθητικά τα οποία καταφέρνουν να στοχεύουν ακόμα και αντιπάλους που κρύβονται πίσω από τοίχους. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν 180 μοίρες και αυτό πραγματικά αρέσει. Πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα σενάριο που ξεκινάει στις 6 Ιουνίου του 1944, την λεγόμενη D-Day και ολοκληρώνεται με το τέλος του πολέμου το 1945. Τα όπλα μας επιστρέφουν πίσω στα MP40, Grease Gun, MG 42, M1903 κ.α τα οποία είναι τα μόνα μας μέσα για να επιβιώσουμε σε αυτόν τον πόλεμο.

  Αυτό όμως που εντυπωσιάζει πραγματικά είναι το πόσο συναισθηματικά φορτισμένο είναι το σενάριο. Πλέον είμαστε κομμάτι μιας ομάδας η οποία μας χρειάζεται και την χρειαζόμαστε και εμείς το ίδιο. Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν πρωταγωνιστή υπερ-άνθρωπο ο οποίος καθαρίζει δύο στρατούς και μετά ανάβει τσιγάρο πάνω στα πρώματα. Ίσα ίσα, πολλές φορές χρειαστήκαμε την βοήθεια των συμπαικτών για να σωθούμε από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας περιλαμβάνει ιδιαίτερα χρήσιμα άτομα τα οποία κρατάμε κοντά μας γιατί μας δίνουν ammunition ή health packs. Καθώς το WW2 δεν έχει health regen, βασιζόμαστε ξεκάθαρα στα health packs τα οποία αναπληρώνουν την μπάρα μας για να ζήσουμε. Επίσης υπάρχουν πολλές αποστολές στις οποίες πρέπει να καλύψουμε τους συμμάχους μας με sniper, ενώ αυτοί πρέπει να αναλάβουν να περάσουν από την μία περιοχή στην άλλη. Άλλες φορές αναλαμβάνουμε να σπάσουμε τα AA guns για να έρθει η αεροπορία και να ρίξει τις κατάλληλες βόμβες. Την επόμενη φορά, είμαστε εμείς πάνω στο αεροπλάνο ή στο τανκ για να οδηγήσουμε, να καταστρέψουμε και να μπούμε σε κάποια πόλη ενώ άλλες φορές οδηγάμε το τζιπάκι για να καταδιώξουμε.

  Το campaign δίνει έμφαση κυρίως στην πολυπλοκότητα των ρόλων που αναλαμβάνουμε. Παίζοντάς το, μπήκα σε σκέψεις για το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένας στρατιώτης και πόσο δύσκολη ήταν η θέση τους στον πόλεμο που πέρασε μιας και μιλάμε για ένα πραγματικό γεγονός που τελείωσε ούτε 100 χρόνια πριν. Πέρα από την ωμή βία όμως, υπάρχει και ένα κομμάτι του campaign που μου αρέσει ιδιαίτερα, όπως εκείνο που είμαστε μία γυναίκα κατάσκοπος που πρέπει να ξεγελάσει τους Γερμανούς και να εκτελέσει την αποστολή της με απόλυτη ηρεμία και αρμονία. Γενικότερα κατά την διάρκεια του σεναρίου θα περάσετε από διάφορες θέσεις, οδηγός τανκ, πιλότος, sniper, πρώτη γραμμή πολέμου, κατάσκοπος, σωτήρας αμάχων και...σύζυγος. Ο Red έχει μια γυναίκα στο Τέξας να τον περιμένει και αυτό μας αγχώνει για την τύχη του, αυτού και του κάθε κοντινού του φίλου. Η διάρκεια κυμαίνεται στις επτά ώρες εάν δείτε όλα τα cutscenes και παίξετε στην κανονική δυσκολία όπου συμπεριλαμβάνονται και κάποια trial and error.

  http://www.youtube.com/watch?v=0AByE1oa84E

  Πρώτη ημέρα στην δουλειά
  To campaign ξεκινάει όπως είπαμε και πιο πριν στις 6 Ιουνίου του 1945 όπου μας βρίσκει εν μέσω πολέμου. Μπαίνοντας από την αρχή στα βαθιά λοιπόν, παρατηρούμε κάποιες αλλαγές στο User Interface. Κάτω αριστερά βρίσκουμε την health bar μας και το εικονίδιο για τα διαθέσιμα health packs. Σε περίπτωση που αδειάσουμε, μπορούμε πάντα να ζητήσουμε από την ομάδα μας. Κάτω δεξιά βρίσκονται τα εικονίδια των υπόλοιπων μελών της ομάδας μας και πέρα από αυτά τα βασικά στοιχεία το U.I είναι καθαρό, αφήνοντας χώρο για το πραγματικό παιχνίδι. Τα βασικά τα γνωρίζετε. Τρέχουμε, σκοτώνουμε, μαζεύουμε σφαίρες, αλλάζουμε όπλα, παίρνουμε RPGs για να σπάσουμε τεράστιους τοίχους, οτιδήποτε για την μαζική καταστροφή.

  Υπάρχει το κλασικό σύστημα των checkpoints που έχουμε δει σε όλους τους τίτλους της σειράς και κάθε φορά θα πρέπει να καταφέρουμε κάτι το οποίο οι ανώτεροί μας καταφέρνουν να μας πείσουν ότι είναι υψίστης σημασίας. Να περάσουμε μια γέφυρα, να “καθαρίσουμε” κάποιο σημείο συγκέντρωσης αντιπάλων, να καλύψουμε τους συμπολεμιστές μας ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να σπρώξουμε πίσω τις εχθρικές δυνάμεις. Το σενάριο είναι χωρισμένο σε 11 chapters και το καθένα από αυτά έχει το δικό του επίπεδο δυσκολίας, ένα βασικό objective, mementos για να μαζέψουμε και ηρωικές πράξεις οι οποίες δεν είναι υποχρεωτικές αλλά με ένα δεύτερο playthrough σίγουρα θα ψάξετε να τις κάνετε.

