Featured
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)
Experience: 6248 (132 points to next level)

 
600
12 hours 7 minutes ago
Παίκτης του VRChat παθαίνει κρίση επιληψίας 12 hours 7 minutes ago

Καταγράφεται σε βίντεο από YouTuber.

 

Συνήθως όταν ξεκινάει κάποιο VR game, υπάρχουν ενδείξεις στην οθόνη που αναφέρουν ότι υπάρχει πάντα κίνδυνος για άτομα επιληπτικά καθώς τα έντονα χρώματα και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα είναι πάντα πιθανότητα. Ο YouTuber Rogue Shadow, έπαιζε το VRChat όταν παρατήρησε πως κάτι δεν πάει καλά με έναν παίκτη. Για να παίξετε το VRChat, πρέπει πρώτα να γίνει scan του σώματος και έτσι οι κινήσεις του καθενός μεταφέρονται στην οθόνη για να δουν και οι άλλοι. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας παίκτης φαίνεται να είχε ξεκάθαρα πρόβλημα αφού οι κινήσεις του παραπέμπουν σε κάποιου είδους κρίση.

https://www.youtube.com/watch?v=2bIZ0kWpiD4

Ο Rogue Shadow ρωτάει τον παίκτη αν είναι καλά και εκείνη τη στιγμή ρωτάνε και οι τριγύρω παίκτες. Ο παίκτης στην αρχή δεν μπορεί να μιλήσει αλλά αργότερα ηρεμεί και εξηγεί ότι έπαθε κρίση επιληψίας. Ο Rogue Shadow ρωτάει τον χρήστη που έπαθε επιληψία αν τον επιτρέπει να ανεβάσει το βίντεο στο YouTube και ο ίδιος απαντάει καταφατικά.

Συζητήστε περισσότερα για το YouTube εδώ.

 

12 hours 45 minutes ago
Modders τρέχουν τίτλους του PS2 στο PS4 12 hours 45 minutes ago

Δοκιμασμένο στα Klonoa 2 και Shinobi.

 

Τον τελευταίο καιρό, διάφοροι hackers καταφέρνουν να βρουν μικρές “τρύπες” στο λογισμικό του PS4. Η Sony προσπαθεί με updates να κλείσει τα κενά ασφαλείας αλλά δεν είναι εύκολο όταν ολοένα και περισσότεροι modders ψάχνουν μέρα-νύχτα για μικρά ψεγάδια. Modders λοιπόν βρήκαν τρόπο να κάνουν ορισμένα PS2 games να τρέξουν στο PS4.

http://www.youtube.com/watch?v=-DvTymeroPU

Με την χρήση του PS2 Pub Gen, εργαλείο το οποίο βασίζεται σε πατέντα του modder Flatz. Ο Flatz δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να τρέξει τα Shinobi και Klonoa 2 στο PS4. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του modder, πρόκειται για σύστημα emulation το οποίο λογικά θα δουλεύει χωρίς προβλήματα και με άλλους τίτλους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοκιμαστεί.

Διαβάστε για το επερχόμενο system update του PS4. Συζητήστε για το Playstation 4 σε αυτό το forum topic.

 

13 hours 42 minutes ago
Παίκτης ολοκλήρωσε το Through the Fire and Flames στο Guitar Hero με κλειστά μάτια 13 hours 42 minutes ago

"Σε παίζω με κλειστά μάτια".

 

Όσοι γνωρίζετε τους DragonForce, ξέρετε πως πρόκειται για Power Metal μπάντα με γρήγορο ρυθμό. Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια τους και ταυτόχρονα πιο γρήγορα είναι το Through the Fire and Flames. Στο Guitar Hero III: Legends of Rock, το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους καλύτερους παίκτες αλλά φαίνεται πως ένας streamer ξέρει να το παίζει καλύτερα από όλους. Ο 22χρονος Randy Ladyman λοιπόν κατάφερε να παίξει το Through the Fire and Flames με κλειστά μάτια και να μην χάσει ούτε μια νότα. Παρακολουθήστε τον παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=cyKdFb1ZWUU

O Randy σίγουρα κατάφερε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ αλλά ο ίδιος αναφέρει ότι προέρχεται από την εξοικείωσή του με το Guitar Hero καθώς παίζει από 12 χρονών.

Δείτε επίσης την ιστορία του Sightless Kombat, τυφλού παίκτη που κατάφερε να φτάσει το Killer rank στο Killer Instinct.

