Ανέστης Αδαμίδης

Ανέστης Αδαμίδης (TheReaper)
Experience: 2332 (208 points to next level)

 
600
Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Fallout 4' στο φόρουμ. 2 days ago

Για να μπορεί όμως να περιμένει, πρέπει να περάσω το mod που το επιτρέπει. Δυστυχώς, λέει ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το save που έχω εάν βάλω το patch. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον δημιουργό του mod μήπως κι έχει βρει λύση.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Εθνική Ελλάδας' στο φόρουμ. 4 days ago

Το έθεσες λανθασμένα. Οι φίλαθλοι, είναι φίλαθλοι, απολαμβάνουν το παιχνίδι γι' αυτό που είναι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι οπαδοί όμως, είναι η φάρα που εκτρέφουν οι ομάδες στην Ελλάδα. Γιατί αυτοί φέρνουν περισσότερα χρήματα.

Πάντως δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα ζόρικο το γκρουπ της Ελλάδας. Αν παίξουν καλά, θα μπορέσουν να προκριθούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα' στο φόρουμ. 4 days ago

Το 80% των δολοφόνων έχουν άλλες ασχολίες: να δολοφονούν. Ας πει κάποιος επιτέλους το προφανές, είναι δηλαδή απαράδεκτο να μεγαλώνουν βουτυρομπεμπέδες που τους δίνουν πρόσβαση σε υλικό που δεν πρέπει. Έχει διαφορά ο τρόπος ανατροφής των ατόμων κατά τις δεκαετίες '80 - '90, όπου ακόμη έπεφτε ξύλο στις γειτονίες για να δείξει κάποιος ότι είναι το Alpha Male. Για να μην πούμε για τις μανάδες, η παντόφλα πήγαινε σύννεφο. Κι αυτά δεν τα λέω εγώ, έχω διαβάσει ιστορίες από άτομα στις ΗΠΑ που οι τιμωρίες τους ήταν πολύ αυστηρές.

Πλέον, όλοι είναι καλομαθημένοι σε ανέσεις και αυτό είναι που τους κάνει sysceptable to subconcious messages, όπως λένε στα αγγλικά, γιατί με τα ελληνικά δεν το 'χω. Σε χτύπησε η μάνα ή ο πατέρας; Τηλέφωνο στις κοινωνικές υπηρεσίες! Δε λέω να φτάνουμε σε σημείο κακοποίησης, όπως το άλλο το γιωτόμπαλο που είχε τα παιδιά του κλειδωμένα στο υπόγειο για χρόνια, αλλά με μια μπάτσα δε θα καταρρεύσει ο κόσμος του παιδιού. Θα συσχετίσει όμως ότι η Χ πράξη οδήγησε σε Ψ αποτέλεσμα. Δε θα το επαναλάβει, εκτός κι αν μιλάμε για βούρλο.

On a side note, 100% των δολοφόνων και βιαστών πίνουν νερό. Your move, USA.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Αστρονομία' στο φόρουμ. 4 days ago

Το άκουσα σήμερα στη δουλειά. Στεναχωρήθηκα, είναι η αλήθεια. Με ενδιέφερε πολύ η έρευνά του για τις μαύρες τρύπες και τη κβαντομηχανική αυτών. Ελπίζω όποιος ακολουθήσει την έρευνα του Hawking να είναι άξιος του προκατόχου του.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ. 6 days ago

Πτώση με αλεξίπτωτο. Πάντα το ήθελα.

Που θα ήθελες να πας για κατάδυση;

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Superleague 2017-2018' στο φόρουμ. 6 days ago

Συνήθως δεν ασχολούμαι, αλλά έπρεπε να σχολιάσω. Τι γελοίος τρόπος αποκλεισμού είναι αυτός! Κάθε φορά που το θυμάμαι με πιάνουν τα γέλια!!

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Fallout 4' στο φόρουμ. 7 days ago

Δεν γίνεται αυτό με το σκύλο και το δωμάτιο, το δοκίμασα. Μόλις αλλάξεις όροφο, ο σκύλος τηλεμεταφέρεται δίπλα σου. Η μόνη λύση είναι να τον σκοτώσεις.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα κάτι mods που υπάρχουν στο nma τα οποία σου επιτρέπουν να δίνεις εντολές στο σκύλο, να παίζεις με καλύτερα γραφικά και διάφορα άλλα. Το πρόβλημα που διάβασα, είναι ότι αν βάλω τo mod που έχει όλα τα patch μαζί, δε θα δουλεύει το save που έχω τώρα. Θα πρέπει να το πάω από την αρχή. Δεν ξέρω μήπως δουλέψει αν τα βάλω χωριστά. Θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να επικοινωνήσω με αυτόν τον Sduibek που είναι και "επικεφαλής" πλέον.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Αστρονομία' στο φόρουμ. 1 week ago

Πανέμορφο το βίντεο Geolol, κατατοπιστικό υπό μία έννοια. Είχε και τη φωνή του τύπου από ντοκιμαντέρ που έβλεπα μικρός.

Μια απορία μόνο. Γιατί όταν πρόκειται για το Justice League τα εφέ τους ξένισαν όλους κι εδώ δεν παραπονιέται κανείς; xD

Διαβάστε περισσότερα...