  Διάλεξε το Class σου
  Αρκετοί gamers αναφέρουν πως προσπερνάνε εντελώς το campaign των τίτλων Call of Duty και συνεχίζουν με το Multiplayer. Αν είστε σε αυτή την κατηγορία gamers, θα σας πρότεινα μόλις ξεθυμάνετε σκοτώνοντας άλλους online, να κοιτάξετε και το story mode γιατί έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Ας πάμε όμως και στο πιο δυνατό χαρακτηριστικό της σειράς, το Online κομμάτι. Για όσους έχετε την απορία, όχι δεν μπορείτε να παίξετε online με άλλους την βασική ιστορία του COD. Τα μόνα Online κομμάτια είναι το Multiplayer και το ανανεωμένο Zombies Mode για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω.

  Μπαίνοντας στο Multiplayer θα πρέπει να διαλέξετε κάποιο division για να ταχθείτε. Τα divisions χωρίζονται σε Infantry, Airborne, Armored, Mountain και Expeditionary. Το κάθε class (ας το λέμε έτσι), έχει ένα αρχικό βίντεο καλωσορίσματος και πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά αλλά και το special skill. Με το Infantry μας συμβουλεύει το COD να ξεκινήσουμε εάν είμαστε πρωτάρηδες σε αυτό που κάνουμε και με special skill το Bayonet Charge, τα πράγματα είναι πιο εύκολα και σε κοντινές αποστάσεις. Μπορείτε να έχετε κάθε όπλο σε αυτό το class και κάποιοι θα το χαρακτήριζαν ως Assault. Στην συνέχεια έχουμε το Airborne το οποίο βασίζεται περισσότερο στο stealth του αφού δουλεύουμε αρκετά με σιγαστήρες και προτείνεται για πιο προχωρημένους παίκτες. Αυτό ήταν και το class που επέλεξα για τα πρώτα μου βήματα στο Multiplayer.

  Συνεχίζουμε με το Armored class όπου όπως θα καταλαβαίνετε από το όνομα, έχουμε να κάνουμε με το βαρύ πυροβολικό που αρπάζει τα LMG και τα rocket launchers. Πρόκειται για ιδανικό class εάν σας αρέσει το AoE damage και θέλετε να πετυχαίνετε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Το Mountain είναι το sniper class μας ή αλλιώς αυτό που επιλέγουν οι περισσότεροι campers που δεν λείπουν ούτε από το COD: WWII. Τέλος, κλείνουμε με το Expeditionary Class όπου παίζουμε με Shotguns σε πιο close quarters combat. Εάν σας αρέσει η μάχη από κοντά, προτιμήστε το αλλά πάντα θα κινδυνεύετε από τους snipers που βρίσκονται απλά παντού.

  Οι στρατιώτες του Άξονα κοιτάνε από παντού να σας σκοτώσουν, για αυτό να έχετε πάντα τα μάτια σας ανοιχτά και τα όπλα φορτωμένα.

  This means WAR
  Αφού παίξετε τον πρώτο σας αγώνα, θα βρεθείτε στο Headquarters το οποίο αποτελεί μια ολοκαίνουρια προσθήκη. Πρόκειται για έναν χώρο όπου μπορούν να βρεθούν μέχρι και 48 παίκτες ταυτόχρονα και να ανοίξετε loot boxes, να προπονήσετε το “σημάδι” σας και να παίξετε 1v1 στο The Pit. Πέρα από αυτά, τα Headquarters δίνουν και ένα άλλο νόημα στο end game καθώς μπορείτε να αναλάβετε Contracts όπως να κάνετε Χ kills με grenades. Μέχρι να φτάσετε το level cap, σίγουρα θα είστε απασχολημένοι αλλά από εκεί και πέρα, θα θέλετε κάτι παραπάνω να κάνετε, κάποια αποστολή η οποία θα δώσει νόημα στο να ξαναπαίξετε και τα Contracts αποτελούν ιδανική επιλογή. Ολοκληρώνοντας αποστολές κερδίζετε χρήματα με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ρούχα για τον/την στρατιώτη σας και να βελτιώσετε την εξωτερική εμφάνιση ή να παραμετροποιήσετε το loadout στα όπλα σας.

  Όσον αφορά τα game modes, απότελούν τα ίδια που έχουμε δει σε όλα τα COD. Μπορούμε την κάθε φορά να διαλέξουμε πλευρά ανάμεσα σε Allies και Axis και στην συνέχεια να μπούμε στην μάχη. Στο μόνο που θα σταθούμε είναι ότι στο Domination match ο announcer δεν αναφέρεται στα points A, B και C ως Alpha, Bravo και Charlie αλλά τα αναφέρει όπως λέγονται στην αγγλική αλφάβητο και αυτό μας ενόχλησε λίγο ακουστικά. Πάμε παρακάτω όμως στο πιο σημαντικό κομμάτι και σε μια νέα προσθήκη, το War Mode. Ο αγώνας αυτός αποτελείται από δύο ημίχρονα στα οποία από την μία είμαστε με τους Allies και από την άλλη με τους Axies. Ο στόχος μας στο War Mode κάθε φορά αλλάζει. Την μία φορά καλούμαστε να επιτεθούμε και την άλλη να αμυνθούμε. Δεν πρόκειται για έναν απλό συνδυασμό Domination και Team Deathmatch καθώς έχουμε objectives τα οποία απαιτούν ομαδική συνεργασία. Φυσικά αυτή την συνεργασία δεν την βρήκαμε και ούτε περιμέναμε αλλά το War Mode το ευχαριστηθήκαμε.

  Επιτέλους και τα Zόμπια
  Το The Final Reich αποτελεί το νέο Zombies Mode του COD: WWII. Εδώ δεν έχουμε άλλο ένα remaster των κλασικών Zombie maps όπως είδαμε στο DLC του BO3, αλλά ένα νέο mode που περιλαμβάνει πιο περίπλοκα objectives. Το The Final Reich αποτελεί τον μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δει στο Zombies mode με αμέτρητες πόρτες για να ανοίξετε, μηχανήματα με Perks, μαγικό κουτί για να πάρετε εξτρά όπλα και φυσικά το αγαπημένο μηχάνημα που μας κάνει upgrade τα όπλα. Ισχύει το σύστημα με τα rounds, με τα ζόμπι να γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά σε κάθε round αλλά τουλάχιστον έχουμε την δυνατότητα να χαλαρώσουμε για περίπου 12 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα waves. Τα ζόμπι βγαίνουν από παντού και μας κυνηγάνε άλλες φορές σαν να βαριούνται και άλλες με μεγάλη δίψα για αίμα! Ανά κάμποσα rounds κάνουν spawn ορισμένα πιο ανθεκτικά zombies με πανοπλίες, άλλα που κρατάνε φλογοβόλα που θέλουν να τα πυροβολήσουμε από πίσω και γενικότερα οι αντίπαλοι ποτέ δεν μας κάνουν να βαριόμαστε!