 

13 hours 59 minutes ago
Ταινία Duke Nukem με τον John Cena 13 hours 59 minutes ago

Με τον Michael Bay στην παραγωγή.

 

Η Paramount φαίνεται ότι θα μας προσφέρει μια ταινία αφιερωμένη στον αγαπητό badass πρωταγωνιστή, Duke Nukem. Η Platinum Dunes, εταιρεία των Michael Bay, Andrew Form και Brad Fuller, θα αναλάβει την παραγωγή. Τα δικαιώματα για την ταινία Duke Nukem τα αγόρασε η Paramount από την Gearbox.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί σκηνοθέτης αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος πολύ πιθανόν θα προσφερθεί στον John Cena. Ο John Cena είναι ένας από τους πιο γνωστούς wrestlers του WWE και έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες του Hollywood. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε το review του Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour και συζητήστε περισσότερα στο forum.

 

14 hours 58 minutes ago
Smart Watch Garmin Fenix 3 HR 14 hours 58 minutes ago

Αντοχή και επιδόσεις συμπληρώνουν το προφίλ του.

Ορισμένοι ψάχνετε ένα σωστό smart watch για να εκτελέσει για εσάς διάφορες ενέργειες που απαιτούνται από την καθημερινότητά σας. Τα smart watches έχουν ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια καθώς μπορούν να προσφέρουν GPS tracking ως βασικό χαρακτηριστικό και μια πληθώρα από άλλα features. Σήμερα σας δείχνουμε το Garmin Fenix 3 HR το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε emails, κλήσεις, τους καρδιακούς σας παλμούς, την σωματική άσκηση και άλλα πολλά. Φτιαγμένο με κρύσταλλο από ζαφείρι, το Garmin Fenix 3 HR είναι αρκετά ακθεκτικό στις γρατζουνιές ή πιο δυνατά χτυπήματα σε περίπτωση ατυχήματος.

Με το Garmin Fenix 3 HR μπορείτε να εκτελέσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να ασκηθείτε έχοντας πλήρη συνδεσιμότητα σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε. Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε στην ειδική εφαρμογή, Garming Connect Mobile, για να δείτε τυχόν στατιστικά.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

16 hours 14 minutes ago
Far Cry 5: Ελάχιστες απαιτήσεις 16 hours 14 minutes ago

Όλες οι πληροφορίες για διάφορες αναλύσεις.

Το Far Cry 5 κυκλοφορεί σε λίγους μήνες και κυκλοφόρησαν οι ελάχιστες απαιτήσεις. Αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες ακόμα και για όσους θέλουν να τρέξουν το Far Cry 5 σε 4K και 60fps. Παρακάτω βρείτε αναλυτικά τις απαιτήσεις:

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz ή AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 670 ή AMD R9 270 
RAM: 8GB
Ανάλυση: 720p
Video preset: Low

Προτεινόμενες απαιτήσεις (1080p, 60fps)

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz ή AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 970 ή  AMD R9 290X
RAM: 8GB
Ανάλυση: 1080p
Video preset: High


4K 30fps

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 (64bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz ή AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 1070 ή AMD RX Vega 56
RAM: 16GB
Ανάλυση: 2160p
Video preset: High

4K 60fps configuration

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 (64bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz ή AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI ή AMD RX Vega 56 CFX
RAM: 16GB
Ανάλυση: 2160p
Video preset: High/Ultra

 

Το Far Cry 5 θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου του 2018 για PC, PS4 και Xbox One. Αν είστε κάτοχοι PS4, θα αποκτήσετε ένα δωρεάν Far Cry 5 skin όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Διαβάστε το preview του Far Cry 5 και συζητήστε για το Far Cry 5 σε αυτό το forum topic.

