cover photo

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)

Send Message
Add as Friend
Γιάννης Σιδηρόπουλος

About Me

Basic Information

Social Networks

 • Facebook profile

  <a href="https://www.facebook.com/giannis.sidiropoulos.ft9" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/giannis.sidiropoulos.ft9</a>
 • Twitter account

  <a href="https://twitter.com/ioannis9sidiro" target="_blank" rel="nofollow">https://twitter.com/ioannis9sidiro</a>
 • Skype

  <a href="mailto:ioannis_sidiro@hotmail.com">ioannis_sidiro@hotmail.com</a>
 • Google+ account

  <a href="mailto:ioannissidiro@gmail.com">ioannissidiro@gmail.com</a>

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/GW_JaGuAr.png" align="top" alt="" />

Contact Information

Member since
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 15:11
Last online
3 minutes ago
 • 14 hours 28 minutes ago
 • 15 hours 31 minutes ago
 • Εντυπωσιακή replica του Batmobile
  15 hours 34 minutes ago

  Έχει μήκος 6 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 4 τόνους.

  Ένα από τα πρώτα εκθέματα τα οποία θα αντικρίσουν όσοι προσέλθουν στο Comic-con event είναι μια εντυπωσιακή replica του Batmobile, το όχημα του Batman με αφορμή την επερχόμενη superhero ταινία Justice League.

  «Το υβριδικό πρωτότυπο του πολεμικού και αυτού οχήματος πιάνει ταχύτητα 330 χμ./ώρα και είναι ενισχυμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και με λειτουργία εξαφάνισης και ενεργής προστασίας. Με τα 0.50 caliber και αναιρέσιμα machine guns, εκτοξευτές πυραύλων και άλλα πολλά, το Justice League Batmobile έχει μήκος μεγαλύτερο των έξι μέτρων και ζυγίζει 3,9 τόνους.» , αναγράφει το description της Warner Bros.

  Η Mattel, εταιρεία παιχνιδιών αναμένεται να κατασκευάσει και να κυκλοφορήσει μια μικρή έκδοση του Batmobile. Το αυτοκινητάκι θα βασίζεται απόλυτα στο Batmobile της ταινίας και θα μπορείτε να το χειριστείτε μέσω μιας εφαρμογής για το smartphone ή το τάμπλετ σας. 

  Η ταινία Justice League θα κάνει πρεμιέρα στον ελληνικό κινηματογράφο στις 16 Νοεμβρίου.

  Διαβάστε το review για το Batman Arkham Knight και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 • 18 hours 55 minutes ago
 • Doom: Αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος του εξωφύλλου
  18 hours 56 minutes ago

  Η ιστορία πίσω από την δημιουργία του cover art.

  Το εξώφυλλο του Doom αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά cover arts στην ιστορία του gaming. Απλό, ωραίο και ταυτοχρόνως επιβλητικό, παρουσιάζει έναν άντρα οπλισμένο να μάχεται ενάντια σε ορδές από δαίμονες. Ήρθε λοιπόν ο καιρός που αποκαλύφθηκε ποιος είναι αυτός ο άνδρας.

  Ο John Romero, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του εξωφύλλου αυτού θυμήθηκε προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούσαν ένα σκηνικό που συνέβη όταν συζητούσε με τον σχεδιαστή Don Punchatz στο στούντιο. Συγκεκριμένα είπε τα παρακάτω:
  «Η σκηνή έλαβε χώρα στο art room στο οποίο σχεδιάζαμε το εξώφυλλο του επερχόμενου τότε Doom. Το μοντέλο που χρησιμοποιούσαμε ως βάση έβγαλε τη μπλούζα του και άρχισε να ποζάρει με το plasma gun παιχνίδι που του δώσαμε. Ο Don ζητούσε προτάσεις οπότε του είπα πως ο χαρακτήρας θα δεχόταν επίθεση από άπειρους δαίμονες. Θα ήταν cool να ήταν πάνω σε έναν λόφο και να τους πυροβολούσε όλους προς τα κάτω. Το μοντέλο κρατούσε το όπλο σε πολλές κατευθύνσεις ωστόσο καμία δεν φαινόταν ενδιαφέρουσα στα μάτια μου».

  Αυτό γινόταν επί ένα δεκάλεπτο, ωστόσο τίποτα δεν άρεσε στους δημιουργούς ούτε προκάλεσε την εντύπωση τους. Το μοντέλο προσπαθούσε αλλά δεν κατάφερνε να φέρει εις πέρας όλα αυτά που είχαν στο μυαλό τους. Τότε έλαβε δράση ο Romero.

  «Ενοχλημένος, πέταξα την μπλούζα μου και διέταξα το μοντέλο να μου δώσει το όπλο, να πέσει στο πάτωμα και να μου κρατήσει το χέρι σαν να είναι ένας δαίμονας. Στόχευσα με το όπλο σε ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση και είπα στον Don “Αυτό εννοώ”. Ο Don τράβηξε αρκετές φωτογραφίες. Στη τελική όλοι συμφωνήσαμε πως η φωτογραφία στην οποία μου τραβάει το χέρι είναι η καλύτερη. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο DOOMGUY (τουλάχιστον στο εξώφυλλο)».