  Ακόμα και το Zombies mode έχει class και leveling system. Μπορείτε να διαλέξετε οποιονδήποτε χαρακτήρα θέλετε ανάμεσα σε Drostan Hynd , Olivia Durant , Marie Fischer και Jefferson Potts. Όσον αφορά τα classes, βρίσκουμε τους Offense, Medic, Support και Control όπου ο καθένας έχει το δικό του class skill και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της μάχης. Παίζοντας πολλές φορές ανεβαίνετε σε level και ξεκλειδώνετε lootboxes και upgrades για τα όπλα. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό καθώς όσοι θυμάστε το συγκεκριμένο mode από παλιά, πάντα ξεκινούσαμε από την αρχή ενώ τώρα η περίπτωση αλλάζει και έχουμε πάντα κάτι να μας βοηθάει. Επίσης ενδιαφέροντα είναι και τα usable items τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά την διάρκεια της μάχης σε στρατηγικά σημεία.

  Πολεμική ατμόσφαιρα
  To Call of Duty: World War II καταφέρνει κάτι που λίγες εταιρίες μπορούν. Μέσα από το συναισθηματικά φορτισμένο campaign, μέσα από τους διαλόγους, τα cutscenes αλλά ακόμα και από τις ασήμαντες συζητήσεις, μπορούμε να νιώσουμε και εμείς ότι είμαστε κομμάτι αυτού του πολέμου. Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Red δεν αποτελεί κάποιον υπέρ-ήρωα όσον αφορά στην εμφάνιση αλλά είναι στον χαρακτήρα του. Με ένα plot twist που γίνεται στο τέλος θα καταλάβετε τι εννοούμε. Όλοι οι στρατιώτες της ομάδας έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και τρόπο που συμπεριφέρονται άλλα ο τελικός στόχος είναι ίδιος, να νικηθεί ο πόλεμος. Σε πολλά σημεία βλέπουμε πως δύο υπεύθυνοι της ομάδας κοντράρονται και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όταν ο ένας θέλει να κάνει τα πάντα για να σώσει όσους περισσότερους μπορεί, ο άλλος ενδιαφέρεται μόνο να φέρει εις πέρας τις αποστολές και να θεωρηθεί καλός στην δουλειά του. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δύσκολη περίοδος και αυτό οι developers το μετέφεραν σωστά.

  Οι ερμηνείες των ηθοποιών κερδίζουν τις εντυπώσεις και το voice acting το θεωρούμε άριστο. Επίσης όμορφη δουλειά έχει γίνει και στον οπτικό τομέα όπου τα πάντα γύρω μας θυμίζουν πραγματική εμπόλεμη ζώνη. Χαρακτηριστική θα μου μείνει η στιγμή που ήμουν μέσα σε τανκ και έπρεπε να κάνω “βόλτα” μέσα στο ολοκληρωτικά κατεστραμμένο Aachen ή όταν έπρεπε να ρίξω κτήρια με το RPG μου. Τέλος, όσον αφορά τα Zombies, εκεί έχει επίσης σωστή δουλειά αφού έχουμε πλέον πιο τρομακτικά ζόμπι τόσο στην εμφάνιση όσο και στην συμπεριφορά τους. Έαν κάνετε melee επίθεση σε ένα Zombie και του κόψετε το κεφάλι, θα δείτε επακριβώς πως αποκεφαλίζεται και το αίμα που πετάγεται. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να βρείτε αποκρουστική την εμφάνιση των νέων ζόμπι αλλά εδώ που τα λέμε, δεν φημίζονται και για την ομορφιά τους.

  Τελικές σκέψεις
  Η Sledgehammer Games κατάφερε να μας παρουσιάσει έναν τίτλο Call of Duty που φαίνεται πως έχει πέσει πολλή δουλειά. Με θέμα ένα πραγματικό γεγονός και όχι μελλοντικές υποτιθέμενες καταστάσεις, η developer εταιρεία έχει βασιστεί στο παρελθόν, στην πραγματικότητα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έχει μεταφέρει με σεβασμό τα γεγονότα. Θεωρώ πως όλα τα chapters κατάφεραν να μεταφέρουν το κλίμα της αγωνίας του πολέμου από πλευράς των στρατιωτών τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και για αυτούς που θα αφήσουν πίσω σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν. Πέρα από το campaign που χωρίζεται σε 11 κεφάλαια και διαρκεί περίπου επτά ώρες, έχουμε ένα Zombies mode που μπορεί να σας κρατήσει επίσης αρκετές ώρες.

  Παίζοντας στον νέο και μεγάλο χάρτη, The Final Reich, περάσαμε αρκετές στιγμές τρόμου αλλά και δόξας καθώς με τα νέα classes και την παραμετροποίηση των όπλων, νιώθουμε πως πλέον αυτό το mode έχει κάτι παραπάνω να μας δώσει κάθε φορά. Τέλος, το Multiplayer mode περιλαμβάνει ανανεωμένα classes, το ολοκαίνουριο Headquarters και νέα όπλα ή perks για να παίξουμε. Το Multiplayer προσφέρει μια ωραία εμπειρία και είναι ικανό να μας κρατήσει αρκετές ώρες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ολοκληρωτικά, η δουλειά της Sledgehammer Games πάνω στο COD: WWII αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες της σειράς και η εμπειρία που προσφέρει προκαλεί θετικές εντυπώσεις που θα θυμόμαστε για καιρό.