 

Megaton Rainfall yesterday

asdjbasda

Η Pentadimensional Games ανακοίνωσε το 2015 έναν αρκετά διαφορετικό και περίεργο τίτλο που θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρήσουμε και ως Superhero Sim. Πρόκειται για το Megaton Rainfall το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα Superman I και ΙΙ του Richard Donner. Σε διάφορους τίτλους έχουμε υπερ-φυσικές δυνατότητες αλλά εδώ τα πράγματα αλλάζουν καθώς το Megaton Rainfall μας δίνει την δυνατότητα να «υιοθετήσουμε» τις δυνάμεις του Superman. Για όσους ενδιαφέρεστε για το Arcade Shooter ή αλλιώς...Superhero Simulator, μπορείτε να το παίξετε σε PC ή PS4. Εμείς δοκιμάσαμε την PS4 έκδοση και συγκεκριμένα αυτή του PSVR, έτσι για να νιώσουμε όσο πιο ήρωες γίνεται. Μεσότιτλος σεναρίου Σύμφωνα με το σενάριο η Γη δέχεται επίθεση από εξωγήινους και οι παίχτες οφείλουν να χρησιμοποιήσουν τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους για να την υπερασπιστούν. Δεν είναι κάτι καινούριο και σίγουρα το έχουμε συναντήσει ως σενάριο σε ταινίες και video games. Το ενδιαφέρον είναι όμως η εισαγωγή που φροντίζει να μας βάλει στον ρόλο του πρωταγωνιστή, της μόνης ελπίδας της Γης.

Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο όταν αναλαμβάνουμε την τύχη της Γης ή γενικότερα της ανθρωπότητας είναι να δημιουργηθεί κάποιος άγχος. Μαζί με όλους τους ανθρώπους, απειλούμαστε και εμείς αν κάτι πάει στραβά! Οπότε η προσπάθεια για την νίκη γίνεται και προσωπικό ζήτημα. Στην περίπτωση του Megaton Rainfall όμως δεν διατρέχουμε εμείς κάποιον κίνδυνο καθώς δεν μπορούμε να πεθάνουμε! Αντιθέτως βλέπουμε πόλεις να καταστρέφονται η μία μετά την άλλη όσο η απειλή προχωράει και εμείς δεν την έχουμε εξουδετερώσει. Συνδετικός μεσότιτλος H αλήθεια είναι ότι προσωπικά έχω κουραστεί να παίζω τον υπέρ-ήρωα. Έπειτα από πολλά χρόνια gaming με τίτλους που ο ένας μετά τον άλλον προσφέρουν δυνάμεις που δεν θα είχαμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, κάπου άρχισε να καταντάει ίδιο το συγκεκριμένο φαινόμενο. Παρόλα αυτά, λόγω το PSVR, το Megaton Rainfall προσφέρει μια άλλη οπτική στις αποστολές μας. Δεν γνωρίζουμε πολλά για εμάς, μόνο ότι μια περίεργη φωνή αναφέρεται σε εμάς ως Offspring και μας θυμίζει ότι έχουμε δυνάμεις που είχαμε ξεχάσει. Μπορούμε να πετάμε, γρήγορα ή αργά, κατά βούληση. Επίσης μπορούμε να πετάμε laser από τα χέρια μας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, στην συνέχεια να σταματήσουμε τον χρόνο, να κάνουμε dash και άλλα πολλά που ξεκλειδώνονται στην συνέχεια. VIDEO Φορώντας το VR headset της Sony, η συγκεκριμένη κατάσταση φαίνεται πολύ διασκεδαστική. Προσωπικά δεν υπήρχε άλλος τίτλος που να έχω παίξει και να μπορούσα να πετάξω πάνω και έξω από την Γη, με αποτέλεσμα αυτό η νέα εμπειρία να με κρατήσει εκεί για κάμποση ώρα. Η μόνη εξαίρεση μπορεί να θεωρηθεί το Everything όπου μπορούμε να πάρουμε οποιαδήποτε μορφή και να βγούμε εκτός Γης. Πέρα από αυτήν την περίπτωση, αυτό που προσφέρει το Megaton Rainfall είναι μοναδικό. Επίσης ο συγκεκριμένος τίτλος μας κάνει να νιώθουμε τύψεις για τυχόν καταστροφές που προκαλούνται από εμάς ή τους αντιπάλους. Σε αμέτρητους τίτλους, η κύρια αποστολή μας έχει να κάνει με το να σκοτώσουμε τους εχθρούς και ποτέ δεν σκεφτόμαστε τι συμβαίνει με τα κτήρια που πέφτουν. Εδώ όμως η health bar μας δεν είναι ακριβώς δική μας αλλά της Γης. Έαν το HP φτάσει στο μηδέν, πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε, κάτι που όπως καταλαβαίνετε μας προσφέρει νέο επίπεδο ευθύνης. Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το γεγονός ότι έχουμε υπέρ-δυνάμεις, τεχνικά το gameplay στην VR έκδοση, χάνει πόντους. Ξέρουμε ότι το VR gaming είναι συνδεδεμένο με την έννοια του motion sickness. Έχουμε λοιπόν απειλή να πέφτει στην Γη και να προσπαθεί να καταστρέψει την μία πόλη μετά την άλλη ενώ εμείς προσπαθούμε να πετάξουμε στο σωστό ύψος για να την εξουδετερώσουμε. Το πρόβλημα είναι ότι τα εξωγήινα σκάφη κινούνται συνεχώς, αλλάζουν γωνία και μέρος και εμείς πρέπει να τα κυνηγάμε. Επίσης προκειμένου να “σπάσουμε” τα σκάφη, πρέπει να πυροβολήσουμε τον κόκκινο πυρήνα τους που βρίσκεται σε συγκεκριμένα σημεία. Το να τρέχουμε να βρούμε τον εχθρό, το κατάλληλο ύψος και την σωστή γωνία για να πυροβολήσουμε τον πυρήνα και αυτός τελευταία στιγμή να αλλάζει θέση και εμείς να πρέπει αναγκαστικά να κάνουμε την ίδια διαδικασία, καταντάει κουραστικό και στο τέλος μας ζαλίζει.