  Ενδιαφέρουσα ιστορία για ένα θρυλικό game του οποίου το artwork σίγουρα παραμένει στο μυαλό όλων και θα παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια.

  Διαβάστε το review του Doom και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

 • 19 hours 57 minutes ago
 • Darkwood: Ημερομηνία κυκλοφορίας
  19 hours 57 minutes ago

  Ο ξεχασμένος τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου.

  Το Darkwood επανήλθε στο προσκήνιο, τρία χρόνια μετά την εμφάνιση του.

  Το Darkwood, δημιούργημα της Πολωνικής Acid Wizard Studio, ήρθε το 2014 σε early access στο Steam με την κανονική του έκδοση να μη κυκλοφορεί ποτέ. Κι όμως επιστρέφει και με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. 

  http://www.youtube.com/watch?v=meZDUUY4XFA
  Το third-person horror game αυτό και η ανακοίνωση του συνοδεύτηκαν από το παραπάνω live-action τρέιλερ. Στο τέλους αυτού αποκαλύπτεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του που τοποθετήθηκε στις 17 Αυγούστου. Το Darkwood αποτελεί ένα horror με άπλετο free roaming που απλώνει τον τρομακτικό του κόσμο σε μέρα και νύχτα. Τοποθετώντας παγίδες και αντικείμενα θα πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητς επιβίωσης σας καθώς όπως είχαν πει οι δημιουργοί στην Acid Wizard, «θυμηθείτε: μην εμπιστεύεστε κανέναν». 

  Το Darkwoood θα είναι διαθέσιμο για PC στις 17 Αυγούστου.

  Διαβάστε το preview του Darkwood και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

 • 21 hours 2 minutes ago
 • Path of Exile: The Fall of Oriath
  21 hours 2 minutes ago

  Το epxansion του Path of Exile θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου.

  Το expansion του Path of Exile έρχεται στις 4 Αυγούστου και διπλασιάζει το μέγεθος του παιχνιδιού.Το expansion του Path of Exile έρχεται στις 4 Αυγούστου και διπλασιάζει το μέγεθος του παιχνιδιού.

  Η Grinding Gear Games developer που κρύβεται πίσω από το Path of Exile ανακοίνωσε σήμερα πως το expansion του παιχνιδιού με όνομα Path of Exile: The Fall of Oriath θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου, ενώ συνόδεψε αυτήν την ανακοίνωση με ένα ακόμα τρέιλερ για το παιχίδι με «τα έξι acts και πολλά περισσότερα για να αποφασίσετε» όπως δήλωσαν.

  http://www.youtube.com/watch?v=lgWzr0Vxyrw

  Αυτό το expansion αναμένεται να διπλασιάσει το ήδη υπάρχον μέγεθος του παιχνιδιού προσθέτοντας ένα νέο σύστημα για character customization. Τα acts του Path of Exile με την προσθήκη των τωρινών ανέρχονται στα 10 και περιέχουν τοποθεσίες τόσο γνώριμες όσο και καινούριες. Η εταιρεία Grinding Gear Games δήλωσε τα παρακάτω:«Εξερευνήστε παγωμένες βουνοκορφές, πρωτόγονους ναούς και αναρχικούς δρόμους πόλεων. Αφήστε ένα μονοπάτι μανιώδους καταστροφής καθώς αναζητάτε εκδίκηση για την εξορία σας.»

  Όπως είπαμε το Path of Exile: The Fall of Oriath θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου για PC και Xbox One.

  Δείτε μας να παίζουμε το Path of Exile και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

 • 21 hours 51 minutes ago
 • 3 days ago
 • Γιάννης Σιδηρόπουλος created a new topic ' The Inner World: The Last Wind Monk' in the forum.
  3 days ago

  Η επόμενη περιπέτεια της σειράς The Inner World είναι καθ'οδόν με το The Last Wind Monk ανακοινώνεται και να έρχεται σε όλες τις κονσόλες. Το ενδιαφέρον αυτό puzzle game έρχεται για να σας προσφέρει ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές.  Read More...

 • 3 days ago
 • 3 days ago
 • Γιάννης Σιδηρόπουλος created a new topic ' Marvel Powers United VR' in the forum.
  3 days ago

  H Disney ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Marvel Powers United VR, του νέου VR τίτλου που σας ταξιδεύει στον κόσμο της Marvel και σας επιτρέπει να ζήσετε τις αξέχαστες εμπειρίες του Marvel Universe μέσα από τα μάτια των αγαπημένων σας υπερηρώων. Πως σας φαίνετε;  Read More...

 • 3 days ago
 • 3 days ago
 • 3 days ago
 • 4 days ago

Groups

No Joined Groups.