  Θετικά:
  - Ενδιαφέρον σενάριο
  - Νέες προσθήκες στο Multiplayer
  - Ωραίες ερμηνείες ηθοποιών
  - Ανανεωμένο Zombies mode

  Αρνητικά:
  - Μικρή διάρκεια campaign
  - Loading ανάμεσα σε αλλαγή mode

  Βαθμολογία
  Γραφικά: 8
  Ήχος: 8
  Gameplay: 8
  Αντοχή: 8
  Γενικά: 8

  Από τις καλύτερες αναπαραστάσεις του Β ΄Παγκοσμίου Πολέμου σε FPS.

  Χριστιάνα Θάνου

 • Χριστιάνα Θάνου δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Call of Duty: World War II' στο φόρουμ.
  2 weeks ago

  Παίζουμε μαζί Call of Duty: World War II.

  Όσοι το έχετε, κάντε με add

  PSN ID: Christianathanou

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 3 weeks ago
 • Assassin's Creed Origins
  3 weeks ago

  Η Αίγυπτος καλεί τον Medjay της.

  Η σειρά Assassin's Creed είναι από αυτές που θα λέγαμε ότι στον κύκλο των gamers έχουν ακούσει τρομερά καλές αλλά και άσχημες κουβέντες. Σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως η σειρά μας προσέφερε καινούριο τίτλο κάθε χρόνο και οι fans άρχισαν να δυσανασχετούν με το περιεχόμενο και το πόσο ποιοτικό είναι αυτό πλέον. Μιλώντας για πρόσφατους τίτλους, το Syndicate ήρθε για να φτιάξει λίγο την κατάσταση και να “γλυκάνει” τους gamers μετά την απογοήτευση του Unity. Έπειτα επικράτησε ησυχία, τέλος, κανένα τρέιλερ,καμία ανακοίνωση σε Ε3 και Gamescom, όσο και αν περίμενα η δόλια τα βράδια των εκθέσεων. Ο λόγος ήταν ένας, η Ubisoft εργαζόταν πάνω στο νέο της project το οποίο θα θύμιζε τις ένδοξες εποχές της σειράς. Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως οι παλιοί που ξέρουν την σειρά από παλιά, συχνάζαμε σε forums και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε την θεματολογία του επόμενου τίτλου Assassin's Creed. Αρχαία Ελλάδα, Ιαπωνία, Σκανδιναβία, τα σενάρια ήταν πολλά και αρκετά από αυτά πιθανά. Ανακοινώνεται λοιπόν το Assassin's Creed Origins το οποίο αυτή τη φορά μας μεταφέρει στην όχι και τόσο μακρινή μας, Αίγυπτο. Χρονολογία το 49 π.Χ και χαρακτηριστική ιστορική φιγούρα η Κλεοπάτρα. Κατάφερε το Origins να επανορθώσει για τα διάφορα “στραβοπατήματα” των προηγούμενων τίτλων; Φέρνει νέα πράγματα στο τραπέζι ικανά για να μας προσφέρουν ώρες εξερεύνησης και πειραματισμού; Με λίγα λόγια...ναι. Με πολλά, συνεχίστε με το review που σας ετοιμάσαμε.

  Μεσότιτλος σεναρίου Tο Assassin's Creed: Origins λαμβάνει χώρα το 49 π.Χ κατά την διάρκεια της δυναστείας του Φαραώ Πτολεμαίου του 13ου. Εκεί θα πρέπει να βοηθήσετε την Κλεοπάτρα η οποία σύντομα ανεβαίνει στον θρόνο με την βοήθεια του Καίσαρα. Εσείς θα είστε κομμάτι αυτής της κατάκτησης και θα παίξετε σημαντικότατο ρόλο σε όλα. Ο πρωταγωνιστής αυτή την φορά ονομάζεται Bayek και είναι ο τελευτάιος Medjay, πολεμιστής υψηλότατου επιπέδου της αρχαίας Αιγύπτου. Δεν είναι μόνος όμως καθώς η γυναίκα του, Aya, μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε παράλληλα με τον ίδιο χωρίς όμως να έχει πάρει τον τίτλο του Medjay. Η Aya είναι ιδιαίτερα θερμή υποστηρίκτρια της Κλεοπάτρας αλλά ο Bayek όχι τόσο. Παρόλα αυτά βοηθάει την γυναίκα του και κατά συνέπεια την Κλεοπάτρα για καθετί χρειαστεί. Το σενάριο είναι αρκετά έντονο από την αρχή και βλέπουμε στιγμιότυπα από την ζωή του Bayek που τον στιγμάτισαν και τον έκαναν τον assassin που είναι. Για άλλη μια φορά, γίνεται λόγος για την αιώνια κόντρα Assassins και Templars για την κυριαρχία του κόσμου, αλλά εδώ βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια βέβαια, τα οποία είναι εξίσου αιματηρά. video Συνδετικός μεσότιτλος Στην αρχή ξεκινάμε στην πόλη της Siwa. Εδώ θα ολοκληρώσουμε τις πρώτες αποστολές μας με την μορφή tutorial και θα μπούμε στο κλίμα. Συναντάμε το νέο σύστημα μάχης και αρχίζουμε να μαθαίνουμε πως λειτουργεί το νέο map system. Η πόλη της Siwa είναι η δική μας πόλη, ο κόσμος εδώ μας αγαπάει και ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία θέλουν να παίξουν με τον Bayek. Είναι ιδιαίτερα ωραίο να περνάμε ανάμεσα στον κόσμο και να μας φωνάζει Medjay, κάτι που είναι ιδιαίτερη τιμή καθώς δεν υπάρχουν πλέον αυτοί οι σωματοφύλακες. Το γεγονός ότι ο κόσμος είναι τόσο interactive μας άρεσε πολύ γιατί μας κάνει να νιώθουμε κομμάτι του παιχνιδιού. Η πόλη της Siwa είναι αρκετά ζωηρή με πολλούς κατοίκους που είτε κάνουν την δουλειά τους, είτε χρειάζονται την βοήθειά μας. Τα πρώτα quests αφορούσαν ιερείς που έπρεπε να σώσουμε, bandit camps που έπρεπε να “καθαρίσουμε” και παιδάκια που είχαν παγιδευτεί παίζοντας και έπρεπε να βοηθήσουμε. Παρά την απλότητα των πρώτων quests, ο τρόπος με τον οποίο κάθε quest μας παρουσιάζεται, μας κάνει να καταλαβαίνουμε την σημασία του για τον quest giver και έχοντας τον τίτλο του “ήρωα του χωριού”, τρέχουμε να τον υπερασπιστούμε.