Έχουμε παίξει και άλλα super-hero games αλλά κανένα δεν προσφέρει την εμπειρία του Megaton Rainfall.

Μεσότιτλους επιλόγου To Megaton Rainfall στην PSVR έκδοση αποτελεί μια αρκετά ωραία ιδέα που δεν καταφέρνει όμως να εντυπωσιάσει στον βαθμό που θα έπρεπε. Το να πετάμε εντός και εκτός της Γης, να πολεμάμε εξωγήινη απειλή και να ελέγχουμε βασικά πράγματα όπως τον χώρο, τον χρόνο και την βαρύτητα, σίγουρα είναι κάτι που θα αρέσει σε πολλούς. Κάποιοι λίγο πιο ψαγμένοι, θα πουν αντίστοιχα πως ο τρόπος που είναι στημένο το Megaton Rainfall όσον αφορά την κάμερα, θυμίζει αστρική προβολή αλλά δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτή την άποψη. Το πρόβλημα με το Megaton Rainfall είναι η συνεχής, έντονη και απότομη κίνηση από πλευράς μας και των εχθρών. Αυτό μειώνει κατά πολύ την αντοχή καθώς σύντομα θα νιώσετε την ανάγκη να πατήσετε παύση. Πέρα από αυτό, τα γραφικά δεν είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του Megaton Rainfall. Έχουμε πολύ θολά textures χαμηλής ποιότητας τα οποία μας εμποδίζουν από το να “χαθούμε” στον κόσμο του παιχνιδιού και αντιθέτως μας θυμίζει ότι η VR τεχνολογία είναι ακόμα στα πρώτα βήματά της. Θα έλεγα πως το Megaton Rainfall αποτελεί μια όμορφη ιδέα και σωστή προσπάθεια αλλά δυστυχώς με όχι βέλτιστο αποτέλεσμα. Θετικά:
- Ενδιαφέρουσα VR εμπειρία - Μεγάλος κόσμος
Αρνητικά:
- Θολά textures - Προκαλείται motion sickness - Μικρή διάρκεια
Βαθμολογία
Γραφικά: 5
Ήχος: 7
Gameplay: 7
Αντοχή: 6
Γενικά: 6.8

Το πρώτο VR game στο οποίο νιώθουμε την ευθύνη της καταστροφής μίας πόλης.

Χριστιάνα Θάνου

1 week ago
PS4 Software Update 5.50 1 week ago

Η Sony ζητάει testers.

Φαίνεται πως είμαστε πολύ κοντά στο επόμενο System Update καθώς η Sony ζητάει beta testers ήδη για να δοκιμάσουν πριν την κυκλοφορία. Βέβαια μέχρι στιγμής οι testers που ζητάει η Sony είναι μόνο για Ιαπωνία αλλά σύντομα θα...έρθουν από εδώ. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει το συγκεκριμένο update αλλά μείνετε συντονισμένοι για το ανάλογο update.

Αυτή τη στιγμή το τελευταίο software είναι το Nobunaga 5.00 που πρόσθεσε την Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις και διάφορες νέες επιλογές για όσους κάνετε streaming.

 Διαβάστε ακόμα για την πιστωτική κάρτα Playstation. Συζητήστε για το Playstation 4 σε αυτό το forum topic.