  Θα μπορούσε ο ήρωας του χωριού να ταξιδεύει με τα πόδια; Όχι και για αυτόν τον λόγο έχουμε mounts τα οποία υποτίθεται ότι κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Και λέω υποτίθεται γιατί καμιά φορά τα bugs “χτυπάνε” και εδώ. Έχουμε ένα σύστημα το οποίο μας επιτρέπει να κάτσουμε λίγο στον αυτόματο πιλότο και να αφήσουμε το mount μας να πάει στην τοποθεσία που έχουμε θέσει. Αρκετές φορές όμως αυτό το σύστημα κολλάει, μας πάει από δρόμο που δεν θα έπρεπε ή σε κάποια στιγμή σταματάει και λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη διαδρομή. Φυσικά δεν παραπονιόμαστε, απλώς οφείλουμε να αναφέρουμε. Το mount μας για αρχή ήταν μια ωραία καμήλα αλλά μπορείτε φυσικά να αγοράσετε και άλογο με in-game χρήματα, με πραγματικά ή αν έχετε κάποια ειδική έκδοση να αποκτήσετε κάποιο legendary άλογο. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τα add-ons! Μεσότιτλος του Gameplay Πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε μόλις είδαμε το User Interface του Origins είναι ότι λείπει το minimap. Αντιθέτως, έχουμε μια οριζόντια μπάρα στο πάνω μέρος, σε στυλ The Elder Scrolls. Εκεί αναγράφονται τα objectives μας, οι θησαυροί, ενδιαφέρουσες τοποθεσίες κ.α. Προσωπικά μου άρεσε αυτή η προσέγγιση καθώς υπάρχει περισσότερος χώρος για το παιχνίδι και όλες οι πληροφορίες είναι μαζεμένες σε ένα σημείο. Θα έχετε την απορία για το πως βλέπουμε λοιπόν το επόμενο quest και που θα πάμε. Με το options button στο DualShock4 ανοίγουμε λοιπόν το menu το οποίο μας δείχνει ολόκληρο τον χάρτη και τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης ανακαλύπτουμε νέα side quests τα οποία είναι απαραίτητα για το level up αλλά και που υπάρχουν ζώα να σκοτώσουμε για να μαζέψουμε τα κατάλληλα υλικά για crafting. Δίπλα από το map, έχουμε το tab με τα quests όπου βλέπουμε αυτά που έχουμε αναλάβει, το προτεινόμενο level για να τα ξεκινήσουμε και την επιλογή να τα κάνουμε track. Κάνοντας track το κάθε quest, έχουμε μια κίτρινη ένδειξη που μας δείχνει προς τα που να πάμε.

  Σημαντικό είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθεσία περιλαμβάνει τις κύριες αποστολές, δευτερεύουσες και τους θησαυρούς που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Όσο και να θέλαμε να ασχοληθούμε μόνο με τις κύριες αποστολές, ήταν αδύνατον καθώς το level που απαιτείται μεγαλώνει με τεράστιους ρυθμούς. Αυτό μας έκανε να αναζητήσουμε άλλες ασχολίες στην κάθε πόλη και να βοηθήσουμε για τα πάντα. Για όλες τις αποστολές, έχουμε για βοήθεια τον αετό μας, την Senu. Η Senu θα λέγαμε πως είναι η αντικατάσταση του Eagle Vision και τώρα θα μπορούμε να το λέμε και κυριολεκτικά. Κάθε φορά που ψάχνουμε κάποιον, αρκεί να αφήσουμε τον αετό μας ελεύθερο για να “χτενίσει” την περιοχή και στην συνέχεια ξέρουμε ακριβώς που να πάμε. Τα side missions είναι αρκετά ωραία και τόσο διαφορετικά που σπάνια βαρεθήκαμε. Για παράδειγμα στην Αλεξάνδρεια, βρήκαμε έναν Έλληνα ο οποίος είχε παντρευτεί μια Αιγύπτια μεθυσμένος και έπειτα το μετάνιωσε! Ε, τον βοηθήσαμε με το διαζύγιο. Μια άλλη φορά, έπρεπε να κάνουμε τον bodyguard σε μια κοπέλα η οποία μας ζήτησε να την πάμε για ψώνια και εκεί μας έκλεψαν το άλογο, οπότε έτρεχε ο Bayek να σκοτώσει τους “κακούς”, να φέρει πίσω το άλογο και να συνεχίσει με το shopping therapy! Την άλλη φορά μας ζήτησε βοήθεια η γυναίκα του Αριστοτέλη (ναι του γνωστού), να τον σώσουμε και αυτό κάναμε, μόνο που μιλούσε τόσο πολύ κατά την διάρκεια της διαδρομής που το μετανιώσαμε λίγο.

  Πατώντας το ανάλογο κουμπί, βγάζουμε την Senu έξω η οποία κάνει scan την περιοχή και βρίσκει τον εκάστοτε στόχο για εμάς.

  Μεσότιτλος του Multiplayer Το κυριότερο σημείο στο οποίο παρατηρήσαμε αλλαγή είναι το σύστημα μάχης που έρχεται με το Assassin's Creed Origins. Έχουμε σημαντικότατες αλλαγές και στα όπλα καθώς το μέγεθος, το βάρος των όπλων αλλά και το που θα τοποθετηθείτε κατά την διάρκεια της μάχης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα όπλο πολύ βαρύ ίσως να προκαλέσει πιο βαριά χτυπήματα αλλά θα σας αφήσει ανοιχτούς σε επιθέσεις με εσάς να μην είστε σε θέση να μπείτε πάλι στην αρχική σας guard. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασπίδα ως τρόπο προστασίας αλλά και επίθεσης για πρώτη φορά.

  Σημαντικός παράγοντας είναι τo νέο hitbox based σύστημα που πρακτικά μας φέρνει στην πιο δύσκολη θέση του να προσέξουμε τις αποστάσεις. Όταν χτυπάμε αντιπάλους δεν περιμένουμε να μας φέρει το animation πιο κοντά αλλά θα πρέπει μόνοι μας να βρούμε την κατάλληλη απόσταση. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε αέρα και αυτό να μας κοστίσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα, παρατηρήσαμε την Adrenaline Gauge να γεμίζει και μόλις έφτασε στο ανώτατο σημείο, μπορέσαμε να δούμε τα executions ή να συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας μόνο που αυτή τη φορά ήταν πιο δυνατές και γρήγορες. Τα όπλα που διαθέτουμε στην κατοχή μας είναι αρκετά και αυτό μας αφήνει να παίξουμε όπως επιλέξουμε. Ο Bayek μπορεί να χρησιμοποιήσει σπαθιά, axe, την ασπίδα του για άμυνα ή επίθεση, ειδικές βόμβες, τόξα και φυσικά τον Senu. Τα όπλα είναι όλα σημαντικά και θα πρέπει να μάθετε να τα χρησιμοποιείτε όλα για κάθε περίσταση. Η μάχες πλέον είναι απαιτητικές ακόμα και στο εύκολο επίπεδο δυσκολίας. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να προσέχουμε πάντα το πόσο κοντά στον εχθρό βρισκόμαστε, εάν βρίσκονται άλλοι γύρω μας και φυσικά εάν υπάρχουν τοξότες που μας δημιουργούν αρκετά μεγάλο πρόβλημα από μακριά. Αρκετοί αντίπαλοι κρατάνε ασπίδες και πρέπει να “σπάσουμε” πρώτα την άμυνά τους πριν συνεχίσουμε τις επιθέσεις. Υπάρχουν και συγκεκριμένοι εχθροί που ονομάζονται Φύλακες οι οποίοι αποτελούν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους καθώς είναι τρομερά δυνατοί. Αρκετά από τα quests απαιτούν να πλησιάσετε ένα bandit camp και να σώσετε κάποιον στόχο. Εάν πλησιάζετε camp γεμάτο με εχθρούς θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες στρατηγικές. Συνήθως υπάρχουν ψηλά σημεία με βέλη και φωτιά τα οποία μπορείτε να ρίξετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια πιο επιθετική προσέγγιση. Φυσικά υπάρχει και το stealth mode το οποίο είναι απαραίτητο για περιπτώσεις που δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή από την αρχή.

  Μεσότιτλος γραφικών Το leveling σύστημα είναι αυτό που μας βοηθάει και μας δίνει περισσότερες ευκολίες στην μάχη. Ο Bayek έχει τρία skill trees, Hunter, Warrior και Seer. Το skill tree του Hunter είναι για εσάς που αγαπάτε τα τόξα και θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας με βέλη που βρίσκουν πολλούς αντιπάλους μαζί ή που προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά όπως το να κάψουν ένα camp. Το δεύτερο tree είναι και το αγαπημένο μου όπου βελτιώνονται οι melee επιθέσεις του Bayek. Takedowns, air assassinations και άλλα πολλά είναι διαθέσιμα αφού τα ξεκλειδώσετε και σίγουρα θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. Τέλος, το Seer tree είναι ιδανικό για εσάς που προτιμάτε να ρίχνετε smoke bombs, darts και να πολεμάτε με πιο περίπλοκο τρόπο. Κάθε level μας δίνει και από ένα ability point αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεκλειδώσουμε κάθε skill καθώς κάποια από αυτά απαιτούν παραπάνω points. Ανεβαίνοντας σε level, θα ακολουθεί και το gear σας το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ή να αποκτήσετε από αποστολές, πεθαμένους εχθρούς ή ακόμα καλύτερα από κρυφούς θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της ερήμου μέσα σε κλειστά μέρη με κόμπρες. Εάν σας αρέσει το crafting, θα πρέπει να σκοτώσετε πολλά άγρια ζώα και να μαζέψετε τα...απομεινάρια. Πρόκειται για μια διαδικασία που προσφέρει πολύ content στον ανοιχτό κόσμο του Origins. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει όμως να σκοτώνετε τα ζώα, μπορείτε να τα κάνετε φίλους σας με το ανάλογο skill και να σας βοηθήσουν στην μάχη.

  Μεσότιτλος ήχου H Ubisoft έχει κάνει τρομερή δουλειά στον οπτικοακουστικό τομέα του Origins. Η αρχαία Αίγυπτος με έντονα Ελληνικά στοιχεία, κάνουν την διαφορά και κατά την ταπεινή μας άποψη, αποτελούν το πιο οπτικά όμορφο τίτλο AC που έχουμε δει. Ενώ κάναμε βόλτα με την γυναίκα μας στον Νείλο, είχαμε χρόνο να εκτιμήσουμε τα εφέ του νερού αλλά και τον δυναμικό φωτισμό καθώς λαμπύριζε κάθε επιφάνεια του νερού που είχε μικρό κύμα. Κατά την εξερεύνηση στις αχανείς εκτάσεις της ερήμου, συναντάμε οάσεις, κρύπτες, πυραμίδες! Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα άσπρα, τα κίτρινα και τα πράσινα. Επειδή το Origins προσπαθεί να είναι ιστορικά σωστό ακόμα και στον οπτικό τομέα, τα κτίσματα είναι άσπρα σε σημεία που υπήρχε μάρμαρο και είναι διακοσμημένα με ιερογλυφικά και διάφορες τοιχογραφίες σε κίτρινο, μπλε και κόκκινο. Όσο για τον σχεδιασμό των χαρακτηρών, φαίνεται πως σε συγκεκριμένους έχει γίνει περισσότερη δουλειά. Για παράδειγμα τρομερά καλά σχεδιασμένοι είναι ο Bayek, η γυναίκα του η Aya αλλά και η Κλεοπάτρα. Από την άλλοι οι απλοί άνθρωποι φαίνονται λίγο ίδιοι αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός πως το Origins είναι τόσο ιστορικά σωστό. Όπως γνωρίζουμε από την ιστορία, εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλοί Έλληνες στην Αίγυπτο και αυτό φαίνεται αφού σε κάθε στενό θα ακούσουμε και κάτι αντίστοιχο. Φυσικά τα Ελληνικά των υποτιθέμενων κατοίκων δεν είναι και τα καλύτερα, κάτι που μας κάνει να απορούμε γιατί δεν προσέλαβε η Ubisoft κάποιον που να μιλάει τουλάχιστον καλά την γλώσσα αλλά δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

  Μεσότιτλους επιλόγου Το νέο Assassin’s Creed Origins αποτελεί ίσως τον πιο ωραίο και ολοκληρωμένο τίτλο της σειράς. Με ένα σενάριο που ξεπερνάει τις 20 ώρες, αμέτρητα side quests, αρκετές κρυμμένες τοποθεσίες, έναν τεράστιο χάρτη και πολλά μέρη για να σταματήσουμε να να θαυμάσουμε το τοπίο, η διάρκεια αυξάνεται κατακόρυφα. Πέρα από το θέμα της ικανοποιητικής διάρκειας, έχουμε να κάνουμε με ένα ιστορικά σωστό αλλά όχι ακριβές σενάριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως υπάρχουν ιστορικά στοιχεία αλλά η Ubisoft έχει βάλει το χεράκι της για να έμφαση και υπερβολή στα σημεία που θέλει εκείνη. Η περίοδος όπου η Κλεοπάτρα ανέβηκε στον θρόνο και το όλο back story, αποτελούν μία από τις πιο έντονες ιστορικά στιγμές της Αιγύπτου και χαίρομαι που βλέπω έναν τίτλο Assassin’s Creed με αυτή την θεματολογία. Το νέο σύστημα μάχης, προσφέρει νέο τρόπο σκέψης και προσέγγισης των αποστολών μας αφού ξέρουμε πως πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά απαιτείται στρατηγική σκέψη. Τα skill trees προσθέτουν ιδανικά RPG στοιχεία και μας επιτρέπουν να βελτιωνόμαστε σε κάθε level, περιμένοντας το επόμενο skill που θα ξεκλειδώσουμε και να δούμε στην πράξη πόσο θα μας βοηθήσει. Επίσης η Senu μας προσφέρει τα μάτια της για να κάνουμε scan την γύρω περιοχή και να βρούμε ενδιαφέρουσες τοποθεσίες αλλά και να φέρουμε εις πέρας τις αποστολές μας πιο εύκολα. Συνολικά, στις ώρες που ασχοληθήκαμε με το Assassin’s Creed Origins, παρατηρήσαμε λίγα bugs τα οποία είναι αμελητέα μπροστά σε ένα τόσο όμορφο και γεμάτο gameplay. Αναμένουμε να δούμε τα DLC και αν θα προσφέρουν αρκετό περιεχόμενο για να θεωρηθούν άξια αγοράς. Θετικά:
  - Μεγάλη διάρκεια - Νέο σύστημα μάχης - Μεγάλος χάρτης - Πολλά πράγματα να κάνουμε πέρα από αποστολές
  Αρνητικά:
  - Τα micro-transactions - Ορισμένα bugs
  Βαθμολογία
  Γραφικά: 9
  Ήχος: 8
  Gameplay: 8
  Αντοχή: 8
  Γενικά: 8.

  Ο πιο πλήρης και οπτικά όμορφος τίτλος Assassin’s Creed της σειράς.

  Χριστιάνα Θάνου

 • 2 months ago
 • 2 months ago
 • Χριστιάνα Θάνου απάντησε στο θέμα 'Destiny 2: Παίζουμε online' στο φόρουμ.
  2 months ago

  Christianathanou για εμένα! Το ξεκίνησα χτες.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Χριστιάνα Θάνου απάντησε στο θέμα 'Bayonetta' στο φόρουμ.
  2 months ago

  Δεν έχω απαντήσει ακόμα για ένα από τα πιο αγαπημένα μου games ever! Το πρώτο Bayonetta αποτελεί κατά την άποψή μου από τους καλύτερους τίτλους που έχω δοκιμάσει και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Για αρχή, η ίδια η πρωταγωνίστρια αποτελεί λόγο να αρέσει ο συγκεκριμένος τίτλος. Η Bayonetta καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την ίδια την πρωταγωνίστρια, το ύφος της, τον χαρακτήρα και φυσικά...τις λίγο πιο τολμηρές ultimate κινήσεις της. Πέρα από τα προφανή όμως, η σειρά αποτελεί μία από τις πιο καλοδουλεμένες Hack n' Slash. Υπάρχουν βασικές κινήσεις τις οποίες κάνει η Bayonetta αλλά και άλλες που ξεκλειδώνουμε σιγά σιγά, δίνοντας έτσι έναν παραπάνω λόγο για progression.

  Οι αντίπαλοι είναι αρκετοί σε αριθμό και παρατηρούμε ποικιλία σε αυτούς. Όλοι είναι βασισμένοι σε θρησκευτικό θέμα και υπάρχουν διακλαδώσεις τους ανάλογα με την μορφή τους. Ενδιαφέρον είναι ότι τους αντιπάλους αλλά και εσάς δεν σας βλέπει ο πραγματικός κόσμος αλλά παλεύετε σε ένα...αόρατο επίπεδο με το οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή. Τα boss fights είναι μακροσκελή και κάθε Boss έχει πολλές...μα πολλές μπάρες ενέργειας, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρουμε ένα break κάθε φορά. Πάντως θα ήθελα να δω συνέχεια της σειράς, α και...να επαναφέρουν την εμφάνιση της Bayonetta έτσι όπως ήταν στον πρώτο τίτλο γιατί στον δεύτερο θυμίζει hipster μαμά.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Χριστιάνα Θάνου created a new topic ' Mulaka' in the forum.
  3 months ago

  To Μulaka αποτελεί Action/Adventure τίτλο με πρωταγωνιστή έναν σαμάνο από την φυλή Tarahumara που κατοικεί στο νότιο Μεξικό. Αναμένεται το 2018 για PC, PS4 και Xbox One.
  [video]

  Read More...

 • 3 months ago
 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Gamescom 2017' in the forum.
  3 months ago

  Gamescom 2017, η πρώτη ξένη έκθεση στην οποία είχα την τιμή και χαρά να πάω. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως τα games τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά που κλείνει σχεδόν για μία εβδομάδα όλο το στάδιο Kolnmesse στην Κολωνία για αυτό το event. Όπως μου είπαν φίλοι μου που μένουν Γερμανία πως το συγκεκριμένο εκθεσιακό κέντρο φιλοξενεί τεράστιες εκθέσεις και η Gamescom είναι μία από αυτές.

  Η πρώτη ημέρα ήταν μόνο για δημοσιογράφους γεμάτη με παρουσιάσεις και hands on για games αρκετά ήρεμα. Όλες οι εταιρείες ήταν αρκετά ευγενικές με εξαίρεση την Activision όπου τα άτομα που ήταν για τα hands on νόμιζαν ότι ήταν ανώτερα όντα ή κάτι τέτοιο. Πέρα από αυτό όλα τα άλλα κομπλέ!

  [video]

  Όλες οι άλλες ημέρες ήταν χαοτικές! Μπήκαν 350.000 άτομα στην έκθεση από 109 διαφορετικές χώρες και 919 εταιρείες! Όλος ο κόσμος όμως ήταν ευγενικός, κανείς δεν έσπρωχνε ο ένας τον άλλον και όλοι περιμέναν στην σειρά τους. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν υπάρχει σε ελληνικά events :) Επίσης χάρηκα πολύ που αυτό το event δεν στήθηκε με εθελοντές αλλά με άτομα που πληρωθήκαν για αυτό που έκαναν! Οι εταιρείες είχαν φτιάξει φαντασμαγορικά περίπτερα και έδειξαν πως παίρνουν τους τίτλους τους αλλά και τον κόσμο στα σοβαρά. Αυτά στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχουν και δεν ξέρω αν θα έρθουν ποτε.

  Πέρασα τέλεια και εύχομαι να ξαναπάω! Μέχρι τότε, τα λέμε στα Ελληνικά events.

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Kingdom Come: Deliverance' in the forum.
  3 months ago

  Κατά την διάρκεια της Gamescom είχα λίγα λεπτά να παίξω το Kingdom Come: Deliverance. Πρόκειται για ένα RPG με ωραίες μεγάλες τοποθεσίες και αρκετό σενάριο! Ακόμα και το πιο μικρό quest έχει τόσες λεπτομέρειες και πρέπει να ψαχτείτε σε πολλά μέρη για να βρείτε απαντήσεις. Ένα απλό παράδειγμα ήταν ένα quest που δοκίμασα όπου έγινε επίθεση σε έναν στάβλο. Εγώ έπρεπε να ρωτήσω όλους τους γύρω κατοίκους για το τι συνέβη, να πάω να βρω στοιχεία και να τα δώσω στον υπεύθυνο. Αυτό ήταν μόνο μια μικρή αποστολή και όμως από τους διαλόγους φαινόταν ότι έπρεπε να κάνω πολλά και να δώσω βάση στην κάθε λεπτομέρεια,

  [video]

  Σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχουν fantasy στοιχεία, δράκοι κτλ. Είναι ένα καθαρά RPG παιχνίδι σε μεσαιωνικό περιβάλλον όπου οι μόνοι κακοί είναι άνθρωποι. Βέβαια δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά ή τις εκφράσεις του προσώπου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι από indie εταιρεία οπότε ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί με αυτό.

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Middle-Earth: Shadow of War' in the forum.
  3 months ago

  Το Shadow of War ήταν ένας από τους τίτλους που ήθελα να παίξω όπως και να έχει στην Gamescom. Ήδη το Shadow of Mordor μου άρεσε αρκετά και ήθελα να δω τις νέες προσθήκες που θα ερχόντουσαν με το sequel. Απλά πληροφοριακά, το Shadow of War λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου και αποτελούν την συνέχεια.

  Ο οπτικός τομέας είναι πάνω κάτω ο ίδιος που ξέρουμε από τον πρώτο τίτλο. Σκοτεινό περιβάλλον, τεράστια Ορκ εχθροί και κίνδυνοι παντού. Αυτό που είναι αρκετά διαφορετικό είναι το νέο Nemesis System αλλά και το Siege με το οποίο πρέπει να κάνετε πόλεμο σε όλο το οχυρό μέχρι να το κατακτήσετε! Αρκετά cool και σίγουρα δίνει νέους στόχους για εμάς. Διαβάστε το preview και περιμένω τα σχόλιά σας!

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Assassin's Creed: Origins' in the forum.
  3 months ago

  Το Assassin's Creed: Origins μου άφησε μόνο καλές εντυπώσεις. Μου αρέσει ιδιαίτερα η μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου και χάρηκα που είδα το συγκεκριμένο θέμα στο νέο sequel (ή prequel χρονολογικά )της σειράς. Πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένας πολεμιστής της Αιγύπτου και το δεξί του χέρι είναι ο Senu, ένας αετός. Η γυναίκα του, Aya, είναι και αυτή πολεμίστρια αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορούμε να παίξουμε και με εκείνη.

  Οι αλλαγές που παρατήρησα ήταν κάμποσες με τις περισσότερες να έχουν να κάνουν με το σύστημα μάχης. Επιθέσεις, άμυνες και αποφυγές, όλα πλέον πρέπει να είναι λεπτομερή ακόμα και η απόσταση από τους εχθρούς. Επίσης βοηθάνε τα smoke bombs, τα τόξα και ο Senu που τον στέλνουμε για να κάνει επιθέσεις πριν από εμάς. http://www.gameworld.gr/component/content/article/211-previews/29198-assassin-s-creed-origins-preview/#fieldsTabΔιαβάστε περισσότερα στο preview και περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις σε σχόλιο.

  Read More...

 • 3 months ago